Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kız hilal bugün felekten bi gün çal gitme annenlere
Nerdeee yarın son yarın kaynimin nikahı varmış ne giysem bilmiyorum offf offf

Hadi bakalım umutluyum senden zamanla alışıyor bade insan
Hatta geç saatte yersem kötü oluyor midem artık
bende pişman oluyorum yiyince annemdeyken bazen kayıyor saatler ama yarın son burda ki günüm sora doğru eveeee

Aç yatınca moralim düzeliyor benim. Cumaya kesinlikle süper sonuç alacaksın hilal. Hadi bakalım.
İnşallah canım benim bende ümit etmek istemiyorum ama 88 lere inerim inşallah tartı 200 gr fazla yani 89.1 ama ben yine de 89.3 yazdım olsun fazladan 200 gr daha gitsin
Valla 3 ssaat gidip dolandım çarşı pazar sora geldim mısır haslaadim bi tane yedim kokusu feci vurdu pazar da şimdi kızımı uyutup yaticam canim

Nerdeee yarın son yarın kaynimin nikahı varmış ne giysem bilmiyorum offf offf

bende pişman oluyorum yiyince annemdeyken bazen kayıyor saatler ama yarın son burda ki günüm sora doğru eveeee

İnşallah canım benim bende ümit etmek istemiyorum ama 88 lere inerim inşallah tartı 200 gr fazla yani 89.1 ama ben yine de 89.3 yazdım olsun fazladan 200 gr daha gitsin

Valla 3 ssaat gidip dolandım çarşı pazar sora geldim mısır haslaadim bi tane yedim kokusu feci vurdu pazar da şimdi kızımı uyutup yaticam canim
Neyseki az kalmış kendi düzenine kavuşunca daha iyi olur
Kıyafet hep sorun zaten

Selamlar kızlar menümü ve sporumu yazmaya geldim :* <3

Sabah : 2 haşlanmış yumurta
1 domates
Maydanoz
5 yeşil zeytin

Ara öğlen Yok

Akşam : ızgara köfte
1 yemek kaşığı bulgur (unutmuşum yazmayı)
Çoban salata
Ayran

Spor : 45 dk eliptik
30 dk ağırlık antrenmanları (kol,basen,alt bacak,kalça,sırt,karın çalışıldı)
100 ip atlandı
Duvara sırtını dayayıp sandalyede oturuyormuş gibi 1 dk duruldu :)
45 squat
15 suma squat

3,5 lt su içildi fazlası da vardı
1 limonlu yeşil çay
1 ada çayı içildi

Şimdi beyaz çayımı içeceğim

Selamlar kızlar menümü ve sporumu yazmaya geldim :* <3

Sabah : 2 haşlanmış yumurta
1 domates
Maydanoz
5 yeşil zeytin

Ara öğlen Yok

Akşam : ızgara köft
Çoban salata
Ayran

Spor : 45 dk eliptik
30 dk ağırlık antrenmanları (kol,basen,alt bacak,kalça,sırt,karın çalışıldı)
100 ip atlandı
Duvara sırtını dayayıp sandalyede oturuyormuş gibi 1 dk duruldu :)
45 squat
15 suma squat

3,5 lt su içildi fazlası da vardı
1 limonlu yeşil çay
1 ada çayı içildi

Şimdi beyaz çayımı içeceğim
Çok güzel canım menü de sporlarda güzel ..
Suma squat neymiş bakcam şimdi

Neyseki az kalmış kendi düzenine kavuşunca daha iyi olur
Kıyafet hep sorun zaten
Sorma yeliz ya valla bugün kendime bi pantolon aldım denemeden geldim giydim felaket yapıştı epeyi srtecmiss meğer bakınca olur sanıyorum hoş benn bakınca kendimi 38 e de girer sanıyordum da :)

Sorma yeliz ya valla bugün kendime bi pantolon aldım denemeden geldim giydim felaket yapıştı epeyi srtecmiss meğer bakınca olur sanıyorum hoş benn bakınca kendimi 38 e de girer sanıyordum da :)
Olacak olacak sabır göster biraz ..aslında iyi oluyor daha çok hırs yapıyorsun kıyafet denedikten sonra
Şimdi kaç bedensin

Eklentiler

• IMG_8581.webp
    IMG_8581.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 20
Evet bende yarından itibaren bunu da yapayım zaten sporu arttıracağım bu hafta genelde yürüyüş ağırlıklı oldu

Firslayd Firslayd kayınvalde ameliyat oldu mu canım başka bir yerde düzeni korumak zor ama önceki emeklerini düşün ne kadar çabalıyoruz şu gramlar kilo olarak gitsin diye koşturmak umarım açığı kapatır canım kolay gelsin
yook olmadi karar degistirdi ne zaman olacagi bellu degil ya bu saatte aksam yemegi yeniyor kurtarmaya calisiyorum ama nafile galiba butun isleri yapiyorum yermekte ustune kalmasin diye mutfaga mudahale edemiyorum
Firslayd Firslayd canım yemene dikkat gelene gidene hizmette kolay gelsin yorma kendini diyeceğim ama deplasmanda başka şansın yok:KK15:
haklisin canim hemde ne deplesman ya insallah erimisimdir birzz

Back
X