Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Açım uleyyynnn :))))
Açlık yok kız o bir his değil kitap adı sen o kitabın serisini söylüyorsun değil mi Açlık sonrası bünyede Kıtlık vermede Kıllık gitmiyor işte bizi çok seviyor bu yağlar :KK70:
Bende küstüm gidiyore. İyi geceler iyi sabahlar aynı zamanda çok sayfa biriktirmeyin oyarim heee :KK66:
Korkunun ecele yok faydası başladık inceden inceye yazmaya biz gidiyoruz sen geliyorsun bu ara böyle idare edeceğiz ne yapalım

Bugün erkenciyim B burcugncy dün çok yazmışın karşılaşamadık canım sen bayrama kesin o pantolonları giyersin fotoyu da paylaşırsın al ben giydim sen hala bekle diye de not düşersin ah ahhh menü spor çok güzel olmuş bence de tatile kadar 3 kg gider ama süt vermeyi bıraktın ya dikkatli ol yine de canım :KK15:

simge_sena simge_sena sana da kolay gelsin işe gitmişsindir saatleri bilemedim öğlen çıkan yemeklere dikkat plank saniyelerin çok iyiydi şampiyonluk elimden gidecek anlaşıldı :KK15:

Bugün erkenciyim B burcugncy dün çok yazmışın karşılaşamadık canım sen bayrama kesin o pantolonları giyersin fotoyu da paylaşırsın al ben giydim sen hala bekle diye de not düşersin ah ahhh menü spor çok güzel olmuş bence de tatile kadar 3 kg gider ama süt vermeyi bıraktın ya dikkatli ol yine de canım :KK15:

Ins bebegim yaaa hevesim filan kirilmaz

Güünaydıınlaaar
eliya eliya tezbitsin tezbitsin Döne ne demek istemiş olabilir anlamıyor ben handmade hammadde, ham ederim ,hani nerde ..... liste uzayıp gidiyor basın açıklaması mı yapsa ne ola ki bu handmade handmade
Neden benimle uğraşıyorsunuz sabah sabah acaba sayın nalan ve yeliz hanımlar
Karataycı olamasak da bak marataycı olabilirmişim işte onay çıktı. Beceremem anlamam diye mi korkuyorsunuz yoksa kıskandınız mı yeni ve özel bir diyet bulundu benim için diye acabaaa

Back
X