Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese iyi geceler hanımlar
Beni de alır mısınız araniza takımda yaroşmasam bile arkadaş kontenjanına girebilir miyim acaba? bakarsınız gaza gelir sonra takıma da girmek isterim eğer yeriniz varsa :)
Hoş geldin canım hastasıyım mavi ve yeşilin nikin bile hemen sımsıcak duygular uyandırdı kilomuzda aynıymış sevindim önümüzdeki haftalarda yarışmak için çok iyi oldu sen kesin beni geçersin ama olsun ben de gayretle devam ederim Gokmavisi90 Gokmavisi90

Aynen bi 10 sene oldu 5 i gormeyeli ama insallah bu sene gorcem
170 boyla 5 li rakamlaaaaar oooovvv manken gibi olacaksın
Teşekkürler canım sende biraz tanıtsan kendini yaş medeni durum falan :)
Ev hanımıyım bu arada

Hosbuldum inşallah iyi gelecek bu takımın sıcak kanlılığı:)
Canım ismim Döne, demiştim zaten. 16 aylık bir kızım var evde ona bakıyorum, kalan zamanımda sizinleyim, sonra çamaşır bulaşık filan bir de Leslie var hayatımda :) Bütün renkleri severim, birçok insanla anlaşırım, ama biraz fevriyimdir, en kötü huyum diyim, çabuk sinirlenirim, haksızlığa gelemem. 2.5 yıllık evliyim, 35 yaşımdayım. Burcum koç yükselenim terazi. Radyo dinlemeyi çok severim, bizim evde sürekli radyo açık olur. TV çok izlemem. İnternetten yabancı dizi takip ederim, TV den kendime dizi bulamıyorun, sıkılıyorum. Dergi okumayı severim. Muhabbeti çok severim. Evde 1 kedim, 1 kanaryam (1 i geçen gün sizlere ömür), 1 de akvaryumumuz var. Yemek yapmayı severim.
Ben böyle biriyim işte Nur. Zamanla tanırsın, kaynaşırız. Hayatım boyunca pek zayıf olamadım. Kendi kendime zayıfladığım zamanlar oldu ama. Hep balıketliydim.

170 boyla 5 li rakamlaaaaar oooovvv manken gibi olacaksın

Canım ismim Döne, demiştim zaten. 16 aylık bir kızım var evde ona bakıyorum, kalan zamanımda sizinleyim, sonra çamaşır bulaşık filan bir de Leslie var hayatımda :) Bütün renkleri severim, birçok insanla anlaşırım, ama biraz fevriyimdir, en kötü huyum diyim, çabuk sinirlenirim, haksızlığa gelemem. 2.5 yıllık evliyim, 35 yaşımdayım. Burcum koç yükselenim terazi. Radyo dinlemeyi çok severim, bizim evde sürekli radyo açık olur. TV çok izlemem. İnternetten yabancı dizi takip ederim, TV den kendime dizi bulamıyorun, sıkılıyorum. Dergi okumayı severim. Muhabbeti çok severim. Evde 1 kedim, 1 kanaryam (1 i geçen gün sizlere ömür), 1 de akvaryumumuz var. Yemek yapmayı severim.
Ben böyle biriyim işte Nur. Zamanla tanırsın, kaynaşırız. Hayatım boyunca pek zayıf olamadım. Kendi kendime zayıfladığım zamanlar oldu ama. Hep balıketliydim.
Ne renkli kisiliksin balim sen oyle

Canim cok istiyorum gercekten, gerci ben hicbirzaman cok zayif olmadim en az 56-57 olmustum univrstede, insallah duscem bu sefer sizlerle
İnşallah canım ..boyun uzun avantajın var ..istersen kafana koyarsan neden olmasın ..ama acele etmeyelim sağlıklı emin adımlarla strese girmeden ver bu sefer..
Sizin taşınma ne zaman olacak?inşallah kısa zamanda düzenine kavuşursun

Günaydın kızlar
Sabah bebek arabasıyla 1 saat malum hızda yürüyüş
09.30 kahvaltı: 2 haş yumurta, 1 domates salatalık, 5-6 zeytin , kibrit kutusu peynir, 200 ml taze yoğurdun yeşil suyu

Evde bir sürü iş birikti ya, kız uyudu onların başına geçeceğim

Keşke ütü yapmak kilo verdirseydi :temizlik:

Günaydın kızlar
Sabah bebek arabasıyla 1 saat malum hızda yürüyüş
09.30 kahvaltı: 2 haş yumurta, 1 domates salatalık, 5-6 zeytin , kibrit kutusu peynir, 200 ml taze yoğurdun yeşil suyu

Evde bir sürü iş birikti ya, kız uyudu onların başına geçeceğim

Keşke ütü yapmak kilo verdirseydi :temizlik:
Aynen :-)yürüyüş süper olmuş ..kolay gelsin şimdiden benim de çok iş var ya..

Kızlar maşallah bu hafta ki dereceniz çok güzel maşallah size
Ayrıca kilosu bana yakınlar da varmış sevindim :)
Bakarsınız benle de yarışırsınız :) yarışmak isteyen olursa ben varım hazırım :)
Ben yatayım artık iyi geceler
Tabi canım düzenli gelirsen neden olmasın?bugün sana rakip bulalım:KK66:

Back
X