Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok teşekkürler.Ailem utkudan da önce gelir.Ki o da bilir bunu
Cici gelin deme öyle herkese siz başkasınız de sen benim her şeyimsin de ama kimseye önce o gelir bu gelir deme politik olman lazım artık unutma aralarının daha iyi olması hep senin alacağın tavırla şekillenecek yavru kuşum Utku ya da yazık ama değil mi oğlan annesi olmam hasebiyle azıcık Utkuyu tutayım olur mu kırılma
Teze gelsın gızzzzz
Cuma ıcın pek büyük konustuydun hatırlıyonmu
Evet ben de hatırlıyorum ama Beril çok küçük daha ben güveniyorum onun meto canavardır şimdi ah bir de geceleri uyusa daha sağlıklı beslense listeleri alt üst eder

Cici gelin deme öyle herkese siz başkasınız de sen benim her şeyimsin de ama kimseye önce o gelir bu gelir deme politik olman lazım artık unutma aralarının daha iyi olması hep senin alacağın tavırla şekillenecek yavru kuşum Utku ya da yazık ama değil mi oğlan annesi olmam hasebiyle azıcık Utkuyu tutayım olur mu kırılma

Evet ben de hatırlıyorum ama Beril çok küçük daha ben güveniyorum onun meto canavardır şimdi ah bir de geceleri uyusa daha sağlıklı beslense listeleri alt üst eder
Haklısın ablacım ama ben babasının nazlı kızıyım işte harbiden çok özledim aşkımı

İnsallah yüzün güler canım

İnşallah şu an iyi gidiyor en büyük etkisi de burası önceden kendimi yalnız hissediyordum yalnız hissedince de o gücü bulamıyordum kendime ama artık sorumlu olduğum enerjik, eğlenceli aynı yolda yürüdüğümüz arkadaşlarım var bu da bana güç ve motivasyon sağlıyor, duraklama da olsa aynı enerji ile devam edeceğimi biliyorum artık gerçekten bitirdim kafamda yemek işini mesela az önce annem karpuz yiyordu gel ye dedi oturdum yanına ama yemedim önceden olsa 1 parçadan bi şey olmaz derdim ama yemiyorum buraya ne yazdıysam ona uyuyorum

bana cemkirebilirsin bacim daha yeni aksam yemegi yendi buraya gelince butun duzenim alt ust oluyor benim:KK11:
Kendi evşne geçince iyi olacak nasılsa merak etme. Sadece geç yiyince lh yemesen olur.
Teze gelsın gızzzzz
Cuma ıcın pek büyük konustuydun hatırlıyonmu
Dimii ben de hatırladım bak şu an
Evet ya Allah utandırmasın.Tabii bazı şeyler kısmet biliyoruz hepimiz :KK70::KK70::KK70::KK70:
Nasip kısmeet eveet
Ne oldu 2 gün kaldı diye yan çizdin bakıyorum :D
Şaka ediyorum canım benim inşallah gönlünce olsun
Yok bebeem pazartesi ve perşembe gidiyorum, bugün arkadaşlarla buluştum akşam ama sadece salata ve ayranla günü kapattım, hiç kaçamaksız :KK68: Sen nasılsın?

Yaa deme öyle şişman ve uzun olunca tam bir deve oluyorum, bi bakan bi daha bakıyo kazulet gibi :-) Accuk zayıflasam normale döncem
Ama zayıflayınca da manken gibi oluyorsunuz. Benim kemiklerim sayılsa da hiç şansım yok 160 boyla :D
Meyve kahvaltı da giyebiliyorsun
Ben hep yiyom yaaa meyve de meyve meyve de meyveeee
tezbitsin tezbitsin kitkurdu kitkurdu Kızlar ilk 3lü plankımı yaptım ölüyorum ne zormuş :-)
50/27/34 saniye
Ya ilk yapışında o saniyeler ne beeee aydaaan gıcık mısın sen. Ben 25/15/15 yaptım bee. Ne kas varmış sende arkadaş yaaa pis pis pis

simge_sena simge_sena tezbitsin tezbitsin ne güzel bugün yapmayacaktım şimdi beni mecbur ettiniz kalkıp yapayım bari yazarım sonra okuduğuma göre karın için mekikten daha etkili yazmışlar test edeceğiz artık
Sırtım kollarım ağrıyor daha çok benim. Karnımda hareket yok. Karın kasım yok sanırım.

sona ben kaldım
MENÜM
9.00
1 günkurusu
1 lt ılık su
11.00
1 haş yum
1 kk peynir
bol yeşillik
2 dilim ekmek
sonraları unuttum
16.00
3 badem
3 fındık
18.00
1 tabak semiz otu yemeği
ayran
22.00
1 kayısı
su 3.5 lt
spor yok:oops:
berilceee berilceee tezbitsin tezbitsin
Brn öıtfak masasına defter kalem koydum yazıyorum hep.

Kendi evşne geçince iyi olacak nasılsa merak etme. Sadece geç yiyince lh yemesen olur.

Dimii ben de hatırladım bak şu an

Nasip kısmeet eveet
Ne oldu 2 gün kaldı diye yan çizdin bakıyorum :KK70:
Şaka ediyorum canım benim inşallah gönlünce olsun

Ama zayıflayınca da manken gibi oluyorsunuz. Benim kemiklerim sayılsa da hiç şansım yok 160 boyla :KK70:

Ben hep yiyom yaaa meyve de meyve meyve de meyveeee

Sende Karatay değil de maratay yaparsın :) sadece meyve eklersin :)

Firslayd Firslayd kayınvalde ameliyat oldu mu canım başka bir yerde düzeni korumak zor ama önceki emeklerini düşün ne kadar çabalıyoruz şu gramlar kilo olarak gitsin diye koşturmak umarım açığı kapatır canım kolay gelsin

İnşallah şu an iyi gidiyor en büyük etkisi de burası önceden kendimi yalnız hissediyordum yalnız hissedince de o gücü bulamıyordum kendime ama artık sorumlu olduğum enerjik, eğlenceli aynı yolda yürüdüğümüz arkadaşlarım var bu da bana güç ve motivasyon sağlıyor, duraklama da olsa aynı enerji ile devam edeceğimi biliyorum artık gerçekten bitirdim kafamda yemek işini mesela az önce annem karpuz yiyordu gel ye dedi oturdum yanına ama yemedim önceden olsa 1 parçadan bi şey olmaz derdim ama yemiyorum buraya ne yazdıysam ona uyuyorum
Canım, duraklasan da yola devam. En fazla 1 haftada açılırsın. Motivasyon her şey. Takımımız da iyi takımdır, bizim kızlar tatlı kızlardır.
Zaten hep bir kereden bir şey olmaz dedik dedik, tabaktakini bitir dediler inandık şiştik şiştik. Ama patlamadan birbirimizi bulduk Allaha şükür. Dayanıcaz birlikte vericez. Buranın iyi tarafı sorumluluk. Hem yiyip yazınca canları çeker mi acaba diye üzülüyor insan, hem de kendini dizginliyor.

sona ben kaldım
MENÜM
9.00
1 günkurusu
1 lt ılık su
11.00
1 haş yum
1 kk peynir
bol yeşillik
2 dilim ekmek
sonraları unuttum
16.00