Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

7 yıl kadar önce sıkıntıdan yoğunluktan giriyorum çıkıyorum su içiyorum. Bir gün çok abartmışım önce sık idrara çıkma ve halsizlik başladı sonra ilerledi dr a gittik, tahliller istendi , idrar dansitesi 1000 çıkmıştı galiba yanı idrarda çok su var. Dr dedi bugün kaç lt içtin su, işyerinde Şişe ile içiyorum , şişeleri bir topladık ikindi vakti 7,5 lt olmuş, idrar bozulmaya başlamış ama kan elektrolitlerim daha iyiydi, bana su yasağı getirip 6 saat acilde gözlediler, idrar biraz düZelince taburcu ettilerdi. Su zehirlenmesini kısmen yaşadım yani. Vücudun ihtiyacı normal sıcaklıkta havalarda kiloya 30 ml dir, sıcak havalarda bu daha artar

Geçmiş olsun canım aman dikkat çok tehlikeliymiş o zaman bu durum arkadaşlar dikkat edelim önce sağlığımız :)

Elif canım etegın zıl çalıyor alıntından bellı
Hadı nıkaha gıt hallederız balım
hallettik buda bitti çok şükür.

Ben anladım kuzum
:KK15:

13. TAKİM 527.ETAP
berilceee 89,9/89,7/0,2/%0,22
eliya 77,7/77/0,7/%0,90
kitkurdu 92,6/91,6/1/%1,08
tezbitsin 71,8/70,2/1,6/%2,23
anderes 64/63,3/0,7/%1,09
zukkum 88,3/88,4/-0,1/-0,11
ruangel 75,2/
Ceren06_35 65/64,7/0,3/%0,46
(hamilelik nedeniyle izne ayrıldı )
plasticwoman 106,3/105,5/0,8/%0,75
Bestttt 60,1 bildirimli 525.etapta ayrıldı şimdi 59,9
kızlar kilo veren ugrasan emek harcayan siz değerli kardeşlerimi Candan ve içten sevgimle kutluyorum. Daha güzel cumalar a hep beraber.:KK200:

İnşallah canım boyle gider inşallah kendimi cok guzlu hissediyorum boyle zamanlarda herşeyi basaracakmısom gibi geliyor inşallah da olur
bu şevki hiç kaybetmemeni diliyorum canım.
Ben Elif hoşgeldin aramıza.
Sabah pizza yedim 2 dilim
Sabahtan başladı planlar
Yaaalnııız bünye bi şaşırdı bi şaşırdı
Nooluyo dedi vallaha dur hemen depoluyum dedi mi acaba :KK70:
Afiyet olsun hakediyorsun sonuna kadar:KK200:

Yalansız dolansız, kısa süreli değil uzun vadeli diyetler yaparak bir haftamızı daha kapattık Allaha şükür...
Her hafta geçenkinden iyi olsun inşallah
Kış kış yağlar kış kış
Kış kış kilolar kış kış diyorum
(ve bu takım totemimizin patentini almak istiyorum başka yerlerde kullanılmasın çünkü biz uydurduk)
Takımca birbirimizi seviyoruz ve bağlıyız önemli olan da bu.
Sevgiler.
:KK200:

Of offf bana sorun o basa donmeleri.
Hayatimin en buyuk yilginligi ve pismanligi oldu.
Bu son insallah hayrişte cok zor bi yerden dondu. +90 topiginden birlikteyiz biz kac senedir.
Ben cok eskiyim o topikte ilk kez takima girdim 3 hafta once.
2008-2009 arasi 98 le baslayip bi 11 kilo verdim o son oldu.
Araya giren buhranlar ilaclar ve bir ton aptallikla, 2011 de ve 2014 te hamilelikler emzirmeler ile bir turlu diyet yoluna giremedim. 3 verdim 5 aldim iki sene sabit kaldim cok zorlandim cok yildim.

Ama yapabilcegimide biliyorum bir kirilma noktasi yasadim diyim artik daha oncede bin kez yasamamisim gibi.

Rahatsizliklar basladi kiloya bagli vermek zorundayim. Ramazan oncesi mayista 109 dum bayramda 106 bayram sonrasi hemen basladim henuz 104 üm.

En buyuk aliskanligimi degistirmek kolay olmuyor ama ugrasiyorum olucak gibi.

