Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yürüyüş yaparsın doktor ne derse o artık :KK66:

Artık yürürüm napıyımmm o_Oo_O başka şansım Yok yada pilates mi yapsam :KK49: aman şimdi yanlış birşey yaparım ben sakarımdır en iyisi tatlım senin dediğin gibi emeklilerle parkta yürürüm ben ne de olsa ağır vasıta olacağım yakında bak şimdi üzüldüm kendime :-):-):-)

Menum kizlar berilceee berilceee Pembe_patikli Pembe_patikli
08.30 domates ,salatalik,1 haslanmis yumurta,peynir
12.00 1 kase chiali yogurt
14.30 1 bardak kefir,1 lokma ekmek
18.30 2 haslanmis derisiz tavuk baget,1 bardak ayran,1 dilim ekmek

2.5 litre su yatana kadar en az 3 olur tezbitsin tezbitsin
1500 (500+1000) ip atlama Bestttt Bestttt

Menum kizlar berilceee berilceee Pembe_patikli Pembe_patikli
08.30 domates ,salatalik,1 haslanmis yumurta,peynir
12.00 1 kase chiali yogurt
14.30 1 bardak kefir,1 lokma ekmek
18.30 2 haslanmis derisiz tavuk baget,1 bardak ayran,1 dilim ekmek

2.5 litre su yatana kadar en az 3 olur tezbitsin tezbitsin
1500 (500+1000) ip atlama Bestttt Bestttt
Güzel geçmiş gün desene öğlen acıkmadıysan:KK9:
Sporun suyun süper bu saatten sonra bu saatten sonra da kendini tutabilirsen süper olacak bence :rolleyes:
Acıkırsan tarçınlı süt dene istersen seversen tabi
:KK9::KK9:

ben çocukluğumdan berı kıloluyum cok diyetisyen cok ilaç cay vs ne varsa kullandım hıc çözüm bulamadım bu kadar yuksek kılolarda olmanın büyük sebebi de bu yapıp bozmalar

En son karatay la tanıştım ve cok adapte oldum ramazanda bı sakladım ama tekrar oturttum cok şükür hıc spor yapmadım desem yeri 30 kiloyu verırıken yeni leslı 2 mile başladım onuda pek oturttugum söylenemez.
Yaz dönemi cok yoğun oluyorum ben yazın cıftlıgımız var oraya geliyorum evim merdivenli in çık bağ bahçe işleri haliyle halim kalmıyor inşallah düzene oturtmaya calısıcam
Hoş geldin canım ben de eski Karataycılardanım birlikte vereceğiz inşaallah OGULCUKLARIM OGULCUKLARIM

Güzel geçmiş gün desene öğlen acıkmadıysan:KK9:
Sporun suyun süper bu saatten sonra bu saatten sonra da kendini tutabilirsen süper olacak bence :rolleyes:
Acıkırsan tarçınlı süt dene istersen seversen tabi
:KK9::KK9:
Cok severim canim ama yemicem bisey artik bitti insallah

çok zor işte o..cidden uğraşıyorum terapiye gidiyorum ayda en az 2 3 ..yine de son 3 4 aydır olduğum yerdeyim..şimdi bir de nişan işi çıktı stresten öleceğim.
Canim bosver stresle gecirme surecten tat almaya bak dugununde tam istedigin gibi olursun

Bende menümü yazayım erkencikten :halay:
Sabah :peynir domates yeşillik 2 zeytin çay
Ara :sade kahve 5 badem
Öğlen:taze fasulye az yoğurt
Ara:yeşil çay 5 çilek 2 dilim şeftali
Akşam;lor salatası bol yeşillikli yarım dilim esmer ekmek
Su :2,5 litre tezbitsin tezbitsin
Spor:zilli ana plank 100 squat Bestttt Bestttt

Acıkırsam tarçınlı süt içerim birazdan yürüyüş yapacağız çoluk çocuk :KK48:

Zumba çok iyi ya en son geçen hafta yapmıştım allahtan bebeğe bir şey olmadı ya ne deliyim ben O kadar da zıpladım hopladımmm :halay::halay:
@ceren06_35 ilk çocuğun cinsiyeti ne artık zumbayla başlayan bir hamilelik senin bebek kesin oyuncu doğar annesi düğünlerin baş konuğu olur neşeli cıvıl cıvıl yerinde duramayan

Back
X