Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hadi kizlar Eda simdi tamgaz koli yapar arada ugrarim optum simdilik
Ben de kızımla 2 ev taşıdım 2 senede ya, ilk taşınmamda kızım 3 aylıktı. Allah kolaylık versin canım.
selam kızlar işler çok yogundu 22 hasta ve tek çalışıyorum gelemedim bu hafta sabitim tatil dönüşü mutlaka buralardayım evim hala tadilata girmedi umarım bu hafta girer inanın ev göçebelerin evleri gibi herşey toplu üst üste eve gidesim dahi gelmio
Halledersin sen canım
İncir uyutması yapicamm birazdan tatlı isteğini bastırın hemde ara öğünde alternatif olsun
Nasıl yapılıyor hiç yapmadım incir çıkmış mı
Kizlar dondum eve tartildim 73.0 suan temmuz sonu hedefim 72 insallah cok yorgunum yol yordu baya opuyorum hepinizi
Oooh iyi sevindim döndüğüne hadi bakalım
:D bugün hiç demedim dimi
Ikızlerı almaya gıdıyom yolda bakarım
Unutmuş olabılırım
Hepınızı tebrık ederım
Ama tezbıtsın lısteyı sırtlandı
Kıtkurdumla hayrısıme çok sevındım
Teşekkür ederiz Estağfurullah takımca çalıştık

@DeryaOnDiet Deryacığım teşekkürler sizin süper eksilerinizin yanında benim eksimin lafı olmaz ama ben fakir sevindi ne yapsın nerde tatildesiniz şu anda ve baya uzun bir tatil anladığım kadarıyla
polonyada canim. ben annelik iznindeyim ya ise donmeden bu zamani sonuna kadar kullanmak istedik.
ben bugun bakmadum canim ama sana masallah benim 1kg olsun cok mutlu olurum bu aralar cok meyve yedim ins en az 1kg eksim olur

Berbat bır gün gecırıyom
Cumalar kötü yaşanır bızde
Ama bırsey söylemek ıstıyorum
Takıma herkes güle oynaya gelır
Severız sayarız
Ilk hafta asagı yukarı ışleyiş ögrenılır kızlar egerkı zeka sorunu yoksa
Kı olmaz nette kk ya gelen yeterlı zekadadır
Bırden atılıp gıdılır sanal ya tınlanmaz
Çiçegim böcegım bıtıverır hemen
Rıca edılır cevaplanılmaz
Ve neden en sonunda ben hanım olurumki bunu anlayamadım

Çokta tınlamıyom zaten herkes karakterını yazar sanal dünyada

Kızlar ozellıkle lıstedekı ve plastıkwoman
Böyle bır durumda bır son bıldırımı esırgemeyın
Ve mümkünse telefon numaralarını bana bıldırın
Çünkü her kaybolusta sancılı bır liste ıstemıyorum
Belkı sonrası hanım olacam belkı ABLA olacam orası meçhul ama kırıp kırılmadan ayrılalım lütfen

Neden özellikle ben son kısmını anlayamadım?

Yokkk yaa benim atıp tuttuğuna bakma sen abla içim foss senki kaç kilo vermiş insansın seni yememek ama yenmek için çok çabaların orası ayri
Böyle yok
Ateşimiz sonmesın
Abla yok hıııı çok spor yaptım yıyecem yağlarını

Kahvaltı yok koşturmaca da yapamadım

Öğlen de yok

Aksam
1 kaşe çorba
2 yemek kaşığı fasulye
1 yk bulgur
1 yk tavuk
Şu daha hiç başlamadım yatana kadar 2 yaparım şimdi kaciyom çay servisi yapmam gerekiyor
canim sen butun gun birsey yenemissin ki dikkat et kendine. hem yorgunluk hem az yemek hasta filan olma

Back
X