- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Bende girmedim bende gireceğim insallahhhBen 7.takimdan o 13.takimdan rakip olduk :))
Listeye henuz girmedim ama girecegim ins
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende girmedim bende gireceğim insallahhhBen 7.takimdan o 13.takimdan rakip olduk :))
Listeye henuz girmedim ama girecegim ins
Bu gidişle istikamet liste zaten canım merak etmeeeBende girmedim bende gireceğim insallahhh
Yok kuzum bunu bızım yorede duyarsınNuh mu o nasıl bakiyim internette var mı
Yok canim dunu demiyorum pazartesi basladik aslinda sen gormedigin icin o gun yapmadin. Ona da koyucam
Aa aynen böyle bir şey et de koydum domates koydum salça yok kurufasulye patates havuç biraz maydanoz varYok kuzum bunu bızım yorede duyarsın
Evde ne varsa duduklude pişırırsın yağı salçası
İşte yemek
Senın gıbı azımlılerı görünce radıkal kararlar aldımBende girmedim bende gireceğim insallahhh
Hele tarladan geldıysen o çorba zıyafet olurAa aynen böyle bir şey et de koydum domates koydum salça yok kurufasulye patates havuç biraz maydanoz var
İnşallah insallahh o zaman dahada hoşlanırım benBu gidişle istikamet liste zaten canım merak etmeee
Kararları merak ediyorumSenın gıbı azımlılerı görünce radıkal kararlar aldım
Liste ıcın yer lazım degılmı
Bekleyın anacım
Off misHele tarladan geldıysen o çorba zıyafet olur
Düsündüklerımden dolayı ben bıle kendımden korkuyorumKararları merak ediyorum
Korkuyodun demıİnşallah insallahh o zaman dahada hoşlanırım ben
İstikrarlı azimli olmaktan başka çarem yok inanın artık eşimin arkasından tin tin yürümek istemiyorum su gencecik yaşımda kilo yüzünden ne giyinebiliyom ne gezebilirsiniz tak etti canıma bu sefer çok kararlıyım saolunn benimde aranıza aldığınız için sayenizde bende zayiflayacagimSenın gıbı azımlılerı görünce radıkal kararlar aldım
Liste ıcın yer lazım degılmı
Bekleyın anacım
Farkındamısın benı kötü kadın müzeyyen olmaya zorluyonİstikrarlı azimli olmaktan başka çarem yok inanın artık eşimin arkasından tin tin yürümek istemiyorum su gencecik yaşımda kilo yüzünden ne giyinebiliyom ne gezebilirsiniz tak etti canıma bu sefer çok kararlıyım saolunn benimde aranıza aldığınız için sayenizde bende zayiflayacagim
Ayrıca ben sana teşekkür ederım hevesın azmın ıcınİstikrarlı azimli olmaktan başka çarem yok inanın artık eşimin arkasından tin tin yürümek istemiyorum su gencecik yaşımda kilo yüzünden ne giyinebiliyom ne gezebilirsiniz tak etti canıma bu sefer çok kararlıyım saolunn benimde aranıza aldığınız için sayenizde bende zayiflayacagim
Ya ne bileyim sonuçta buranın sorumluluğu farklı kilo veremezsem takımı etkileyecek kimsenin emeğini boşa çıkarmak istememKorkuyodun demı
Ucuyon annem sen
Cokkkk teşekkür ederim bakalım inşallah verebilirimAyrıca ben sana teşekkür ederım hevesın azmın ıcın
Bu bızım ıcın çok önemli çünkü
Konus kuzumYa ne biliyor sonuçta buranın sorumluluğu farklı kilo veremezsin takımı etkileyecek kimsenin emeğini boşa çıkarmak istemem
Kilonu hedef kilonu profiline yazsana biz de görelim sen de gör motive olalım azaldıkçaİstikrarlı azimli olmaktan başka çarem yok inanın artık eşimin arkasından tin tin yürümek istemiyorum su gencecik yaşımda kilo yüzünden ne giyinebiliyom ne gezebilirsiniz tak etti canıma bu sefer çok kararlıyım saolunn benimde aranıza aldığınız için sayenizde bende zayiflayacagim