Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

31 yaşındayım.evliyim.bir tane bebeğim var 17 aylık.şuan calismiyorum bebegime bakıyorum.ayni zamanda da kilo vermeye çalışıyorum.70 kilodan 61 kiloya bu hafta itibariyle düştüm.55 olmak istiyorum.belki daha az.

Geçmiş olsun bu arada.
Hos geldin cnm tebrik ederim cok guzel zayiflamissin
tezbitsin tezbitsin bireyseldeki üçüncülüğün için tebrikler :KK9::KK9::KK9:
Ayrıca takımınızın üçüncülüğünü de tebrik ederim .:KK9::KK9::KK9:
iyi geceler kızlar.
tebrik ederim tezbitsin tezbitsin arkadaslar hepinizi kutlarim

Firslayd Firslayd bacım yetiş yarış var kaptanla güldane arasında rekabet kızıştırdık kendimizi açık ettik şimdi cumayı bekliyoruz heyecanla
Ayyy kiz yarim saatten fazla oldu gecmisi okuyorum.oh ohh ne guzel az yiyip cok spor yapan kazansin.kiz kendini acik etme gizliden gizliden hallet isini gizzz

Hos geldin cnm tebrik ederim cok guzel zayiflamissin
tebrik ederim tezbitsin tezbitsin arkadaslar hepinizi kutlarim

Ayyy kiz yarim saatten fazla oldu gecmisi okuyorum.oh ohh ne guzel az yiyip cok spor yapan kazansin.kiz kendini acik etme gizliden gizliden hallet isini gizzz
Kız huyum kurusun hiç politik olamıyorum huy işte böyle geldik böyle gideriz ne yapalım ama sen tarafını belirle olmadı duruma bakıp çarşamba azcık çark edebiliriz kurtarırız haftayı dedim hesap kitap böyle

Canım hoşgeldin dedik nerdesin görmedik ki sataşmaktan kimseyi ne yapıyorsun rakip seçtin mi kendine seçmediysen seç çabuk yeliz boşta başka zukkum zukkum
beste ile kapiscaz cano

Benim rakibimmm vermemmm :KK73: zukkum zukkum
:)) hehsahip çık öyle bana beste :)))
Gazla kiz gaza ihtiyac oluyo:mad: cok korkuyom nalaaan:rolleyes:
koz esas ben senden korkuyorum amma korkunun ecele faydası yok bu hafta 1 kilo gidecek

Hilal kayıp dikkate almıyor bizi Beste
geldim geldim yemek yiyordum kahvaltı yapmadım direk öğleden başladım bugün

Eda'ya ben dedım sen işine bak
Bu kızı havada karada yerım kilçugunide
Nalan'la doneye yollarım dıye :)

Back
X