- 16 Şubat 2016
- 2.837
- 3.718
- 83
Zaten ben arada yiyorum dondurmayi da ya hayatta zevkim var mahrum kalamam modundayim.İyi aman en azından faydalı içindeki belli extra şeker yok insanız valla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten ben arada yiyorum dondurmayi da ya hayatta zevkim var mahrum kalamam modundayim.İyi aman en azından faydalı içindeki belli extra şeker yok insanız valla![]()
Taylı mı bilmem ama zor çok zorAynı valla zayıflayacağız diye abandık spora canım
Allah kolaylık versin ayy ne tatlı telaşeler![]()
Zilliyi bi denetemedik donemeeeeZilli yapmadım dahaBestttt beni yiyecek yaa pilatese hiç geçemem daha kız
yok inşallah yapmam aynen durulmuyorYapma kız yapma daha var şöyle iyice ver o zaman yaparsın
Bende bir başlasam duramıyorum ama bu sefer olacak inşallah![]()
hoş buldum memnun oldum :)Canim hosgeldin ben Eda,saglikli verelim kilolari insallah
Bu istah mevzu herkeste var galiba benimkine yemiyoriştahı nasıl bebegin benimkisi iştahsız sayılır.dişler çocuğu mahvetti.
Ayni çok hareketli oyun oynamaya bayol iyi bizimle
:) canim benim gobegin masllahi var
@me
olur olur hele niyet et sen gerisi gelir![]()
Zaten ben arada yiyorum dondurmayi da ya hayatta zevkim var mahrum kalamam modundayim.![]()
Ben de bayiliyorum ya asla vazgecemem her diyete girdigimde mutlaka olur haftada bikac kezBenimkininde oğlumun çıkması hiç bi şeyi değiştirmedi sanki bebek var :) ama baya inceldi önceden önce göbeğimi görüyordum şimdi görmüyorum artık seviyorum göbeğimi :)))
Haftaya pilates yapmaya ben eşlik edebilirim sana :)
Dondurma konusunda bende öyleyim çok seviyorum :) muz ve kirazdan dondurma yapacağım bakalım nasıl olacak :)
Ben de bayiliyorum ya asla vazgecemem her diyete girdigimde mutlaka olur haftada bikac kez![]()
Kizlar menum
Sabah 10: yulaf lapasi yarim muz
Oglen 13: 1d ekmek taze fasulye cacik
Ara 1: yogurtlu dondurma
Ara 2: 10 findik badem
Aksam izgara tavuk salata ayran
Su 2.5 lt. Sporumu yaptim yildizimi attim
Dişleri çıkıyor altlı üstlü köpek dişleri. Gecesi gündüzü birbirine karıştı, bizim de tabi. En geç 6 da uyanıyoruz vallaha. Bir de kedi var bizde. İkinci çocuk gibi o da. Uğraşıyoruz evin içinde işte.iştahı nasıl bebegin benimkisi iştahsız sayılır.dişler çocuğu mahvetti.
Ayni çok hareketli oyun oynamaya bayol iyi bizimle
Amin cemil cümlemizin evladını canımcım. İrademize hakim olucaz inşallah.Rabbim bagıslasın prensesi bende o kadar cok diyetisyen dinliyor kitap okuyordum ki bu konuda profluk derecesine geldim resmen ama su irade herşeyden önemli
İnşallah güzel kılolar verelim hep birlikte
E zayıfsın sen yi tabiiiZaten ben arada yiyorum dondurmayi da ya hayatta zevkim var mahrum kalamam modundayim.![]()
Yapıcam bu hafta 1 kere de olsa deniycem senin için Bestecim.Zilliyi bi denetemedik donemeeee
Suyun çok güzel canım tebrik ederim.Menüm sabah
Bir yumurta bir dilim peynir 3 zeytin bir dilim tb ekmeği domates ve salatalık
Ara 2 hurma ve Türk kahvesi
Öğlen
6 kaşık kabak yemeği
Ve salata
Ara bir nektarın
Akşam 3 köfte ve salata 1 saat yürüyüş 100 tane mekik
Su 4.5 litreyi buldu
Kızlar kimleri etiketleyecektim unuttum kusura bakmayin
Yulafı aldım sana özenip belki 1 aydır dolapta duruyor. Ben de sütle pişirip yapsam da bitirsem. Çok yararı var aslında ama aklıma gelmiyor hiç yaaa alışmamışız.Kizlar menum
Sabah 10: yulaf lapasi yarim muz
Oglen 13: 1d ekmek taze fasulye cacik
Ara 1: yogurtlu dondurma
Ara 2: 10 findik badem
Aksam izgara tavuk salata ayran
Su 2.5 lt. Sporumu yaptim yildizimi attim
Puding yapıyorlar aslında denemek lazım kakaolu falan tatlı krizleri içinYulafı aldım sana özenip belki 1 aydır dolapta duruyor. Ben de sütle pişirip yapsam da bitirsem. Çok yararı var aslında ama aklıma gelmiyor hiç yaaa alışmamışız.
Evet evet bir tarif bulalım öyle yaaPuding yapıyorlar aslında denemek lazım kakaolu falan tatlı krizleri içinkraker tarzı da yapıyorlar bende daha denemedim ama
İnşallah canım. Soğuk çorba nasıldı ayran aşı gibi miMenüm;
Sabah
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 dilim peynir
2 cay kaşığı vişne reçeli
Yarim dilim ekmek
Öğle
Soğuk çorba 1 kase
2 tane etli biber dolması
Çok az karpuz
Aksam