- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yürüyüş yaparsın doktor ne derse o artık![]()
Kuzucuk 78Canım kaç kilosun
E ayni sayilir isteKız benim göbek geçen hafta 110 cm idi
Hayaller hayatlarVallaha uyudum ya kız uyuyunca iyi oldu çaptan düştüm bee yaaaav
Selaaaam canım...Hoşgeldin. Ben Döne.
Hep hayalimdeler ama yaaa
Aferin kııız Güldane yanındayım ya yen şu Beriliberilceee yi vallaha sana şiir benden
Eh bilemem artikoff desene isim zorlasiyor. bakalim ben de bugunden itibaren yuzme ekliycem
Güzel geçmiş gün desene öğlen acıkmadıysanMenum kizlarberilceee
Pembe_patikli
08.30 domates ,salatalik,1 haslanmis yumurta,peynir
12.00 1 kase chiali yogurt
14.30 1 bardak kefir,1 lokma ekmek
18.30 2 haslanmis derisiz tavuk baget,1 bardak ayran,1 dilim ekmek
2.5 litre su yatana kadar en az 3 olurtezbitsin
1500 (500+1000) ip atlamaBestttt
Hoş geldin canım ben de eski Karataycılardanım birlikte vereceğiz inşaallahben çocukluğumdan berı kıloluyum cok diyetisyen cok ilaç cay vs ne varsa kullandım hıc çözüm bulamadım bu kadar yuksek kılolarda olmanın büyük sebebi de bu yapıp bozmalar
En son karatay la tanıştım ve cok adapte oldum ramazanda bı sakladım ama tekrar oturttum cok şükür hıc spor yapmadım desem yeri 30 kiloyu verırıken yeni leslı 2 mile başladım onuda pek oturttugum söylenemez.
Yaz dönemi cok yoğun oluyorum ben yazın cıftlıgımız var oraya geliyorum evim merdivenli in çık bağ bahçe işleri haliyle halim kalmıyor inşallah düzene oturtmaya calısıcam
13 temmuzKızlar
Degistir Kendini
@DeryaOnDiet
@guldanee
@meliyke
Ne zaman tarih olarak tam hangi tarihte takıöa girmiştiniz hatırlıyor musunuz yarınki liste için soruyorum da taslak yapıcaz
Cok severim canim ama yemicem bisey artik bitti insallahGüzel geçmiş gün desene öğlen acıkmadıysan
Sporun suyun süper bu saatten sonra bu saatten sonra da kendini tutabilirsen süper olacak bence
Acıkırsan tarçınlı süt dene istersen seversen tabi
![]()
@guldanee canımsın bak sen kesin kazanırsın aman asıl bırakma sonra bunlar bizi yer vallaGöreceğiz bakalım kim kimi yeniyor damarıma basmayin vallahi ortalığın tozu dumana katarim inatciligimm pistir
Evet canimGüldanecim @guldanee temmuz sonundaki kilo hedefin kaçtı canım listeyi yeniliyim tekrardan
Degistir Kendini kendini senin temmuz sonu hedefin 75 ti dimi canım
Canim bosver stresle gecirme surecten tat almaya bak dugununde tam istedigin gibi olursunçok zor işte o..cidden uğraşıyorum terapiye gidiyorum ayda en az 2 3 ..yine de son 3 4 aydır olduğum yerdeyim..şimdi bir de nişan işi çıktı stresten öleceğim.
@ceren06_35 ilk çocuğun cinsiyeti ne artık zumbayla başlayan bir hamilelik senin bebek kesin oyuncu doğar annesi düğünlerin baş konuğu olur neşeli cıvıl cıvıl yerinde duramayanZumba çok iyi ya en son geçen hafta yapmıştım allahtan bebeğe bir şey olmadı ya ne deliyim ben O kadar da zıpladım hopladımmm![]()
Hoş buldum inşallah devam mı karataya :)Hoş geldin canım ben de eski Karataycılardanım birlikte vereceğiz inşaallahOGULCUKLARIM
Süper tespit@ceren06_35 ilk çocuğun cinsiyeti ne artık zumbayla başlayan bir hamilelik senin bebek kesin oyuncu doğar annesi düğünlerin baş konuğu olur neşeli cıvıl cıvıl yerinde duramayan
Taşınma zamanı teyzem 10 kilo verdim demişti