- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok her şey dahil açık büfe yere gitmiycez bizYok para verdım yeyım mantığı
Sarısınken zencı edıyorEvetkilo insanı nasıl değiştiriyor Beriiiil
![]()
Berilin ilk emojisi kutlu olsun a dostlar
Kılo verıp gelecem dıyosunYok her şey dahil açık büfe yere gitmiycez biz
Mavi gözlüüüü sarışııın oof o boyla bi de barbi bebek gibi olursun kızSarısınken zencı edıyor
Ben sarışınmı olacam şimdik
Çok zorlanıyom bu şirinleri kullanırkenBerilin ilk emojisi kutlu olsun a dostlar
Ben de seni seviyorum canııım
Aaa bak onu hiç düşünmemiştim benim ezeli kilo verir mi ki ben tatildeyken filan
Hiç tıpım degılMavi gözlüüüü sarışııın oof o boyla bi de barbi bebek gibi olursun kız
Bakın ben başkanın sözünden çıkıyor muyumPerşembe dınlensenız
Hanı cuma tartı varya
Hasretınden verebılır benceAaa bak onu hiç düşünmemiştim benim ezeli kilo verir mi ki ben tatildeyken filan![]()
Seni dedim kız herifi demedimHiç tıpım degıl
Esmer yağız severım ben
Gözüyle dağı erıtıp
Kıprıgınde takılı kalmalıyım
Ben hazırlandım gıdıyomBakın ben başkanın sözünden çıkıyor muyum
Hiiiç kendimi yormadım bugün wc ye bile gitmiyom
Abla ertesi gune bilimsel olarak bir etkisi yok ki sporun. Hemen sonrasi tartilmayi onermiyolar bazilari agir cikarken bazilari su kaybedip eksik cikiyor diye.Perşembe dınlensenız
Hanı cuma tartı varya
Bizim göbek yağlarımız kas olacak hayal kuruyom ben ordalar aslında biliyomBakın ben başkanın sözünden çıkıyor muyum
Hiiiç kendimi yormadım bugün wc ye bile gitmiyom
YalaaanHasretınden verebılır bence
Hissettin tabi ağrıyınca kasların olduğunuBizim göbek yağlarımız kas olacak hayal kuruyom ben ordalar aslında biliyom![]()
Sana guvenıyomAbla ertesi gune bilimsel olarak bir etkisi yok ki sporun. Hemen sonrasi tartilmayi onermiyolar bazilari agir cikarken bazilari su kaybedip eksik cikiyor diye.