Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

@DeryaOnDiet canım mesajları görmüyorsun muhtemelen sana yazıyorum ama menü spor süper bir kaç hafta sonra yarışalım sen biraz hız kesince ideal kilona yaklaşınca anla işte kanatları kullanmayınca daha da açık söylemeyeyim anladın sen :KK45::KK45::KK45:
kitkurdu kitkurdu canim elimden geldigince takip etmeye calisiyirum. kusura bakma gormedigim mesajin icin
ilk hafta hizliydi ama bu hafta daha gram oynamadi canim. yarisalim tabi ama seni gecmek zor

Eeee cekırdegı alıp dızı seyrederek olmaz
Çalışmak lazım :)
esim sakinligi cok seviyor ilk cocuk bile benim israrima oldu. gerci simdi cildiriyor kizina o baska, ama basta istememisti. bir ise doneyim benim planim yakinda ikincisini yapmak

Canııım. Süper olmuşsun kırmızı kırmızı oooh sefan olsun. Kıskandım vallahaaa
Allah bu herıfı koruduğu ıcın gönlümce ürememe izin vermedı
Yoksa ben bılırdım ya
3 çocuğum tüp bebek
Kaç düsük
Kaç mol gebelık hıc saymadım
Yapabılecek olsam hala yaparım ama malesef
Oyy maşallah maşallah hepsine kuzucukların

İyi tatlım oğlum :) geçmiştende okudum Elif fıstıkta iyi sanırım rabbim çok çok İyilikler sağlıklar versin inşallah :) spor Yapamadım valla kuzum o kadar halsizim ki anlatamam inşallah yarın toplarsam yapayım artık :KK43:

Aynen balım bu hafta beni maruz görün çok uğrayamıyorum oğlum iyi çok şükür ama ben bitiğim inşallah toplarım kendimi :KK43:

Benim aslında duzenlıydı ama başka birşeyde olabilir canım :) :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:ilk önce bir netleştireyim tatlım risk yoksa dediğini yapacağım hemen tşk ederim balım tavsiye için :)

Ne kadar güzel uzun ömürler versin kuzum hepinize kalabalık aıle çok güzel olur :)
Aay inşallah hayırlı haberlerini alalım yaaa baktır hemen
Zor valla ya kendimi düşündüm yok yok vazgeçtim:KK70:
Aynen ben yapamam. Bir kere görümce işi yaş. Elti çok. Öf öf. Tam kitkurdu kitkurdu Nalanlık ama. Sever o eltilerini. Artık bayramda dolaşırdı 7 eltisini vallaha göremezdik buralarda :D

berilceee berilceee kaptanım bugünün en sevdiğim şiirini paylaşayım
BİR FOTOĞRAFA

Karşımdasın işte...
Bana bakmasan da oradasın, görüyorum seni.
Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim.
Kalbime gömdüm sözlerimi, ceset torbası oldu yüreğim.
Tıkandığım o an,
Elimi nereye koyacağımı şaşırdığım o an işte,
Aklımdan o kadar çok şey geçti ki takip edemedim.
Ellerim boşlukta, ben darda kaldım.
Ellerim buz gibi, ben harda kaldım.
Bir senfoni vardı kulağımda çalınan,
bitti artık hepsi...

Köşeme çekildim, hani hep kaldığım köşeme.
Bakış açım belli oldu yine.
Geride kalan, ardından bakar gidenlerin.
Bir meltem olacak rüzgarım dahi kalmadı benim.
Dağlara çarptım her esişimde.
Yollara küfrettim her gidişinde.

Demiştim sana hatırlarsan:
"Önemli olan ‘zamana bırakmak' değil,
‘zamanla bırakmamak'tir.."
Şimdi bana, geçen o zamanın
Unutulmaz sancısı kalır

Gittiğim eğer bensem, söyle bana kimden gittim?
Sende yoktum zaten ben, ben yine bende bittim...

Canııım. Süper olmuşsun kırmızı kırmızı oooh sefan olsun. Kıskandım vallahaaa

Oyy maşallah maşallah hepsine kuzucukların

Aay inşallah hayırlı haberlerini alalım yaaa baktır hemen

Aynen ben yapamam. Bir kere görümce işi yaş. Elti çok. Öf öf. Tam kitkurdu kitkurdu Nalanlık ama. Sever o eltilerini. Artık bayramda dolaşırdı 7 eltisini vallaha göremezdik buralarda :KK70:
Seni de seviyorum kankişim komşum olaydın ne güzel olurdu bunlar kırmızı kırmızı pro üye biz Harranlıyız valla

Evet
Niçin sütyen salladın peki
Bu emoji de çok komikmiş yaa :KK70:
Gıcıkkk kahkahayı patlattım ne göz varmış ben beyaz bayrak sanıyordum saflığıma bak

Back
X