- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Tabiki yarayacak inşallah bende olceyim bakalım incelecek miyim bakalimEvet ama hoşuma da gitti işe yarayacak bence
Devam edelim 1 hafta sonra göbişi ölçeceğim ben sende al ölçülerini azalmayı görelim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki yarayacak inşallah bende olceyim bakalım incelecek miyim bakalimEvet ama hoşuma da gitti işe yarayacak bence
Devam edelim 1 hafta sonra göbişi ölçeceğim ben sende al ölçülerini azalmayı görelim![]()
Yarar hiç yaramaz mı GüldanecimTabiki yarayacak inşallah bende olceyim bakalım incelecek miyim bakalim
Ooo ne guzelmis hemen yarin sabah kalkinca olculup yaziyorumYarar hiç yaramaz mı Güldanecim
Ben 1 haftada 3 sefer Leslie yaptım geçen hafta göbek 2.5 cm, bel 4 cm incelmiş.
Süüüpersinn Edaa çok güldümGunaydin kizlar,bugunum ozeti![]()
Yuru canim enerjin bol olsunEn iyisi ben biraz yuruyeyim geleymm
Ölç ölç ben ilk başladığım gün ölçtüm. Haftada 1 ölçüyorum. Keşke diyete başladığım gün 3 nisana ölçseydim çok pişmanım. O zamanlar çok mutsuzdum vallaha korktum ölçmeyeOoo ne guzelmis hemen yarin sabah kalkinca olculup yaziyorum
Ahh bende dün uzun zamandır olmayan kıyafetlerinin denedim biraZ zorlaşacak olsa olmaya başladı inşallah dahada ise yarayacakYarar hiç yaramaz mı Güldanecim
Ben 1 haftada 3 sefer Leslie yaptım geçen hafta göbek 2.5 cm, bel 4 cm incelmiş.
Ben tüm şişman ve hamilelik kıyafetlerimi verdim. Bıktım görmekten. 2 pantolon kaldı onlar da 46 beden hrle ilk başladığımda giydiğim kotu atmıycam bana ders olsun saklıycamAhh bende dün uzun zamandır olmayan kıyafetlerinin denedim biraZ zorlaşacak olsa olmaya başladı inşallah dahada ise yarayacak
Bende zayifliyayim bende atacağım yeni yeni çiciler alacağım kendime ahdim varBen tüm şişman ve hamilelik kıyafetlerimi verdim. Bıktım görmekten. 2 pantolon kaldı onlar da 46 beden hrle ilk başladığımda giydiğim kotu atmıycam bana ders olsun saklıycam
Ara öğün yapmakla iyi yapmışsın bence kolay gelsinBen menümü yazayım vakit bulmayabilirim bugün
Sabah kürümün 1.gününü yaptım, 10 gün yapacağım
Sabah: opsie ekmeğinden beyaz peynirli tost
Yarım salatalık
4 yeşil zeytin
Ara : kuru siyah üzüm
1 küçük kutu süt
Akşam : ton balıklı salata
1 dilim etimek.
Ton balıklı salata ve etimek diyet vazgeçilmezimdi ve çok severdim yazınca çok özlediğimi fark ettim :) o nedenle akşam 1 dilim etimek olacak
Ara öğün yapmakla iyi yapmışsın bence kolay gelsin
Göbeğe mekik çekebilirdim belim ağrımasa daAynentezbitsin bende ilk başta ölçmedim korktum
Ben hava yapıyorum istersen bugün ilk 7 dakikasını yap ..Leslie de iyi oluyor ben seviyorum
Şimdi kilo verdin sana sıkılaşma lazım yani hepimize![]()