Bir dokun bin ah işit gibi oldu ama cok samimi sormustun neydim :))
biz istersek oluyor Anamiz Babamız kocamiz çocuğumuz en iyi arkadaşımız zayıfla artık dese de faydasız biz istersek oluyor. Sende de bunu görüyorum başarıcaksin bu vücutlara mahkum etmeyelim kendimizi.:KK200:

Selam diyete devam
Sabah 10.30 da: 2 haş yumurta 1 domates salatalık 1 kibrit kutu peynir 1 kase sade semizotu 1 küçük kase yoğurt 5 zeytin

15.00 de: haşlanmış yarım tavuk göğsü, 1,5 kase cacık, 2 küçük dilim kavun

Akşam kararsızım belli değil

Bugün canım tatlı istiyor 4 gündür yemiyorum ama yemeyeceğim de
Tarçınlı şekersiz Türk kahvesi içeyim bari

Şu ana kadar 2 lt su
Spor daha Yok
Afiyet olsun.

Kizlar dondum eve tartildim 73.0 suan temmuz sonu hedefim 72 insallah cok yorgunum yol yordu baya opuyorum hepinizi
ohhh evim evim güzel evim. Kilo da almamissin harika bebeğim.

Kahvaltı yok koşturmaca da yapamadım

Öğlen de yok

Aksam
1 kaşe çorba
2 yemek kaşığı fasulye
1 yk bulgur
1 yk tavuk
Şu daha hiç başlamadım yatana kadar 2 yaparım şimdi kaciyom çay servisi yapmam gerekiyor
ımmmm afiyet olsun kolay gelsin

yok daha paylasmadım canım daha hemen paylasam ozaman
Sabah
2 yumurtalı melemen
11 zeytin
1 ck fıstık ezmesi
Peynir
Domates salatalık

Aksam (dolapta kalan yemekleri bitirme cabası)
3-4kasık bamya
3-4 kasık kabak
Yoğurtlu semiz otu
1 tane domates

canımın íçì bonusum bu sefer cok farklı kuzucum sende farkındasın bu sefer bıtıcek sız önden ben arkadan halledıcez bu ısı inşallah
Afiyet olsun menun güzel canim. Su ne kadar.

MENÜM
8.00
2 haş. yumurta
Bol yeşillik
2 dilim çavdar
1 kırmızı erik
1.00
Zeytinyağlı taze fasulye
1 dilim çavdar
3 kaşık yoğurt
2 çatal menemen
1 parça dereotu
18.00
Bol yeşillikli lor salatası
1 dilim çavdar
sonra
meyve+ yoğurt veya salatalık + yoğurt
Yoğurtlar ev yapımı
berilceee berilceee Pembe_patikli Pembe_patikli
durmak yok kaçamak yok diyosun alkisliyorum seni.:super: Afiyet olsun.

Firslayd Firslayd hoş geldin canım sonunda evindesin bugün artık menü su spor görürüz ilk günde yıldırmayayım da :oops::oops:
ayy yarin basliyimm ben bugun spor yok su 2 5 olmustur ve menu cok duzsnsizdi yarindan itibaren tam paylasim yaparim

hallettik buda bitti çok şükür.

:KK15:

kızlar kilo veren ugrasan emek harcayan siz değerli kardeşlerimi Candan ve içten sevgimle kutluyorum. Daha güzel cumalar a hep beraber.:KK200:

bu şevki hiç kaybetmemeni diliyorum canım.
Ben Elif hoşgeldin aramıza.
Afiyet olsun hakediyorsun sonuna kadar:KK200:

:KK200:

biz istersek oluyor Anamiz Babamız kocamiz çocuğumuz en iyi arkadaşımız zayıfla artık dese de faydasız biz istersek oluyor. Sende de bunu görüyorum başarıcaksin bu vücutlara mahkum etmeyelim kendimizi.:KK200:

Afiyet olsun.

ohhh evim evim güzel evim. Kilo da almamissin harika bebeğim.

