- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Kızlar bir pantolonum vardı 40 beden yazlık içine biraz dar gelecekte olsa girdimAlmıyorum doğru diyorsun da umarım yeni sezon yeni gardıroplar olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bir pantolonum vardı 40 beden yazlık içine biraz dar gelecekte olsa girdimAlmıyorum doğru diyorsun da umarım yeni sezon yeni gardıroplar olsun
İnşallah canım ama 1.lik hırsımız yok cerencim sadece birlikte mutlu huzurlu sakin arkadaşça kilo verelim birbirimizi kırmadan ilerleyelim yavaş yavaş ama azimli olalım derdimiz bu. Sizi sevdik iyi ki geldiniz
kızlar inş hepiniz su bi kg verirsiniz. kaçamakların sonu pişmanlıktır.Geçici mutluluk verir.benim 20 kg fazlam vardı ve hedefimi hiçbir zaman çok tutmadım.80 lerden 70 lere 70 lerden 60 lara bu şekilde gitti.hepinizi öpüyorum.sevgiler..
Tikkattttt
Bır sorum olacak
1 salona yazılıyımmı
2 tosbıkle daha uzunmu yuruyüm
3 netten spor mu yapıyım
Kızlar bir pantolonum vardı 40 beden yazlık içine biraz dar gelecekte olsa girdimgerçi keten gibi biraz bollaşmıştı ama pek sevindim ..
![]()
Spor salonuna yazıldım 2 kere ama devam edemedim
Evde yapmaya çalışıyorum disiplinli olmak lazım ama
arada sekteye uğruyor
Yürüyüşü çok seviyorum keşke uzun uzun yürüyecek vaktim olsa
Oooy ne güzelmiş iş yerinde salooon hayal gibi yaTabikide arkadaşım haklısın önemli olan huzur
Canımsınız
Yolun açık olsun arkadaşım
Netten spor yaptığımda ben daha mutlu oluyorum canım işyerimde spor salonu var bir kaç defa indim ama nette yaptığım spor benim için daha faydalı oldu benim düşüncem bu tabi![]()
Benim kayınbiraderim ve kardeşim de yakında evlenirler, bir gmrümce ve bir elti olarak tabiki aşırı şııık ve hatta ki gelini gölgede bırakacak kaar şııık bir elbise, hatta hatta gelinlikten daha beeyaaaz bir elbiiseee ve tabiki acayip bir topuz düşünüyorumSence ben o abiyelerin içine sığıyor muyumdur perişanlık kıyafet tercihi ama 1. derece olmayınca idare etmek kolay oluyor
Ocakbaşı dediğin adana urfa mı oluyor gaptaaanVerecez degılmı
Verelımde gerısını ocakbasında konuşuruz
Ama 3 katı olan tabaklar var ya hani, onlara dizilmiş cupcakeler (kapkeykler) olsa olmamı sayın nalanŞahtık şahbaz olduk hala mı yiyecek kız bizi bunlar batırdı yemek yok spor artık hayatımızda
Millet kışın genişler kızArtık yazın nasıl genişliyorsam demekki![]()
Sana sinir oluyorum şu anKızlar bir pantolonum vardı 40 beden yazlık içine biraz dar gelecekte olsa girdimgerçi keten gibi biraz bollaşmıştı ama pek sevindim ..
![]()
Zavallı gelin adaylarıBenim kayınbiraderim ve kardeşim de yakında evlenirler, bir gmrümce ve bir elti olarak tabiki aşırı şııık ve hatta ki gelini gölgede bırakacak kaar şııık bir elbise, hatta hatta gelinlikten daha beeyaaaz bir elbiiseee ve tabiki acayip bir topuz düşünüyorum![]()
hem görümce hem elti olmak kolay değil be yaaa
![]()
Ben de kırk sefer yazıldım 6 aylık para verdiğim bile oldu, para verdim giderim diye. Ama olmayınca olmuyor ya. Spor bilincim yok benim anca zorlamayla. Bebeyle ne kadar olursa.Spor salonuna yazıldım 2 kere ama devam edemedim
Evde yapmaya çalışıyorum disiplinli olmak lazım ama
arada sekteye uğruyor
Yürüyüşü çok seviyorum keşke uzun uzun yürüyecek vaktim olsa
Valla bende her mevsim var o kapasite ..tatildeyim diye yemekler dondurmalar kalabalık sofralarMillet kışın genişler kız
Zavallı gelin adaylarıSonra senin yüzümden bdv a konu açmasınlar
Bak içimden geçiyordu ama geline ayıp olmasın şimdi azcık gölgede kal ne bu hep ben önde olmalıyım hırsı , görümce ve elti diyorsun burda biraz düşüneyim .....Benim kayınbiraderim ve kardeşim de yakında evlenirler, bir gmrümce ve bir elti olarak tabiki aşırı şııık ve hatta ki gelini gölgede bırakacak kaar şııık bir elbise, hatta hatta gelinlikten daha beeyaaaz bir elbiiseee ve tabiki acayip bir topuz düşünüyorum![]()
![]()
Tatile gidince ben de korkuyorum şu an. Açık hava iştahımı açacak.Valla bende her mevsim var o kapasite ..tatildeyim diye yemekler dondurmalar kalabalık sofralar
Kışın evdeyim soğuk diye yemeler![]()
Oooy ne güzelmiş iş yerinde salooon hayal gibi ya
Ama giden oluyor mu ki çok
Benim kayınbiraderim ve kardeşim de yakında evlenirler, bir gmrümce ve bir elti olarak tabiki aşırı şııık ve hatta ki gelini gölgede bırakacak kaar şııık bir elbise, hatta hatta gelinlikten daha beeyaaaz bir elbiiseee ve tabiki acayip bir topuz düşünüyorum![]()
![]()