• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

jilliancilar bugun dinlenme gunuuu
Seve seve :D hep dinlencem :D bacaklarım çok fena yaaa
Günaydın kızlar
Sabah bebek arabasıyla 1 saat malum hızda yürüyüş
09.30 kahvaltı: 2 haş yumurta, 1 domates salatalık, 5-6 zeytin , kibrit kutusu peynir, 200 ml taze yoğurdun yeşil suyu

Evde bir sürü iş birikti ya, kız uyudu onların başına geçeceğim

Keşke ütü yapmak kilo verdirseydi :temizlik:
2 aydır ütü yapmıyorum birikti üst üste yığdım hepsini vallaha bu sıcakta çekilmez

Seve seve :KK70: hep dinlencem :KK70: bacaklarım çok fena yaaa

2 aydır ütü yapmıyorum birikti üst üste yığdım hepsini vallaha bu sıcakta çekilmez
Bestttt Bestttt jilian yok mu bugun? Dinlenme gunu demişsin ya yoksa dun biz yapamadık diye mitdi o?

Kizlar eve yeni geldik menu yazip yatayim:
Sabah 10.30 omlet 1d ekmek 1ceviz peynir domates
Ara 12: yogurtlu dondurma
Oglen 14: 3k makarna ton baligi suzme peynir yogurt
Ara 1: yogurtlu dondurma (hakkimi ikiye ayirdim)
Ara 2: cig findik badem sut
Aksam tavuk izgara salata ayran
Su 3.5 lt spor 2 gun daha yapamicam pazartesi devam insallah
Masallah canım

Merhabalar gruba beni de alır mısınız?
28 yaşımdayım evliyim 1 oğlum var. 72 kiloyum,boyum 165 cm . Hayat boyu bir diyet yapıp bir bırakanlardanım :$ doğru diyet ve sporla bu sefer başarıcam inşallah. Motive olmak amaçlı burayı gördüm. Gruba alırsanız çok sevinirim. Herkese bol eksiler :KK25:

28 yaşımdayım evliyim 1 oğlum var. 72 kiloyum,boyum 165 cm . Hayat boyu bir diyet yapıp bir bırakanlardanım :$ doğru diyet ve sporla bu sefer başarıcam inşallah. Motive olmak amaçlı burayı gördüm. Gruba alırsanız çok sevinirim. Herkese bol eksiler :KK25:
Hoş geldin canım

Hosgeldin canim. Insallah en kisa surede hedefine ulasirsin. Ilk sayfadaki kurallari okudun mu?

Hoşgeldin canım . İnşallah hepimiz güzel kilolar vereceğiz ..

Kızlar irademi kullandım pazar diye coşmadım ..:KK49:şimdi yeşil çay içeceğim :kahve:
Ev işlerine dalış yapacağım :KK70:ne zamandır keyfime bakmıştım :KK3:

Back
X