Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam 13. takımın çıtır Hatunları :16:

Bu sabah tartı beni çok ama çok mutlu etti. Cuma günü 65.5 iken bugün tartıda yine 64.1 i gördüm. Çok dikkat edememe rağmen aldığımın hepsinin gitmesi beni çok mutlu etti. Sanırım büyük bir kısmı ödemdi. Ama yine de insanın moralini bozmaya yetiyor.

İş yerine netbook u mu getirdim ama malum pazartesi çok yoğun. Ancak gelebildim. Geçmişe de bakamadım. En kısa zamanda bakacağım inşallah.

hoşgeldin ebrucum sende yine tartıyla çok sıkı fıkısın bakıyorum da :20: nasılsın bu arada minik hastaymış geçmiş olsun

canım o zaman git görüş ikinci görüşmede ve devam edersen o görüşmelerde onu şaşırt sana daha çok hayran olsun :52:
olabilir cnm aslında ama ben illaki biraz daha verip gitmek istiyorum en azından 59 olayım.......
Selam 13. takımın çıtır Hatunları :16:

Bu sabah tartı beni çok ama çok mutlu etti. Cuma günü 65.5 iken bugün tartıda yine 64.1 i gördüm. Çok dikkat edememe rağmen aldığımın hepsinin gitmesi beni çok mutlu etti. Sanırım büyük bir kısmı ödemdi. Ama yine de insanın moralini bozmaya yetiyor.

İş yerine netbook u mu getirdim ama malum pazartesi çok yoğun. Ancak gelebildim. Geçmişe de bakamadım. En kısa zamanda bakacağım inşallah.

selam kuzum oo süper haber eksiyi görmek her zaman mutlu ediyor....

Kızlar nasilsiniz? Geçmişi hic okuyamadim ne olup bitiyor hic haberim yok umarim herkes cok iyidir ve hedeflerine ulaşmıştır:)) ben 60 kilodayin artık;)) yani hedefime ulastim.cok yogunum geri donemiyorum bi suru yeni olumlu gelsme var hayatimda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar nasilsiniz? Geçmişi hic okuyamadim ne olup bitiyor hic haberim yok umarim herkes cok iyidir ve hedeflerine ulaşmıştır:)) ben 60 kilodayin artık;)) yani hedefime ulastim.cok yogunum geri donemiyorum bi suru yeni olumlu gelsme var hayatimda

canım çok mutlu oldum kilona ulaşmana olumlu gelişmeler ne bakyım :52:

Evet sabah kalmadı ama bugün izinliyim kendime uyuma ödülü verdim :) arkadaslar takıma deneme süreci için alındım galiba :) kendimi tanıtayım 1.64 boyum kilom 82..hazirana düğünüm var :) mart 2 de başladım diyet spor olaylarına başladığımda 89 dum..bakmayın 25 günde 7 kilo gittiğine asıl mesele bundan sonras :-S
Burcum beni yanlış yazmışlar listeye ama :(80.7 diye yazılmışım oysa ki 82 yle başlamıştım az degil yani 1.300 gr:52:

bence çok da uzatma canım :23:
haklısın canımmmm o halde ne kadar hızlı verirsem o kadar kar

canım benim iyiyiz de ben pek kilo veremedim malesef kendi adıma kötü gidiyorum... senin için çok sevindim ama kilo vermenin ve güzel gelişmelerin darısı başıma diyorum rakibem seni de özledim bu arada:16:

Ozlem'cigim supersinn.
Ben yine yerimde sayiyor gibiyim.
Yinede ugramaya calis cnm.
Senin gibi ornekleri gormek hepimizi motive ediyor.:)

canım şimdi yaz geliyo tatile gitceksin mayo yerine neden bikini olmasın.... çok büyük motivasyon ne olabilir mesela.. ben sporumu yaptım cnm şimdi derse oturcam birazdan

Catlaklari olanlarda giyebilcekmi acaba bikini?

haklısın canımmmm o halde ne kadar hızlı verirsem o kadar kar

canım benim iyiyiz de ben pek kilo veremedim malesef kendi adıma kötü gidiyorum... senin için çok sevindim ama kilo vermenin ve güzel gelişmelerin darısı başıma diyorum rakibem seni de özledim bu arada:16:

inşallah canım hepimiz için her şeyin en iyisi olsun :)) bende özledim sizi napıyosunuz merak ediyorum ama bir türlü girip yazamamıştım 2 haftadır.

Son düzenleme:
Ozlem'cigim supersinn.
Ben yine yerimde sayiyor gibiyim.
Yinede ugramaya calis cnm.
Senin gibi ornekleri gormek hepimizi motive ediyor.:)

canımm yerinde saymakla olmaz yaz geldi çıtır hatunlar olmak lazım :))) en kısa zamanda foto koyarım 20 kilo fazla halim ve şimdiki.eminim çok motive edici olucak :))

sonunda çalışmaya başladım evde oturmaktan çok sıkılmıştım.özel gelişmelerde var :)) bu konuda kötü bir dönem geçirmiştim ama Allaha şükür şu sıralar her şey yolunda gidiyor.

inşallah canım hepimiz için her şeyin en iyisi olsun :)) bende özledim sizi napıyosunuz merak ediyorum ama bir türlü girip yazamamıştım 2 haftadır.

Senin adina cok sevindim cnm.;)
Ozel gelismeler hmm;)
Fotografini merakla bekliyoruz cnm.

Selam kızlar. :3: Final haftam başladı, bugün 2 sınava girdim geldim. önümüzdeki günlerde de 2 şer sınavım var. :37: cuma günü bitiyor ve akşamına evimde olucam. yaz tatilim başlayacakkk. :52: cumartesiden itibaren eskisi gibi aranızda olucam inşallah. Biraz stresliyim sınavlar yüzünden. ikişer ikişer olması zorluyor biraz. yaz için çok güzel planlarım var cumaya kadar onların hayaliyle dayanıcam. :1:

sanırım cezalara başlamış ebru. bu hafta pek dikkatli gitmiyorum, yıl sonu geldiği için kutlamalar falan çok. kafamı çevirdiğim yerde pasta görüyorum. :56: haftaya ki cezalardan birini ben alıcam sanırsam. :22: geçmişe baktım azıcık. yazamasam da takip ediyorum sizi.

sonunda çalışmaya başladım evde oturmaktan çok sıkılmıştım.özel gelişmelerde var :)) bu konuda kötü bir dönem geçirmiştim ama Allaha şükür şu sıralar her şey yolunda gidiyor.

özlemcim tebrik ederim ideal kilona ulaşmana çok sevindim. Darısı başımıza inşallah. umarım hep yolunda gider hayatındaki herşey. :29:

Back
X