Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bi mod düşüklüğü yaşadığımdan detoks şişemi kaç gündür doldurmamıştım. Tezgahın üzerindeee yazııık yapayalnııız biiiçareee durup bana bakıyordu. Bugün biçare şişemi alıp içine limon kesip yaş zencefil koydum. Amaaan zencefilden dolayı bir acı olduuu bir acııı olduuu of offf hiiiç tavsiye etmiyorum hele kikitkurdu Nalan, kesinlikle burdan aldığı tarifi alıp yapar, kendine uygular, sakın yapma hiç güzel değil, hiç iyi olmuyor, detoks şişen de yoktur zaten senin
![]()
Zaten ben hatamı anladım, geç olsa daBen zaten hayatları boyunca aynı kiloda kalan zayıf kadınlara şaşarım
Mesela teyzem hep 53 ile 56 arasında yıllardır
Ama çok hareketlidir ve hep dikkat eder 1 kilo fazla olsa hemen az yer verir
Annem işteBen zaten hayatları boyunca aynı kiloda kalan zayıf kadınlara şaşarım
Mesela teyzem hep 53 ile 56 arasında yıllardır
Ama çok hareketlidir ve hep dikkat eder 1 kilo fazla olsa hemen az yer verir
Aynen canım hep veririz dedik hafife aldıkZaten ben hatamı anladım, geç olsa da
Benim hatam şu, amaaan boşver aldıysam aldım bir ara veririm diyorum, çünkü kendime güveniyorum, vereceğimi biliyorum. O 5 kilo oluyor 10 kilo, 15, 20....Ya işte 3-5 kilo fazlalığın varken başla madem rejime. Yok illaha ki canım isteyecek. Bayağa uzun zaman rejim yapmayı canım istemedi işte, sonuç 90 lara çıkmışım.
İyi her sene birkaç ayda hallediyorsan süper. Ben sigarayı bırakınca fena aldım ya. Hamilelikte 11 kilo aldım düşün.Ben her kış kilo alır her bahar yaz dönemi rejimde olurum![]()
Herkes kışın kilo alıypr, evden çıkılmıyor, kazaklar yağları örtüyor bir de hamur yeniyor.Ben her kış kilo alır her bahar yaz dönemi rejimde olurum![]()
Geçen günlüklerime baktım ara sıra yazarımİyi her sene birkaç ayda hallediyorsan süper. Ben sigarayı bırakınca fena aldım ya. Hamilelikte 11 kilo aldım düşün.