Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sicak karsilamaniz icin cok tesekkur ederim kizlar.Kaptan kim?takimda kac kisi var?takimin kendi icinde kurallari varmi ?bilgilendirseniz sevinirim
Kaptanımız berilceee berilceee Beril
Kurallarımız genel olarak: çok su içmek (ben su bakanı Döne), spor yapmak ( Bestttt Bestttt Beste spor bakanı), yeşillik yemek (@anderes Yeliz yeşillik bakanı), edebiyattan şiirden haz almak ( kitkurdu kitkurdu Nalan Edebiyat kolu),
Kilo vermek için çabalamak, birbirimizin menülerine gereksiz ve kırıcı değil yapıcı eleştirilerde bulunmak, motive etmek,
Gerisi espiri şamata işte

Canım Merhaba
Sen geleli baya oldu görüyorum ama yogundum giremedim bi türlü tanışamadik.

Ben Elif. Birlikte inşallah çok güzel kilolar vericez. Birlik beraberlik içinde yağlarım izi kk da bırakıcaz. :KK66:

Merhaba inşallah

Teşekkürler :))

Güzel süt bulsan yapmak kolay

kitkurdu kitkurdu kız nalan senin ölçülere ne oldu hani

Market yoğurdundan yine de iyidir ve kutu sütlerden

berilceee berilceee Beril ben hiç karışım hazırlamadim cif kullanıyorum hep memnunum. Bi arkadaşım fayans araları vs yi temizlemek için limon tuzu karbonat ve su karışımı yapıyor etkiliymis. Banyo fayans lari için ben karbonat ve çamaşır suyu karıştırıp ovuyorum çok başarılı.
Ya ben yağ çözücü felan kötü oluyor tırnak el kalmıyor

Yapiyirum canim ama is yerinde bu oek mumkun degil tabiki

Elifcim bal kizim.uzuldu tabiki bi alisamadi yojluguna ama iyi haber uykusu duzelio sanirim

Offf cesit cok ama bakalim.nasi yapicam
Geçecek bu haftadan sonra rahatlarsın
Kuzumda uyur ohhhh mis

Kaptanımız berilceee berilceee Beril
Kurallarımız genel olarak: çok su içmek (ben su bakanı Döne), spor yapmak ( Bestttt Bestttt Beste spor bakanı), yeşillik yemek (@anderes Yeliz yeşillik bakanı), edebiyattan şiirden haz almak ( kitkurdu kitkurdu Nalan Edebiyat kolu),
Kilo vermek için çabalamak, birbirimizin menülerine gereksiz ve kırıcı değil yapıcı eleştirilerde bulunmak, motive etmek,
Gerisi espiri şamata işte
Şooooo bastakını sevmedım
Ben düzelteyım buz dagının görünen kısmı berışceee
Gerısı hepsı ortak karar

IMG_1445.webp
Döne motıvasyon mu dıyordun
Bak 110 küsür kışı ıcınde 10. Olmuşsun
Tebrıkler

Back
X