Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah canım ama 1.lik hırsımız yok cerencim sadece birlikte mutlu huzurlu sakin arkadaşça kilo verelim birbirimizi kırmadan ilerleyelim yavaş yavaş ama azimli olalım derdimiz bu. Sizi sevdik iyi ki geldiniz

Tabikide arkadaşım haklısın önemli olan huzur :KK19:
Canımsınız :KK68:

kızlar inş hepiniz su bi kg verirsiniz. kaçamakların sonu pişmanlıktır.Geçici mutluluk verir.benim 20 kg fazlam vardı ve hedefimi hiçbir zaman çok tutmadım.80 lerden 70 lere 70 lerden 60 lara bu şekilde gitti.hepinizi öpüyorum.sevgiler..

Yolun açık olsun arkadaşım :KK200:

Tikkattttt
Bır sorum olacak
1 salona yazılıyımmı
2 tosbıkle daha uzunmu yuruyüm
3 netten spor mu yapıyım

Netten spor yaptığımda ben daha mutlu oluyorum canım işyerimde spor salonu var bir kaç defa indim ama nette yaptığım spor benim için daha faydalı oldu benim düşüncem bu tabi :spor::spor::spor:

Kızlar bir pantolonum vardı 40 beden yazlık içine biraz dar gelecekte olsa girdim :KK49: gerçi keten gibi biraz bollaşmıştı ama pek sevindim ..:rolleyes:

Çok iyi valla ben Böyle birşey olduğunda o gün ağzım kulaklarımda geziyorum :) beni en mutlu eden şeylerden biri olmayan kıyafetin olması valla bir paket çikolatanın verdiğin mutluluktan 100 kat daha seviniyorum :halay::halay::halay:

Tabikide arkadaşım haklısın önemli olan huzur :KK19:
Canımsınız :KK68:

Yolun açık olsun arkadaşım :KK200:

Netten spor yaptığımda ben daha mutlu oluyorum canım işyerimde spor salonu var bir kaç defa indim ama nette yaptığım spor benim için daha faydalı oldu benim düşüncem bu tabi :spor::spor::spor:
Oooy ne güzelmiş iş yerinde salooon hayal gibi ya
Ama giden oluyor mu ki çok

Sence ben o abiyelerin içine sığıyor muyumdur perişanlık kıyafet tercihi ama 1. derece olmayınca idare etmek kolay oluyor
Benim kayınbiraderim ve kardeşim de yakında evlenirler, bir gmrümce ve bir elti olarak tabiki aşırı şııık ve hatta ki gelini gölgede bırakacak kaar şııık bir elbise, hatta hatta gelinlikten daha beeyaaaz bir elbiiseee ve tabiki acayip bir topuz düşünüyorum :D :D hem görümce hem elti olmak kolay değil be yaaa :D

Benim kayınbiraderim ve kardeşim de yakında evlenirler, bir gmrümce ve bir elti olarak tabiki aşırı şııık ve hatta ki gelini gölgede bırakacak kaar şııık bir elbise, hatta hatta gelinlikten daha beeyaaaz bir elbiiseee ve tabiki acayip bir topuz düşünüyorum :KK70: :KK70: hem görümce hem elti olmak kolay değil be yaaa :KK70:
Zavallı gelin adayları :KK48: Sonra senin yüzümden bdv a konu açmasınlar

Spor salonuna yazıldım 2 kere ama devam edemedim
Evde yapmaya çalışıyorum disiplinli olmak lazım ama
arada sekteye uğruyor
Yürüyüşü çok seviyorum keşke uzun uzun yürüyecek vaktim olsa
Ben de kırk sefer yazıldım 6 aylık para verdiğim bile oldu, para verdim giderim diye. Ama olmayınca olmuyor ya. Spor bilincim yok benim anca zorlamayla. Bebeyle ne kadar olursa.

Benim kayınbiraderim ve kardeşim de yakında evlenirler, bir gmrümce ve bir elti olarak tabiki aşırı şııık ve hatta ki gelini gölgede bırakacak kaar şııık bir elbise, hatta hatta gelinlikten daha beeyaaaz bir elbiiseee ve tabiki acayip bir topuz düşünüyorum :KK70: :KK70: hem görümce hem elti olmak kolay değil be yaaa :KK70:
Bak içimden geçiyordu ama geline ayıp olmasın şimdi azcık gölgede kal ne bu hep ben önde olmalıyım hırsı , görümce ve elti diyorsun burda biraz düşüneyim .....

Oooy ne güzelmiş iş yerinde salooon hayal gibi ya
Ama giden oluyor mu ki çok

Zamanımız çok yok ki canım bazen son 1 saat inip yürüyüş bandında yürüyorum işyerim o açıdan güzel her istediğimiz var kuaför cami kurutemizleme spor salonu ayrıca bahçeside sosyal tesislere ait hiç sıkılmıyoruz o açıdan ama zaman olursa tabi:işsiz::işsiz:

5 Ağustos'ta da bizim düğün var yani eşimin abisinin tek elti benim tabi biraz daha kilo vermem lazım :KK72:

Back
X