- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Vallahi çok damarıma basıyorsun kaptanim göreceğiz bakalım kim kimi yenecek büyük hırs yaptımEda'ya ben dedım sen işine bak
Bu kızı havada karada yerım kilçugunide
Nalan'la doneye yollarım dıye :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi çok damarıma basıyorsun kaptanim göreceğiz bakalım kim kimi yenecek büyük hırs yaptımEda'ya ben dedım sen işine bak
Bu kızı havada karada yerım kilçugunide
Nalan'la doneye yollarım dıye :)
Kız demin Jillian level 1 ini yaptımKanki hadi bugün birlikte başlayalım ne dersin biliyorsun ben sporda senden tembelim az düşe kalka birlikte yaparız deneyelim mi
Kız ne sorun olacakBi sorun mu var kızlar niye benimle konusmuyosunuz
Hahahayt ne hırslar gördü bu yaşlı kurtVallahi çok damarıma basıyorsun kaptanim göreceğiz bakalım kim kimi yenecek büyük hırs yaptım
Göreceğiz bakalım el mi yaman bey miHahahayt ne hırslar gördü bu yaşlı kurt
Beril yaman kızGöreceğiz bakalım el mi yaman bey mi
Cuma sonuçlar gösterecek kaptanim bakalım ne olcakBeril yaman kız
Dayadım şeker ilacını
Bastım depresyon hapını
Bırıncı burdaCuma sonuçlar gösterecek kaptanim bakalım ne olcak
Cuma sabahı görcez deGöreceğiz bakalım el mi yaman bey mi
Aynennn kaptanimBırıncı burda
Aaaa ıkıncıde burda
Dedim dedim çalışma belli olurrCuma sabahı görcez de![]()
Oğlan bıle benden yanaBogazimi tutamadım ya tuh bana oğluma patates tostu yaptım yemedi ihale bana kaldı öğlen sadece salata yicem ins telafi ederim gerçi küçüktü tostum ama olsun taze fasulyede vardı canım istiyordu ama yemicem belki akşam yerim bir iki kaşık kadar
Bu çocuk beni deli ediyor ya ne yapsam yemiyor çıldırmak uzereyim
GosterecemCuma sabahı görcez de![]()
Aksam sporlara başlıyorum gündüz leslie yapcam akşam mangala gidilecek galiba orda da ip atlicamKız ne sorun olacak
Ne yaptın ipi atlıyor musun
kız trip atan böyle sorar mısınız hiiiccHılal senı goruyozmuda konusmamazlık edıyoz
Trıpcan
Sorma hayırsız evlat insan anasına yardımcı olurOğlan bıle benden yana
Trıp atanların sonunu goruyonAksam sporlara başlıyorum gündüz leslie yapcam akşam mangala gidilecek galiba orda da ip atlicam
kız trip atan böyle sorar mısınız hiiicc