Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar öğle yemeğim kahvaltı yapmak istememiştim öğlende bu şekilde yedim

Eklentiler

• 20170628_120838.webp
    20170628_120838.webp
    11 KB · Görüntüleme: 54
O zaman yarın herkes düşünerek sorumluluk alarak yesin:KK66:
Spor olarak Leslie pilates yapanda var
Jillian yapıyoruz başlamıştık araya bayram girdi
O çok inceltiyormuş zor her yerimiz ağrıdı ama bırakmadık
İp atlıyoruz ne yapsak kârdır işte

Jiliana ben dün baktım. O ne öyle yaa maşallah onu yapabilene

Bana çok zor geldi açıkçası ve bence en az 1-2 aylık düzenli spor geçmişi olanlar yapmalı. Çok ağır, ileri seviye.

Artık olduğu kadar canım:KK66: ben de ilerleme var ama ..
Yürüyüş te yapıyorum ..evde hareketler falan
Ne yapsak kâr işte :rolleyes:

Ben de gidemiyorum ki canım maddi olarak. Çalışmıyorum zaten. Öyle diyetisyene filan her hafta gidemem ki. Bir tanesi aya 750 tl alıyordu 2 yıl önce arkadaş gitmişti duymuştum ondan. Burdaki motivasyonu hiçbir diyetisyen veremez bana kalırsa :ıslık:

Seninle ip atlama yarışması yapalım mı
Hergün yaz kaç ip atladığını, ben de yazıyım, bakalım hergünün birincisi hangimiz olucaz:spor::spor::spor::KK53: oldu mu?
Bugünden başlayalım hadi.
Oluuurrr kız tesettürlü olmasam video atardım gülerdik biraz dün çok eğlendik kızım ben kayinvalide falan hep beraber atladım epey eğlenceli geçti alanımız dar olunca ip atlaması da baya komik oluyor
Ben detoks şişesi diye bir şişe aldım, içinde süzgeç gibi ayrı bir hazne var. Oraya çubuk tarçın ve 1 tane nektarin doğrayıp koydum. Şişeye hazneyi yerleştirdim. Su koydum. Sabahtan beri 3 şişe içtim. Çok güzel oldu yaaa
aaa nereden temin ettin bu şişeyi peki bende limon tarçın yaptım iyi gidiyor sunalım daha 1 lt içtim

Ben maalesef sezaryen oldum canım bende yok o problem kadın olmak zor valla:KK48:
Ay bunu doğumdan 3 gün sora 3 gün boyunca yaşadım doktor muayene etti normal bisi gözükmüyor dedi ama şimdi anlamadım bunu acaba 3 lt su içiyorum ondan mi

Kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum akşam burda sıkı bir sohbet yapalım:rolleyes:
Günü değerlendirelim bakalım
:rolleyes:
Menüler
Sporlar
Sular
Hepsini kontrol edelim

13 Takımın güzelleri bildiğiniz üzre bayram sonrası artık bir düzen olsun diye konuşmuştuk düzenli olarak her akşam günlük menü ,su, spor bir arada paylaşılırsak arkadaşlar geçmişi okuyup birbirimize öneride bulunur gördüğümüz eksikleri belirtirsek uygun bir dille ,amacımıza ulaşırız diye düşünüyoruz bu akşam başlıyoruz artık

Oluuurrr kız tesettürlü olmasam video atardım gülerdik biraz dün çok eğlendik kızım ben kayinvalide falan hep beraber atladım epey eğlenceli geçti alanımız dar olunca ip atlaması da baya komik oluyor
aaa nereden temin ettin bu şişeyi peki bende limon tarçın yaptım iyi gidiyor sunalım daha 1 lt içtim
Tekzen var Ankara da canım. 9 tl ye aldım. Sen nerdeydin unuttum. Orda da vardır belki. Kesinlikle al.
Kızlar aranız da normal.dogum yapıp da ip atlayan var mı ya ben bildiğiniz altıma kaçırıyorum atlarken ped falan kullanmıyorum atlamadan evvel neden böyle acaba
İdrar torban sarkmıştır doğum hamilelik kilo sarkıtıyor canım. Bir kadın doğum doktoruna vrya üroloji doktoruna görün istersen. Bende yok ama yaşla olabilir annemde oluyor.

Back
X