- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Olsun canım hallolur bız bır sekılde betaberız yaberilceee yok canim olmadi olmayacakmis. LG lerde olusan ve duzeltilemeyen bir sorunmus. ins 2 haftaya yeni tel geliyor sonunda internete kavusacagim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canım hallolur bız bır sekılde betaberız yaberilceee yok canim olmadi olmayacakmis. LG lerde olusan ve duzeltilemeyen bir sorunmus. ins 2 haftaya yeni tel geliyor sonunda internete kavusacagim
Eeee cekırdegı alıp dızı seyrederek olmazbayildim ya. ben de cok severim cocuk canim. simdilik 1 tane ama isterim cok cocugum olsun. supersin @berilcee
Bu buzdagının görünen kısmı
7 kayın görümce bende kalsın
Ağustos'ta Urfa'da buluşalım bır bak tadınaŞakaaaa :) süper yaaaaa omlarında çoluk çocuk çokmu balım valla bir araya geldi mi muhteşem olur tam benlik :)
Ağustos'ta Urfa'da buluşalım bır bak tadına
Bır daha selam verecekmısın
@DeryaOnDiet canım mesajları görmüyorsun muhtemelen sana yazıyorum ama menü spor süper bir kaç hafta sonra yarışalım sen biraz hız kesince ideal kilona yaklaşınca anla işte kanatları kullanmayınca daha da açık söylemeyeyim anladın sen![]()
esim sakinligi cok seviyor ilk cocuk bile benim israrima oldu. gerci simdi cildiriyor kizina o baska, ama basta istememisti. bir ise doneyim benim planim yakinda ikincisini yapmakEeee cekırdegı alıp dızı seyrederek olmaz
Çalışmak lazım :)
Canııım. Süper olmuşsun kırmızı kırmızı oooh sefan olsun. Kıskandım vallahaaaKızlarrrr![]()
Oyy maşallah maşallah hepsine kuzucuklarınAllah bu herıfı koruduğu ıcın gönlümce ürememe izin vermedı
Yoksa ben bılırdım ya
3 çocuğum tüp bebek
Kaç düsük
Kaç mol gebelık hıc saymadım
Yapabılecek olsam hala yaparım ama malesef
Aay inşallah hayırlı haberlerini alalım yaaa baktır hemenİyi tatlım oğlum :) geçmiştende okudum Elif fıstıkta iyi sanırım rabbim çok çok İyilikler sağlıklar versin inşallah :) spor Yapamadım valla kuzum o kadar halsizim ki anlatamam inşallah yarın toplarsam yapayım artık
Aynen balım bu hafta beni maruz görün çok uğrayamıyorum oğlum iyi çok şükür ama ben bitiğim inşallah toplarım kendimi
Benim aslında duzenlıydı ama başka birşeyde olabilir canım :)ilk önce bir netleştireyim tatlım risk yoksa dediğini yapacağım hemen tşk ederim balım tavsiye için :)
Ne kadar güzel uzun ömürler versin kuzum hepinize kalabalık aıle çok güzel olur :)
Aynen ben yapamam. Bir kere görümce işi yaş. Elti çok. Öf öf. TamZor valla ya kendimi düşündüm yok yok vazgeçtim![]()
deme canim oyle ya ben de ikinciyi istiyorum simdi degil ama 1 yila filan.İki çocukla yapışıyorum yerlere ben yaa![]()
Sen baştan savılamazsın ben daha sana denk değilim sporda hele üstelik yemede de beni ezer geçersinVur abalıya sav basından
Hem de ne sıkıntı sıkıldıklarımı köye kayınpederin evine götürüyorum yeniler banaYer sıkıntısı olmuyormu
Kullanıyormusun
EvetÇok güzelmiş gerçekten![]()
Seni de seviyorum kankişim komşum olaydın ne güzel olurdu bunlar kırmızı kırmızı pro üye biz Harranlıyız vallaCanııım. Süper olmuşsun kırmızı kırmızı oooh sefan olsun. Kıskandım vallahaaa
Oyy maşallah maşallah hepsine kuzucukların
Aay inşallah hayırlı haberlerini alalım yaaa baktır hemen
Aynen ben yapamam. Bir kere görümce işi yaş. Elti çok. Öf öf. Tamkitkurdu Nalanlık ama. Sever o eltilerini. Artık bayramda dolaşırdı 7 eltisini vallaha göremezdik buralarda
![]()
Gıcıkkk kahkahayı patlattım ne göz varmış ben beyaz bayrak sanıyordum saflığıma bakEvet
Niçin sütyen salladın peki
Bu emoji de çok komikmiş yaa![]()