- 19 Aralık 2011
- 5.465
- 6.690
- 198
aynen bnde o haldeyim hiç bişi yapasım gelmedi bugün
evet tatlım![]()
Tv izledikçe elim ayağım uyuştu benim de spora başlıcam dedim ama yok yapamıcam ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bnde o haldeyim hiç bişi yapasım gelmedi bugün
evet tatlım![]()
selam canım :) seninle tanışmışmıydık ?
İyi akşamlar kızlar. Malum nedenden dolayı moralim çok bozuk. Sabahtan hatta dünden beri çok üzgünüm. Başımız sağolsun. En çok da ailelerinin ve yakınlarının. Gerçekten yürek dayanmıyor izledikçe, okudukça. İnsan hayatının hiçbir değeri yok. 3 kuruş için çok kötü şartlarda çalışıp çok kötü bir sonla yitip gidiyor birçok insanın hayatı. Adalet bunun neresinde?
Menümü paylaşayım:
Sabah (11:00)
1 haşlanmış yumurta
4 siyah zeytin
1 bardak şeftali suyu
1 dilim kaşar peynir
15 gr. tahin helvası
1.5 dilim ekmek
16:45
Bir miktar karışık kuruyemiş
Akşam (18:00)
Yarım kase ezogelin
Yarım tabaktan birazcık fazla tavuk döner
1 bardak ayran
Az önce de 1 bardak kayısı suyu içtim.
2.5 litre su
Meyve sularım fazla bugün farkındayım.![]()
Uzun zamandır tv izlemiyorum. Gazete okumuyorum.İyi ki izlemiyor muşum. Eminim şimdi bütün kanallar aynı haberlerin görüntüsünü dön dolaş veriyordur. Allah hepsinin yardımcısı olsun. Bu ülkede adaletten bahsetmek bile saçma artık. Adil olan hiç bir şey yok çünkü.
Menün çok iç açıcı olmamış Özlem' cim. Meyve suları hazırsa eğer hiç ama hiç olmamış. Onun haricinde kuruyemiş ve tahin helvası
Ahhh ahhh o hataları bilerek yapıyoruz yaaa benim içim kan ağlıyor. Tartıda 65 i bile gördüm bu sabah. Ve resmen içime öküz kaçmış gibi yiyorum. Diyet yapacağım dedikçe yeme isteğim artıyor. Biran önce netbook a şarj aleti alıp aranıza dönmem lazım. Yoksa gidişatım çok kötü. Akşamları yemekti çocuklardı gelemiyorum. İş yerinde de kendi bilgisayarımda maalesef site yasaklı açamıyorum. Sizlerden uzak kaldıkça da her gün bana kilo olarak dönüyor. Burdan uzaklaşmamak lazım.haklısın ebru. artık bende çok rahat anlayabiliyorum nerede hata yaptığımı, aslında ne şekilde beslenmem gerektiğini falan ama bugün bi ayarsızlık oldu böyle bir şey çıktı ortaya.![]()
Ara ara oluyor böyle sorunlar. Düzelir yakında.Bu kilo çizelgeleri 2 gündür neden gözükmüyor ya? Bu sorun sadece bende değil değil mi? :44:
Menum kızlar
Sabah (8:30) 1 haşlanmış yumurta
1/2 domates
1/2 salatalık
Maydonoz, biraz çökelek
12,2,4,6,8 de ayran detoksu.
Çok şükür bitti bi sure ayran,yogurt,cacık v.s görmek istemiyorum. Çok da farketmedi iki günde yarım kg gitti. Sitelerde 1-1.5 kilolardan bahsediyolardi.