ımmmm afiyet olsun kolay gelsin

Afiyet olsun menun güzel canim. Su ne kadar.

durmak yok kaçamak yok diyosun alkisliyorum seni.:super: Afiyet olsun.
memnun oldum bende hayriye hoş buldum 4 litre oldu suda

eliya eliya Elifim hoş geldin bugünkü düğün bitti diyorsun gözün aydın seni de tebrik ediyoruz yola çıktık durmak yok hak ettiğim bir kaçamak da yok henüz Döne Yeliz hak etti sonuna kadar afiyet bal şeker olsun
Hoşbuldum bebeğim
Evet canım hakettiği sonuna kadar. Öyle eften puften detokslar yapmadan aç kalmadan sağlıklı beslenerek başardiniz hepinizi tebrik ediyorum.

Burdaki kına nikah işi bitti pazar ki düğünde bitse ne harika olucak. Yarın akşam arkimin sözü var ağlayan pasta ve browni kurabiye yapıcam :KK43:

Haftaya amcamın kızının kına düğün bu ay bi bitsin ya yoruldum yeminle.

Anammm bi benimki oyle degilmis demekki hepsi ayni bunlarin bi whatsapp bile 2 yil israr ettimde sonra kirk sartla actik
Cok ozur dileyerek affınıza sıgınarak kendi eşime hitaben derim ki yav sosyal hesaplarım telefonum adı üstünde bunlar kişisel eşya kişisel hesap burda kadın kadına konusuyor sadece. Beni yanlış anlamayın lütfen oldum olası erkeklerin bencil tavırlarını sevmem. Ben ev işi yaparken oturamaz akşama kadar o işteyse ben de işteyim. Veya çocuğa bakamam yediremem uyutamam birkaç kez demeye kalktı ne kadar ayıp dedim ben annesiysem sen babasısın bırakıp gidi gidi verdim spor salonuna alıştı çocuk bakmaya. Çocukluktan beri içimde yaradır babam anneme hiç yardım etmezdş kendi akşam çıkardı annemi çıkartmazdı içimde kalmış galiba. Şükür akşam eğlenmeme de giderim yemeğim de hep olmasa da arada gelir önüme evlilik mutluluk içindir hayatı paylaşmak için bir tarafın diğerinin haklarını elinden alması için değil. Annemden bayagı dolmusum eskiden beri

Hoşbuldum bebeğim
Evet canım hakettiği sonuna kadar. Öyle eften puften detokslar yapmadan aç kalmadan sağlıklı beslenerek başardiniz hepinizi tebrik ediyorum.

Burdaki kına nikah işi bitti pazar ki düğünde bitse ne harika olucak. Yarın akşam arkimin sözü var ağlayan pasta ve browni kurabiye yapıcam :KK43:

Haftaya amcamın kızının kına düğün bu ay bi bitsin ya yoruldum yeminle.
Maşallah eliya eliya düğün bol. Çok severim düğünleri ne güzel eğlenirsin ohh

Cok ozur dileyerek affınıza sıgınarak kendi eşime hitaben derim ki yav sosyal hesaplarım telefonum adı üstünde bunlar kişisel eşya kişisel hesap burda kadın kadına konusuyor sadece. Beni yanlış anlamayın lütfen oldum olası erkeklerin bencil tavırlarını sevmem. Ben ev işi yaparken oturamaz akşama kadar o işteyse ben de işteyim. Veya çocuğa bakamam yediremem uyutamam birkaç kez demeye kalktı ne kadar ayıp dedim ben annesiysem sen babasısın bırakıp gidi gidi verdim spor salonuna alıştı çocuk bakmaya. Çocukluktan beri içimde yaradır babam anneme hiç yardım etmezdş kendi akşam çıkardı annemi çıkartmazdı içimde kalmış galiba. Şükür akşam eğlenmeme de giderim yemeğim de hep olmasa da arada gelir önüme evlilik mutluluk içindir hayatı paylaşmak için bir tarafın diğerinin haklarını elinden alması için değil. Annemden bayagı dolmusum eskiden beri

:KK200::KK200::KK200::KK9::KK9::KK9:

Maşallah :KK52:ben bir arkadaştan duydum ama tabi tıbbi gerçekliğini bilmiyorum duyum benim ki sadece 5 litre su üstü içmek zehirlenmeye yol açtığını duydum hatalıysam affedin kendi bilgim değil paylaşmak istedim kuzum :KK15:
Canım haklısın. Bir de en iyisi sadece su değil minerallı su içmek lazım en azından biraz hergün

Back
X