Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sarımsaklı Roka Salatası Tarifi'nin Malzemeleri
  • yarım bağ roka
  • 1 adet domates
  • 2-3 diş sarımsak
  • Nar ekşisi
  • Sumak
  • Tuz
  • Zeytinyağı
Sarımsaklı Roka Salatası Tarifi'nin Yapılışı
Roka yıkanır ve iri iri doğranır. Domatesler de doğranır, bir kaseye sarımsak rendelenir. Nar ekşisi, zeytinyağı, sumak ve tuz eklenip karıştırılır. Roka ve domatesin üzerine dökülür ve harmanlanır. Balık yemeklerinin yanına çok yakışan bir tariftir. Afiyet olsun…

Buldum :) buydu işte ben roka yiyen biri değilim nadir üzerine limon sıkıp yerdim sadece bunu yedim enfeessss :) akşam yapayım bari :))
Nar ekşisi çok güzel oluyor ama kalorisi de bir o kadar yüksek, istersen pek yeme derim.

Yaş günüydü ama bu iki ay düğün bol çakışanlara artık ayrılıp gidiyoruz mecburen acayip eğlenceli oluyor bazı düğünler, benim taraf ağır oyun filan nerde ,eşimin tarafı pistlerin tozunu attırır acayip keyifli düğünleri olur ben araya bilmeyen olarak kaynak yaparım
Lor salatası bence de çok yedirmez sıcaktan bir şey yiyesim yok akşama kadar yemesem nolur ki
Metobolizma yavaşlar

@eliya Elif canım ben de lor aldırdım geçen Yeliz bol yeşillik doğradığı bi tarif vermişti onu yapacağım bayağı eksi görüyorum dedi bakarsın 50 gramcık fark olur tok da tutuyor zaten akşama düğüne gideceğim salatamı yer giderim yarın tartıya takılmıyoruz öyle anlaştık verdiğimiz az veya çok bizimdir yeter ki geriye dönmesin sağlıksız olmasın
ruangel ruangel
Canım nasıl oldun küçüğüm iyi misin gıdana dikkat et yarın için kafana bir şey takma ne olursa olsun bol su iç :KK200::KK200::KK15:
Yarın bomba gibi geliyorum en azından bana göre :KK52:

Kaslarda siskinlik oluo canim oda tartida fazla cikmaya neden olabilio
Ben bir hafta gezmeye İstanbul a gitmiştim, bebek arabası önde ben arkada yürü babam yürü. Gülhane parkı, Sultanahmet, Mısır Çarşısı...gezdik gezdik durduk, yediğim de yoğurt, yeşil elma vs. 3 günde abartım yok adımsayarım vardı yanımda, 65 km yürümüşüz ya. Ama gram vermedim. Yani dediğini bizzat yaşamış biri olarak Burcucum, sana hak vermemem elde değil. Moralim çok bozulmuştu, sanmıştım ki 5 kilo veririm :D

Akşama arkadaşlara davetliyiz kardaşlar kitkurdu kitkurdu seninki düğün olmasa da :63: bizim de 1-2 kapımız var :KK47:
Çaya gidicez ama replikleri şimdiden söyliyim
Ev sahibi: Aa niye yemiyorsun, bir kereden bir şey olmaz, rejimini evde yap, yarın devam edersin...
Döne: Ay sağolun, elinize sağlık, ben yemiyim, yok yok almıyım, yok yok koymayın :KK51: (yarın tartı var ama hiç sallamadım bu hafta mı desem acaba)
Bu sefer de tartı ne diyecek...öff
Nalan en azından koca düğünde senin yediğin yemediğin belli olmaz kız:KK48: gene de masanın altından götürme kuru pastaları:sinirli: belki etrafında olabiliriz:KK53:

Ben bir hafta gezmeye İstanbul a gitmiştim, bebek arabası önde ben arkada yürü babam yürü. Gülhane parkı, Sultanahmet, Mısır Çarşısı...gezdik gezdik durduk, yediğim de yoğurt, yeşil elma vs. 3 günde abartım yok adımsayarım vardı yanımda, 65 km yürümüşüz ya. Ama gram vermedim. Yani dediğini bizzat yaşamış biri olarak Burcucum, sana hak vermemem elde değil. Moralim çok bozulmuştu, sanmıştım ki 5 kilo veririm :KK70:

Canim zaten spordan sonrada bunu farkedebilirsin kaslarda bi agirlik oluo

Akşama arkadaşlara davetliyiz kardaşlar kitkurdu kitkurdu seninki düğün olmasa da :63: bizim de 1-2 kapımız var :KK47:
Çaya gidicez ama replikleri şimdiden söyliyim
Ev sahibi: Aa niye yemiyorsun, bir kereden bir şey olmaz, rejimini evde yap, yarın devam edersin...
Döne: Ay sağolun, elinize sağlık, ben yemiyim, yok yok almıyım, yok yok koymayın :KK51: (yarın tartı var ama hiç sallamadım bu hafta mı desem acaba)
Bu sefer de tartı ne diyecek...öff
Nalan en azından koca düğünde senin yediğin yemediğin belli olmaz kız:KK48: gene de masanın altından götürme kuru pastaları:sinirli: belki etrafında olabiliriz:KK53:
Bize rapor ver yarım saatte bir:cool:
Çay içersin bol bol eşine çoçuğumda verirsin çaktırmadan :KK48:

Yok balım kaynanam gıdıyor
Bıraz alış veriş yaptık
Sımdı onu bıraktım kızı okuldan almaya gıdecem
Aksama gelırım ınsallah
Ohh kv siz günleeer
Benim kv iyi kadındır ama 2 günden çok çekemiyorum ya her şeye her şeye ama her şeye karışıyor

ruangel ruangel limon yesene kız iyi gelir portakal gibi soy kes ye oohh ama miden iyiyse gastrit filansan sakın yeme asiti öldürür insanı

Back
X