Sabah 6.30 da bir saat yürüyüş yaptım. Yarım saat kondisyon bisikleti. Bol bol su
sabah 10:00
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 kk peynir
1 kızarmış tam bugday roll ekmek
yeşillik
salatalık
şekersiz çay
öğle14:30
1 bulgurlu biber dolması
1 kase yoğurt
5 tane cin biber turşu
akşam 19:00
salata
3 bardak ayran
cin biber turşusu
3 tane küçük kara lahana sarması
300 ml yeşilçay
300 kayısı çayı
3 litre su
Güzel olmuş canım menün. Ayran detoksu iyi oluyordu ama senden az gitmiş. Sporun güzel. Suyunu ölçersen daha iyi olur bence.![]()
08:00
Haşlanmış yumurta
Yarım domates
Salatalık
Bitki çayı
4 zeytin
1 dilim tb
11:00
2 bardak meyve çayı
12:30
4 ızgara köfte
Sebze sote(patates yok ama bezelye koymuşlar)
1 bardak ayran
Küçük bi parca lavas
16:30
1 bucuk cay bardagi yarım yağlı süt
1 kuru incir 2 ceviz
19:00
1 kase Ev yogurdu
1 kuru incir
2 yk yulaf
2 ceviz
1 saat yürüyüş..su 2 lt ama üçe tamamlarım heralde..
burcu kaptan bezelyeyi pek tavsiye etmiyo diyette sanırım nişastalı oldugu içünCanım sebze sotede bezelye olmasına neden üzüldün. Bilmediğimiz bir sakıncası mi var. Yada kofteyle olduğu için mi öyle soyledin
burcu kaptan bezelyeyi pek tavsiye etmiyo diyette sanırım nişastalı oldugu içün![]()
Yaptığın detoks vücudun suya ihtiyacını artırıyor. Çünkü o detoksla yağlardan değil sudan kaybediyorsun. Bol su içmen iyi olmuş. Çok gerek olmadıkça böyle detokslar yapmamak lazım diye düşünüyorumBugün şişe şişe içtim canım. İki buçuk litreyi fazla fazla geçmiştir. Bi ayağım wc deydi hepnedendir bilmem doyamadim bugün suya
Canım sebze sotede bezelye olmasına neden üzüldün. Bilmediğimiz bir sakıncası mi var. Yada kofteyle olduğu için mi öyle soyledin
Yaptığın detoks vücudun suya ihtiyacını artırıyor. Çünkü o detoksla yağlardan değil sudan kaybediyorsun. Bol su içmen iyi olmuş. Çok gerek olmadıkça böyle detokslar yapmamak lazım diye düşünüyorumAyrıca suyun fazlasıda zararlı. Çünkü kalbi yoruyor. İdeali 2,5-3 litre.
Bezelyenin glisemik indeksi yüksek canım o nedenle tüketmemek lazım. Glisemik indeksi yüksek olan yiyecekler (patates, pirinç, bezelye vb) vücutta ani bir insülin salgısına neden oluyor. Bu nedenle pankreas normalden fazla çalışıyor ve insülinin fazla salgılanması kan şekerimizin düşmesine sebep oluyor. Kan şekeri düşünce de daha sık acıkıyoruz.
Yaptığın detoks vücudun suya ihtiyacını artırıyor. Çünkü o detoksla yağlardan değil sudan kaybediyorsun. Bol su içmen iyi olmuş. Çok gerek olmadıkça böyle detokslar yapmamak lazım diye düşünüyorumAyrıca suyun fazlasıda zararlı. Çünkü kalbi yoruyor. İdeali 2,5-3 litre.
Benim için hiç yararlı olmadı zaten bir daha da asla böyle detokslar yapmayi düşünmüyorum. Çok gereksiz yordum bunyemi. Buda bana ders olsun. Kimseye de tavsiye etmiyorum.
Bezelyenin glisemik indeksi yüksek canım o nedenle tüketmemek lazım. Glisemik indeksi yüksek olan yiyecekler (patates, pirinç, bezelye vb) vücutta ani bir insülin salgısına neden oluyor. Bu nedenle pankreas normalden fazla çalışıyor ve insülinin fazla salgılanması kan şekerimizin düşmesine sebep oluyor. Kan şekeri düşünce de daha sık acıkıyoruz.
Kizlr iyi geceler felaket canim skkn tv ye nete bktikca icim karariyor uzuluyorum agliyorum yedigim yemek bogazima diziliyo hepsini Allah rahmet eylesin![]()