Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben menümü yazayım vakit bulmayabilirim bugün

Sabah kürümün 1.gününü yaptım, 10 gün yapacağım

Sabah: opsie ekmeğinden beyaz peynirli tost
Yarım salatalık
4 yeşil zeytin

Ara : kuru siyah üzüm
1 küçük kutu süt

Akşam : ton balıklı salata
1 dilim etimek.

Ton balıklı salata ve etimek diyet vazgeçilmezimdi ve çok severdim yazınca çok özlediğimi fark ettim :) o nedenle akşam 1 dilim etimek olacak

Ooo ne guzelmis hemen yarin sabah kalkinca olculup yaziyorum
Ölç ölç ben ilk başladığım gün ölçtüm. Haftada 1 ölçüyorum. Keşke diyete başladığım gün 3 nisana ölçseydim çok pişmanım. O zamanlar çok mutsuzdum vallaha korktum ölçmeye

Ahh bende dün uzun zamandır olmayan kıyafetlerinin denedim biraZ zorlaşacak olsa olmaya başladı inşallah dahada ise yarayacak
Ben tüm şişman ve hamilelik kıyafetlerimi verdim. Bıktım görmekten. 2 pantolon kaldı onlar da 46 beden hrle ilk başladığımda giydiğim kotu atmıycam bana ders olsun saklıycam

@guldanee Güldane bir de Bestttt Bestttt Beste diyor ki Jillian daha iyiymiş. Siz daha çabuk incelirsiniz. Ben de kendime güvensem ona da başlarım da şimdilik tırstım.
Bende girmiştim ama ikna ettiler yapacagim dün yapmaya çalıştım bu günde yapacağım

Ben tüm şişman ve hamilelik kıyafetlerimi verdim. Bıktım görmekten. 2 pantolon kaldı onlar da 46 beden hrle ilk başladığımda giydiğim kotu atmıycam bana ders olsun saklıycam
Bende zayifliyayim bende atacağım yeni yeni çiciler alacağım kendime ahdim var

kitkurdu kitkurdu
Sanma ki unuttum seni
Yaptın mı güzel güzel diyetleri
Yoksa gömdün mü çörekleri
Cuma günü görürüz yediklerini

Aman kanka sanma ki kızıyorum
İstediğini ye iç afiyet olsun
Et olsun yağ olsun kankama
İrileşsin kilolar alsın maşallah Nalanıma
:KK48:canım kankacım iki gündür seni yorgunluktan boşladım, bu sefer uzun şiir yazıyım dedim :D
İnşallah alınıp bana gıcık olmuşsundur:KK47:

Ben menümü yazayım vakit bulmayabilirim bugün

Sabah kürümün 1.gününü yaptım, 10 gün yapacağım

Sabah: opsie ekmeğinden beyaz peynirli tost
Yarım salatalık
4 yeşil zeytin

Ara : kuru siyah üzüm
1 küçük kutu süt

Akşam : ton balıklı salata
1 dilim etimek.

Ton balıklı salata ve etimek diyet vazgeçilmezimdi ve çok severdim yazınca çok özlediğimi fark ettim :) o nedenle akşam 1 dilim etimek olacak
Ara öğün yapmakla iyi yapmışsın bence kolay gelsin

Back
X