- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Sen yerken ben aç gezdım yedırmemmm de yedırmemYa bu kızlar benimle dalga geçiyorlar beril yaaaa
Yemeyelim de ölelim mi yanii siz yemezseniz yemeyin. Yedirmem size yedirmem !
Ekmegı lehmecünu yedırtmemmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen yerken ben aç gezdım yedırmemmm de yedırmemYa bu kızlar benimle dalga geçiyorlar beril yaaaa
Yemeyelim de ölelim mi yanii siz yemezseniz yemeyin. Yedirmem size yedirmem !
Olsun büyük bir yük kalkmıştır inşallah sırayla hepsi yolun girerElektrık ısımız bıttı kızlar
Temizlik kaldı yorgunum yan gelıp yatmaktan
Nerdeee yarın son yarın kaynimin nikahı varmış ne giysem bilmiyorum offf offfKız hilal bugün felekten bi gün çal gitme annenlere
bende pişman oluyorum yiyince annemdeyken bazen kayıyor saatler ama yarın son burda ki günüm sora doğru eveeeeHadi bakalım umutluyum senden zamanla alışıyor bade insan
Hatta geç saatte yersem kötü oluyor midem artık
İnşallah canım benim bende ümit etmek istemiyorum ama 88 lere inerim inşallah tartı 200 gr fazla yani 89.1 ama ben yine de 89.3 yazdım olsun fazladan 200 gr daha gitsinAç yatınca moralim düzeliyor benim. Cumaya kesinlikle süper sonuç alacaksın hilal. Hadi bakalım.
Valla 3 ssaat gidip dolandım çarşı pazar sora geldim mısır haslaadim bi tane yedim kokusu feci vurdu pazar da şimdi kızımı uyutup yaticam canimzukkum ne yaptın
Neyseki az kalmış kendi düzenine kavuşunca daha iyi olurNerdeee yarın son yarın kaynimin nikahı varmış ne giysem bilmiyorum offf offf
bende pişman oluyorum yiyince annemdeyken bazen kayıyor saatler ama yarın son burda ki günüm sora doğru eveeee
İnşallah canım benim bende ümit etmek istemiyorum ama 88 lere inerim inşallah tartı 200 gr fazla yani 89.1 ama ben yine de 89.3 yazdım olsun fazladan 200 gr daha gitsin
Valla 3 ssaat gidip dolandım çarşı pazar sora geldim mısır haslaadim bi tane yedim kokusu feci vurdu pazar da şimdi kızımı uyutup yaticam canim
Çok güzel canım menü de sporlarda güzel ..Selamlar kızlar menümü ve sporumu yazmaya geldim :* <3
Sabah : 2 haşlanmış yumurta
1 domates
Maydanoz
5 yeşil zeytin
Ara öğlen Yok
Akşam : ızgara köft
Çoban salata
Ayran
Spor : 45 dk eliptik
30 dk ağırlık antrenmanları (kol,basen,alt bacak,kalça,sırt,karın çalışıldı)
100 ip atlandı
Duvara sırtını dayayıp sandalyede oturuyormuş gibi 1 dk duruldu :)
45 squat
15 suma squat
3,5 lt su içildi fazlası da vardı
1 limonlu yeşil çay
1 ada çayı içildi
Şimdi beyaz çayımı içeceğim
Sorma yeliz ya valla bugün kendime bi pantolon aldım denemeden geldim giydim felaket yapıştı epeyi srtecmiss meğer bakınca olur sanıyorum hoş benn bakınca kendimi 38 e de girer sanıyordum da :)Neyseki az kalmış kendi düzenine kavuşunca daha iyi olur
Kıyafet hep sorun zaten
Olacak olacak sabır göster biraz ..aslında iyi oluyor daha çok hırs yapıyorsun kıyafet denedikten sonraSorma yeliz ya valla bugün kendime bi pantolon aldım denemeden geldim giydim felaket yapıştı epeyi srtecmiss meğer bakınca olur sanıyorum hoş benn bakınca kendimi 38 e de girer sanıyordum da :)
Çok güzel canım menü de sporlarda güzel ..
Suma squat neymiş bakcam şimdi
Sorun değil canım inşallah yakın zamanda düzenine kavuşursunkizlar kusuruma bakmayin gecmisi okuyamadım.ama sinirliyim gerginim yorgunum hersey ustume geliyor
yook olmadi karar degistirdi ne zaman olacagi bellu degil ya bu saatte aksam yemegi yeniyor kurtarmaya calisiyorum ama nafile galiba butun isleri yapiyorum yermekte ustune kalmasin diye mutfaga mudahale edemiyorumFirslayd kayınvalde ameliyat oldu mu canım başka bir yerde düzeni korumak zor ama önceki emeklerini düşün ne kadar çabalıyoruz şu gramlar kilo olarak gitsin diye koşturmak umarım açığı kapatır canım kolay gelsin
haklisin canim hemde ne deplesman ya insallah erimisimdir birzzFirslayd canım yemene dikkat gelene gidene hizmette kolay gelsin yorma kendini diyeceğim ama deplasmanda başka şansın yok
![]()