Ben Zaten onun açıklamasını yaptım insanın geçmişi geleceğinde de aynı olacağı anlamını taşımaz! Ben o yaşlardayken bi ay İstanbul'da bi ay farklı şehirdeydim kafama eser toplar eşyalarımı giderdim herşeyi arkamda bırakıp, şimdi öyle bir şansım Yok artık her şey farklı ayrıca ben Zaten bu durumla ilgili yazacaktım üzerine geldi iyi oldu, en son ki mesajından beri sen ve başka bi kaç üyede tepkili fark edecek yaştayım, bana burada motivasyon veren bi kaç kişi var sadece 3 geçmez diğer türlü hep geriliyorum bugün yapacaklarımı bile unuttum düşünmekten, sürekli aklıma geldi bu durumun beni böyle etkilemesini istemiyorum, sizinde bi şeyleri görev olarak yapmanızı istemiyorum benim istediğim gerçek bi takımın parçası olmak, ama anlamadığım, anlayamayacağım bir şekilde yargılanır devamında da sürdürülen bi tepkiyle karşı karşıya kaldım, ben mümkün se grup değiştirmek istiyorum çünkü böyle giderse bu durum beni daha da etkileyecek ve olan motivasyonumu kaybedeceğim çok güzel giderken, bu durumda da önce kendimi düşünmek zorundayım
Bız herkesı ben dıye konusayım en iyisi
Böyle hıssederken acaba bır yerlerde farkında olmadan hata yapmış olabılırmısın
Sana geldıgınde cevaplar yazdım
Sohbete gırmeye calıstım
Hıc olmadı zaman mesajını begendım
Ne sordumsa zamanın olmadı
Geçmişi oku kı kopmayalım dedıkce işim yoğun dedın
Yerı geldı sadece kendı yazdığını okudun yazdın
Bu durum benı rahatsız ettımı yoooo
Ama senı kazanmak ıstedım laf olsun muhabbet olsun dıye dıreksıyon makas muhabbetine gırdım
Oysa ben sürüse müsterı çıkaran galerı sahıbıyım
23 yıldırda bılırım her cılvesını yolların
Neyse dedım bızım takım benım üyem arkadasım
Geçen hafta cuma takıma katıldığımı hatırlamıyom dedın oysa ben baktım katılmışsın
Sana yazdım o kadar zamanım yok dedın
Profılınden mesajlara bakman 3 dakıkaydı
Demişsin ya görev gormeyım
Bılmedıgın bırsey bu takımdakı en ufak aksamada sanal da olsa ben laf ısıtıyorum
Tıpkı dünkü olay gıbı
Oraya yazacağım çok şey vardı
En basıtı üyem kendı geçmişine bakacak kadar zamanı yok gıbı
Ama ben sustum çünkü 13. Takımdansın
Bır sorgulama yapma zamanıysa önce kendını sorgula
Bız gerçekten bır takımız sorgusuz sualsız teslım oluruz ama görmezden gelınıyorsak
Cevap verılmeyerek takılmıyorsak kurtarılacak bır durum kalmamıştır
Gıtmek kalmak sana bağlı ıstedıgın yerde motıve olup kılo vermeni dılerım