Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Döne cumaya başlıyor yarışımız kabul ediyorum , haftaya kapışıyoruz görelim bakalım ne yapacaksın mendilimi hazırlayayım seni geçip giderken hızımdan elimi göremezsin mendil sallayayım bari diyorum hem varışta halay başı olarak dülülülü diye mendille coşarım şimdiden hazır olsun iyi iyi
Hişşşşş topiklerın kulagı var nazar neyım olurHanımlar yalnız bu hafta birincilik bende iddialıyım haberiniz olsun yaniEvet bu bir meydan okuma
![]()
Oy cici gelin çitlenbik severim ben seni ablam. geç kız herkesi , sefan olsun takipteyiz bak söylemiş bulundun bir kere ama ablacığım lütfen aç kalma sağlıklı öğünlerle dengele mutlakaHanımlar yalnız bu hafta birincilik bende iddialıyım haberiniz olsun yaniEvet bu bir meydan okuma
![]()
Ay bayıldım buna ben
Bilerekten söyledim zaten ki sözümü tutayım kaçamak yapmayayımOy cici gelin çitlenbik severim ben seni ablam. geç kız herkesi , sefan olsun takipteyiz bak söylemiş bulundun bir kere ama ablacığım lütfen aç kalma sağlıklı öğünlerle dengele mutlaka![]()
Günaydın hocamTızlar selamlar herkese sabah sabah oku oku gözlerim dürbün yazmışınız ben keyif yaptım bugün börekler çörekler derken kahvaltı gecikti bir yandan buraya bakayım bir yandan da ağır merasimle iş yapayım sıcakta
Kaptanım daha parmağımı bile yalamış değilim amaGünaydın hocam
Börekler çörekler derken
Yanı yaptınmı
Yedınmı
Yada hem yapıp hem yedınmı
Kaptanının mahpusluğına dayanamadıKaptanım daha parmağımı bile yalamış değilim amatezbitsin Döne dün kıymalı börekleri yazıp gömünce insanız canımız bir parça çekti yalanıp durduk böreğin adının karşısında sonra aile genlerime selam söyleyeyim dedim ama baktım ki sıkıntılı gen yok sıkıntılı ben var şimdi mahpus belasını yeni atlattı kan akıtmasın dedim senin için yemedim yalan olur aklıma bile gelmedi uzun zamandır yapıcıyım yiyici değilim
![]()
Benim gözler aynen![]()
Aynı canım her daim işi olan evli 2 çocuklu diyette bir hatun olarak hayata devam şükürPembe_patikli Yeliz canım nasılsın bugün
Yap yap valla sana bakınca kendime diyorum hadi kalk spor yap motive ediyorsun bizi:) şımartıyorsun beni :) daha çok spor yapacağım :))
ÇiftlikGünlük market sütü mü, keçi alıcam eve en sonunda süt sağıcam :)) inek büyük olur keçi köpek kadar zaten :)
Adam getiriyorMarkettenmı sütlüden mı alıyon
Marketse sütün yağ ve kh değeri kaç
Ooooovvv süper hadi bakalım meltemcikHanımlar yalnız bu hafta birincilik bende iddialıyım haberiniz olsun yaniEvet bu bir meydan okuma
![]()
Aaa ben bunu görmemişim yaa
Yedik de kendimize yedik ne oldu yağ yaptı o an nefsimi köreltti mi evet şu an mutsuz muyum evetKaptanım daha parmağımı bile yalamış değilim amatezbitsin Döne dün kıymalı börekleri yazıp gömünce insanız canımız bir parça çekti yalanıp durduk böreğin adının karşısında sonra aile genlerime selam söyleyeyim dedim ama baktım ki sıkıntılı gen yok sıkıntılı ben var şimdi mahpus belasını yeni atlattı kan akıtmasın dedim senin için yemedim yalan olur aklıma bile gelmedi uzun zamandır yapıcıyım yiyici değilim
![]()