- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
Ben kahve sevmem ama selülitte maşallahım varAyrıca çok kahve selülit yapıyor canım çok içme bizzat tecrübe ettim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kahve sevmem ama selülitte maşallahım varAyrıca çok kahve selülit yapıyor canım çok içme bizzat tecrübe ettim![]()
Bende selulit zaten bol oldugundan cok da umrumda degil zayifliyim yeterAyrıca çok kahve selülit yapıyor canım çok içme bizzat tecrübe ettim![]()
Valla bende de ama az azaldı sanki kahveyi 1 e düşürdüm artıkBen kahve sevmem ama selülitte maşallahım var
Sen bu gidişle yakında göreceksin canım inşallah azmin hiç sönmesin sen kaptandan ipuçlarını alırsınİnşallah bakalım ikili haneyi görmek istiyorum -_- sen kaç kiloyla başladın şu an kaçsın
Slimkol ne kız ne entelsiniiz ya
Ay amiiinnSen bu gidişle yakında göreceksin canım inşallah azmin hiç sönmesin sen kaptandan ipuçlarını alırsın![]()
Herkes kendini korusun ya teker teker gelin
hosbuldum. valla kasik kasik yiyorum esim bu cocuklarin %80 i nutella diyor...Hoşgeldin canım benPembe_patikli Yeliz adım
..sorma o nutellalar yok mu hep beni mahvetti
Ama kilo veriyorum artık ağzıma sürmüyorum
Sen de alışırsın takıl bize ..tatlı yedikçe yedirtiyor ama herşey bizim elimizde
hosbuldum. valla kasik kasik yiyorum esim bu cocuklarin %80 i nutella diyor...
Yetersin valla döneHerkes kendini korusun ya teker teker gelin
Gerçi 2 nize de yeterim![]()
Sen bu gidişle yakında göreceksin canım inşallah azmin hiç sönmesin sen kaptandan ipuçlarını alırsın![]()
Biz hep yemek tarifidir detokstur tarif alırızİpucu ne nasıl alınıyor :)
Güzel olmuş acıkırsam akşamları tarçınlı süt içiyorum benMenümü yazayım:
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık (yumurta az piştiği için ince 1 dilim ekmek yedim)
Öğlen ara öğün Yok
Akşam : tavuk ızgara bol yeşil salata
Leslie ile yürümeyi düşünüyorum ve ağırlık çalışırım
Biz hep yemek tarifidir detokstur tarif alırızözellikle ben
Onu kastetmiştim canım kendisi bu konuda ordinaryüs profesör![]()
Güzel olmuş acıkırsam akşamları tarçınlı süt içiyorum ben
Bir de maydanoz çok işe yaradı bende 2 gün hap istersen kaynat iç sabah akşam
Yada sürahiye maydanoz limon koyup içiyorum metabolizmamı gerçekten hızlandırdı yoksa ne zamandır sürünüyordu
Evde yapıyorum bitkilerle ..ara sıra lazımGüzel güzel detoks yaparız :)
Detoks çayı var adını unuttum tea form gibi bi şey sanırım onu içtim sanki bende şişkinlik yapıyor tam anlamadım ama deneyeceğim :)
Maydonoz doğalı gelecek yarın içerim
Zencefilli limonlu çay içiyorum hergün ve çubuk tarçın tane karanfil ve zencefil çayı
Bitti ablam şükürHadı gel garı
Varsın ama yoksun
Bıtmedı yerleşme bebiş
canim ben hamilelikle kilo aldim. ilk bebegim tup bebek erken menapoz nedeniyke. tup bebekle bile olmaz dediler. Rabbim ol dedi. 87 kg ile dogurdum. 68 e kadar dustum o esnada len tup bebekle bile zor oldu normal nasil olsun dedik korunmadik, oldu ikinci gebeligimde de 85 ile dogurdum. 1 ay oldu. ama surekli yiyorum. 76 ya dusebildim sadece ki kizimla 40 gun sonunda 70i gormustum.Eşim de eskiden Nutella alırdı 2 gün sonra dur az yiyeyim derdi bir bakardı bitmiş
Neyseki artık bitmiyor çünkü ben hiç yemiyorum
Kendini tanıtsana biraz canım
Kilo alma serüvenini hedefin nedir?
Kafanda bir plan var mı? Karatay falan
Ben 3 ana 2 ara öğün şeklinde yiyorum bana daha uygun
Tamam canım doğru yerdesin bence ..bende 2.dığumdan sonra gitmiştim diyetisyenecanim ben hamilelikle kilo aldim. ilk bebegim tup bebek erken menapoz nedeniyke. tup bebekle bile olmaz dediler. Rabbim ol dedi. 87 kg ile dogurdum. 68 e kadar dustum o esnada len tup bebekle bile zor oldu normal nasil olsun dedik korunmadik, oldu ikinci gebeligimde de 85 ile dogurdum. 1 ay oldu. ama surekli yiyorum. 76 ya dusebildim sadece ki kizimla 40 gun sonunda 70i gormustum.
belli bir diyet listesi izlemeyecegim. emziriyorum. ben daha cok saglikli ve bilincli beslenmek icin.takima katildim. sizin listelerinize bakarakbutanirim.da belki baklavalardan boreklerden uzak dururum diye dusundum. :;>