• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm
Kahvaltı 10: 2 domates, 2 salatalık, 12 kiraz, 2 parmak dil peyniri, 1 ceviz, 1 fincan demleme yeşil çay
Ara 14: 2 günkurusu
Ara 15: 1 fincan sade neskafe
Akşam 18.20: 1 kase normal yoğurt, meyve salatası ile karıştırıp yedim. (Kara dut, kiraz, armut, yeşil elma, kırmızı erik, ananas)
Akşam şekersiz çay içerim, dışarı çıkıcaz, yürüyüş yapıcam + Leslie 3 mile + 20 step yaptım.
2 litre su içtim.
Saygılar sevgiler.
Afiyet olsun canim

mrb canım hoşbuldum:)

bugünkü menüm;

Sabah 11
3 dilim kare peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
1 haşlanmış yumurta
Domates,salatalık

Öğle 2
Soğuk yoğurt çorbası 1 kase
1 tane biber dolması

Ara
Bir avuç kiraz,1 şeftali

Akşam 8
Yoğurt çorbası tekrar
Biraz et

2.5 litre su

Ekmek ve türevlerini yememeye özen gösteri yorum.
Dengeli zengin olmus canim emziren anne menusu afiyet olsun

Selam kızlar nasıl gidiyor bakalım?
Ancak geldim eve ..
Menümü yazayım hep dışarıda olunca bu kadar oldu
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz
2 zeytin
Salatalık
Çay

Öğlen
Somon salata
Ara
1 sade kahve
Akşam
Döner vardı onun etlerinden yedim
Salata ayran
Böyle oldu işte yarın evdeyim inşallah
Su 2 litre
1 bardak soda
Spor 7000 adım
Yarın inşallah haftalık yeme içme planımı yapıp spora başlayacağım :KK49:
Beraber plan yapalım ve yazalım :KK66:
Su disinda guzel olmus canim

Benim bugunku menum meyve agirlikli (canim cok istedi diye meyve yedim durdum butun gun)

Sabah 09:30 : 1 omlet, 4 dilim kasar, 3 dilim beyaz peynir, 1 taze biber, 1 salatalik, 1 domates, 1 fincan sutlu kahve

Oglen 13:KK30: 1 adet elma, 1 fincan sutlu kahve

Aksam 18:KK30: 1 avuc siyah frenk uzumu, 1 avuc ahududu, 1 buyuk dilim karpuz, 1 tabak yaban mersini

Cok meyve yedim diye baska birsey yemedim.

Su: 3,5 litre
Spor: 30 dakika tempolu yuruyus
Meyve cok olmus ama hafif bir gun olmus canim

Kizlar sizleri burayi cok seviyorum gercekten,yarinda ev toplucam o kadar is varki anlatamam iki cocuk,yalnizlik,toplanacak,yikanacak,secilecek onca esya ,ara ara ugrarim daha guzel oluyo oyle,enerjiniz bitmesin, muhtemelen cogunuz yag yakmanin zirvesindesinizdir su an,rahat uykular bebekler

:KK200::KK200::KK200:

Ben Yen'i yatağıma geçtim müsait oldum bugün 10 bin adım attım ve midem küçülmüş onu fark ettim hemen mide mi rahatsız ediyor özellikle öğlene doğru yediğim

Sabah : domates peynir zeytin yedim

Öğlen 14:00 civarı köfte yedim dışardaydık uyum sağladım ama şiştim

Akşam salata ve çipura yedim

Suyu 2 lt içtim vakit olmadı ama az içtim diye başım ağrıyor şimdi yatacağım görüşürüz

Günaydın arkadaşlar herkese iyi pazarlar yarın tartı var unutmayalım hafta sonunun en kaçamaksız günü olsun pazar kahvaltısına dikkat edelim eşlerimize çocuklarımıza yaptıklarımızdan yemeyelim emeğimiz heba olmasın:KK200:

Ben Yen'i yatağıma geçtim müsait oldum bugün 10 bin adım attım ve midem küçülmüş onu fark ettim hemen mide mi rahatsız ediyor özellikle öğlene doğru yediğim

Sabah : domates peynir zeytin yedim

Öğlen 14:00 civarı köfte yedim dışardaydık uyum sağladım ama şiştim

Akşam salata ve çipura yedim

Suyu 2 lt içtim vakit olmadı ama az içtim diye başım ağrıyor şimdi yatacağım görüşürüz

Ayy darisi basima benimkide kuculur insallah ,menun cok guzel olmus

Günaydın arkadaşlar herkese iyi pazarlar yarın tartı var unutmayalım hafta sonunun en kaçamaksız günü olsun pazar kahvaltısına dikkat edelim eşlerimize çocuklarımıza yaptıklarımızdan yemeyelim emeğimiz heba olmasın:KK200:
Gunaydin canim aynen yemeyelim tesekurler uyarin icin

tezbitsin tezbitsin ewt canm bebek arabasıyla yürüdük.bebek arabamızın tekerleri büyük olduğundan baya hızlı gıdebiyo tempolu yürüyüş sayılabilir
Aynen ben de dışarda öyle yürüyorum, kol kası da cabası
Menuyude paylasayum
08.30 yarim dilim ekmek,domates salatalik ,1 kk kasar peynir
12.00 1 bardak kefir,1 cay kasigi labne,yarim dilim ekmek
13.30 ispanak az yagda,yogurt,2 kasik sulu kofte
16.00 1 bardak sut
19.00 ciger,salata
3 litre su
Sporum yok yarinda izin istiyorum,ev paketliyorum yerini tutmaz ama tum gun hareket var zaten
Ciğer kızartma mıydı canım
Ayy sulu köfteye de bayılırım yaa
Oyy cok tatli benimde fusya rengi var aynisinin,sabahligin altina falan giyerdim, ne zamndir giymiyorum oldugunu bile unutmusum bugun paket yaparken gecti elime,bu iki cocuk beni benden gecirdi :KK70:
Hiç olmadı öyle terliğim kokoş kadınlara özeniyorum
Eda 6 da kalkti bundan sonra kalkar kalkmaz gunaydin mesajiyla iskenceye ne zaman basladigimi gruba bildircem,bugun 10 da uyudular insallah 7 ye kadar yatarlar
Bizde de durum aynı 6 da kalkınca iyi diyorum
Kizlar sizleri burayi cok seviyorum gercekten,yarinda ev toplucam o kadar is varki anlatamam iki cocuk,yalnizlik,toplanacak,yikanacak,secilecek onca esya ,ara ara ugrarim daha guzel oluyo oyle,enerjiniz bitmesin, muhtemelen cogunuz yag yakmanin zirvesindesinizdir su an,rahat uykular bebekler

:KK200::KK200::KK200:
Kolay gelsin canımcım. İniallah tez zamanda biter işlerin. Sıkıldıkça gel. Hafta sonu çok muhabbet olamıyor gerçi ancak gece.

Back
X