Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Senın gıbı azımlılerı görünce radıkal kararlar aldım
Liste ıcın yer lazım degılmı
Bekleyın anacım
İstikrarlı azimli olmaktan başka çarem yok inanın artık eşimin arkasından tin tin yürümek istemiyorum su gencecik yaşımda kilo yüzünden ne giyinebiliyom ne gezebilirsiniz tak etti canıma bu sefer çok kararlıyım saolunn benimde aranıza aldığınız için sayenizde bende zayiflayacagim

İstikrarlı azimli olmaktan başka çarem yok inanın artık eşimin arkasından tin tin yürümek istemiyorum su gencecik yaşımda kilo yüzünden ne giyinebiliyom ne gezebilirsiniz tak etti canıma bu sefer çok kararlıyım saolunn benimde aranıza aldığınız için sayenizde bende zayiflayacagim
Farkındamısın benı kötü kadın müzeyyen olmaya zorluyon
Senın yazıları cerceveletıp topıgın gırısıne mı assam
Herıfın bana dedıgı gıbı aslanımsın kız

Ayrıca ben sana teşekkür ederım hevesın azmın ıcın
Bu bızım ıcın çok önemli çünkü

Ya ne biliyor sonuçta buranın sorumluluğu farklı kilo veremezsin takımı etkileyecek kimsenin emeğini boşa çıkarmak istemem
Konus kuzum
Duysunlar bır benım tıytıllar
En çok hılal duysun
Ikı avuç leblebı yıyen duysun

Kilonu hedef kilonu profiline yazsana biz de görelim sen de gör motive olalım azaldıkça

Back
X