Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün köfte yapcam biraz daondurucuya da koyacağım el altında bulunsun..
tezbitsin tezbitsin şu plank mlank zilli pilli hepsine başlayalım yeniden
Bu haftaki Sloganımız
Dönee 60 ları görecekkk. :rolleyes:
Bunu kendine önce söylüyorsun hadi bakalım kalk kız kalk salatalarına başla bakiyiiimm

Selam hatunlar beni de aranıza kabul eder misiniz malum 10. Takım da her yer toz duman oldu bende izindeyim şu an mezun olmama 2 kilo kaldı 49 kiloyum 10. Takımdan mezun olamayacağım benide kabul ederseniz mezun ola bilirim belki ☺

Selam hatunlar beni de aranıza kabul eder misiniz malum 10. Takım da her yer toz duman oldu bende izindeyim şu an mezun olmama 2 kilo kaldı 49 kiloyum 10. Takımdan mezun olamayacağım benide kabul ederseniz mezun ola bilirim belki ☺
49 kilo vay maşallah hiç kıskanmadım hem :63::KK70::KK70: Hoşgeldiniz

Hoşgeldiniz yaa kabul etmez miyiz
Ne olursaan ol gene geeel diyenlerdeniz biz sadece gönüller bir olsun aramızda kırıcılıklar kötü niyetler olmasın
İsmim Döne tanışalım

Kapıyı açık bırakır benım kızlar
Gelen evı gıbı gelsın hosgelsın dıye

Olur öyle şeyler amaç hedefe ulaşmak olmalı
Sen son düzlüktesın artık 2 kılo kalmış ne güzel
İzinden ne zaman dönüyorsun

merhaba arkadaşlar bende 10. takimdaydim berilceee berilceee saolsun davet etti araniza katilmaya karar verdim.Adim sibel 24 yasindayim 2 kizim var guncel kilom 73 hedefim 60 insallah sizinde desteginizle bu kilolardan kurtulacagim
Ne güzel gitgide kalabalık oluyoruz.Hoşgeldiniz meltem ben 19 yaşındayım takımın bücürüğü oluyorum :KK15:

merhaba arkadaşlar bende 10. takimdaydim berilceee berilceee saolsun davet etti araniza katilmaya karar verdim.Adim sibel 24 yasindayim 2 kizim var guncel kilom 73 hedefim 60 insallah sizinde desteginizle bu kilolardan kurtulacagim
Ooo takımımız daha da şenlendi kızlar. Gelişinize sevindik. Canım ben Döne. 1 bebeğim var 16 aylık oldu bugün artık:nazar: evde ona bakıyorum. İnşallah birlikte kilo vermeye devam edelim. Geçmişi unutup önümüze bakalım birbirimize yoldaş olalım burda.:KK200:

Hoşgeldin canım inşallah burda hedefine ulaşırsın
:KK66:

Ooo takımımız daha da şenlendi kızlar. Gelişinize sevindik. Canım ben Döne. 1 bebeğim var 16 aylık oldu bugün artık:nazar: evde ona bakıyorum. İnşallah birlikte kilo vermeye devam edelim. Geçmişi unutup önümüze bakalım birbirimize yoldaş olalım burda.:KK200:
Maşallah canım..valla küçük bebek sevmeyi de özledim ne tatlıdır tam oyun zamanı:emir_bebek::-):rolleyes:

Hosgeldin sefalar getirdin bizim takımda da gönlümuzde de yer çok otur istediğin yere çek bir sandalye. Ben Elif.

hoşgeldin cancazim doğru yerde doğru insanlarla hedefe yürümeye devam ediyoruz sende çek bi sandalye otur istediğin yere. :KK66:

Ne güzel gitgide kalabalık oluyoruz.Hoşgeldiniz meltem ben 19 yaşındayım takımın bücürüğü oluyorum :KK15:

Hoşgeldin canım inşallah burda hedefine ulaşırsın
:KK66:

Hosgeldin sefalar getirdin bizim takımda da gönlümuzde de yer çok otur istediğin yere çek bir sandalye. Ben Elif.

hoşgeldin cancazim doğru yerde doğru insanlarla hedefe yürümeye devam ediyoruz sende çek bi sandalye otur istediğin yere. :KK66:
sicak karsilamaniz icin cok tesekkur ederim kizlar.Kaptan kim?takimda kac kisi var?takimin kendi icinde kurallari varmi ?bilgilendirseniz sevinirim

sende hos geldin rakibem;) sende hos geldin cerenn;))

Back
X