- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
AnammmKııız hilaaal kahvaltıya ne yaptın
Peynirli börek yaptım ben gece sardım vallaha saat 11 de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AnammmKııız hilaaal kahvaltıya ne yaptın
Peynirli börek yaptım ben gece sardım vallaha saat 11 de
Erken kalk canımAynen. Haftanın kaçamak gününü yapmış oldum kızlar. Beril sabah çokerken kalkıyorum bebe uyandırıyor sağ olsun da, onu yıka, kahvaltı ettir anca 9 buçukta filan kahvaltı yapabiliyorum ya maalesef. Nalanım bugün canım çekmedi yumurta yarın yicem söz.
Tamam kızlar bu hafta meyveye paydos. Yersem sadece yeşil elma ara öğünde. Oki doki.
Ohh tarhana ne güzel olur aylardır içmiyorum ama çok kalorili yaa
Çok güzel fırsat bulursan yeşil çay yada kahve iç canım metabolizmayı hızlandırıyorGunaydinnn iki bardak su icildi
Kahvaltı edildi
Menumu de yazayım
2yumurta
4 zeytin
5 tane çeri domatesi
Ve bir dilim tb ekmeği
Birazdan oğlumu arabasına koyup
Yürüyecegim insallahhh
Onu çok denedım benNe zaman döner yesem artı çıkıyor artık yağından mı bilmiyorum yarın hemen dengeleme yapmam lazım
Bir tarif önerisi olan varmı ?![]()
Bızımle çok kolay gülümvalla ben iyice konsantre olamazSam kilo veremiyorum.keske kilo vermekte almak kadar kolay ve zevkli olsa:)
Eşin Türk degıl demı DeryaIyiymis canim sizin esler 2 kilo alsam hemen anlar baslar soylenmeye onu yeme bunu yeme. Cook cikolata , cips paketi hele ki dondurmayi komple cope atisligi vardir esimin ben ymeyeyim diye. Su aralar kilo veriyorum cok mutlu ne yapacagini sasiriyor. Oldum olasi hic sevmez kiloyu ama ne yapalim ki ben cok pis bogazim hic limit bilmeden yerim. Insallah bu sefer sonuc harika olacak![]()
Yeşil çay içeceğim mutlaka kahve sevmem amaÇok güzel fırsat bulursan yeşil çay yada kahve iç canım metabolizmayı hızlandırıyorkolay gelsin iyi yürüyüşler
![]()
Şok oldugun 64 e ındıgımmıberilceee inanmiyorummm 112den 64e mi indinnn sana soylenecek soz yokk masallah. Ama geri alman cok kotu olmus sok diyet falan miydi da geri aldin ki??
Pedavaya alıştın bından sonra parayla ArtıkYaa ben Beril'den bunalınca tarif istiyorum ordinaryüs profesör bu konuda ..şimdide veriyor ama bu son olacak inşallah
![]()
Terlık elımde patladı yelızNerde bu hatunlar yahu?
Cumartesi diye bir kısmı düğünde bir kısmı gezmededirneyse kaçak yapmayın haaa
berilceee nin terliği havalarda uçuşmasın sonra
![]()
Evet karataya benzıyorKetojenik diyeti dıydunuz mu kızlar hiç
Ben hala 38 beden gıyıyom dusuk beldeAa hiç aklıma gelmemişti. Düşük bel çok giydim, bir zamanlar modaydı. Acaba sıkıştırdı da fırtlattı mı pantolonbilmiyorum ki olabilir mi
Artık ben de yüksek bel giyiyorum
Sırt ve kollarda calısıyor bebek arabasıyla yürürsen@tezbitsin ewt canm bebek arabasıyla yürüdük.bebek arabamızın tekerleri büyük olduğundan baya hızlı gıdebiyo tempolu yürüyüş sayılabilir
Beril kemik suyuna çorba mutlaka içinde soğan sarımsak mutlaka olmalı ,beslenmene dikkat etmelisin çok geçmiş olsun mikrobu atmanın en etkili yolu aynı zamanda bol su unutmaBen hala 38 beden gıyıyom dusuk belde
Üst 46-44 ama
Kaytarma kaytarmaKizlar sizleri burayi cok seviyorum gercekten,yarinda ev toplucam o kadar is varki anlatamam iki cocuk,yalnizlik,toplanacak,yikanacak,secilecek onca esya ,ara ara ugrarim daha guzel oluyo oyle,enerjiniz bitmesin, muhtemelen cogunuz yag yakmanin zirvesindesinizdir su an,rahat uykular bebekler
![]()
Su cay çorba dedı adamBeril kemik suyuna çorba mutlaka içinde soğan sarımsak mutlaka olmalı ,beslenmene dikkat etmelisin çok geçmiş olsun mikrobu atmanın en etkili yolu aynı zamanda bol su unutma
Bu ara çok üst üste geldi her şey lütfen dikkat et çorbaya çebze at mutlaka ekmek vs yemedikten sonra kaloriyi dert etme artıkSu cay çorba dedı adam
Gece mercımek yaptım
Kalorısı olmasın dıye çippil çippil suydu yıyemedım
Sabah kemık suyu yapıyom sımdı
Yok kız kalorı degıldeBu ara çok üst üste geldi her şey lütfen dikkat et çorbaya çebze at mutlaka ekmek vs yemedikten sonra kaloriyi dert etme artık