Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

jilliancilar bugun dinlenme gunuuu
Seve seve :D hep dinlencem :D bacaklarım çok fena yaaa
Günaydın kızlar
Sabah bebek arabasıyla 1 saat malum hızda yürüyüş
09.30 kahvaltı: 2 haş yumurta, 1 domates salatalık, 5-6 zeytin , kibrit kutusu peynir, 200 ml taze yoğurdun yeşil suyu

Evde bir sürü iş birikti ya, kız uyudu onların başına geçeceğim

Keşke ütü yapmak kilo verdirseydi :temizlik:
2 aydır ütü yapmıyorum birikti üst üste yığdım hepsini vallaha bu sıcakta çekilmez

Kizlar eve yeni geldik menu yazip yatayim:
Sabah 10.30 omlet 1d ekmek 1ceviz peynir domates
Ara 12: yogurtlu dondurma
Oglen 14: 3k makarna ton baligi suzme peynir yogurt
Ara 1: yogurtlu dondurma (hakkimi ikiye ayirdim)
Ara 2: cig findik badem sut
Aksam tavuk izgara salata ayran
Su 3.5 lt spor 2 gun daha yapamicam pazartesi devam insallah
Masallah canım

Merhabalar gruba beni de alır mısınız?
28 yaşımdayım evliyim 1 oğlum var. 72 kiloyum,boyum 165 cm . Hayat boyu bir diyet yapıp bir bırakanlardanım :$ doğru diyet ve sporla bu sefer başarıcam inşallah. Motive olmak amaçlı burayı gördüm. Gruba alırsanız çok sevinirim. Herkese bol eksiler :KK25:

28 yaşımdayım evliyim 1 oğlum var. 72 kiloyum,boyum 165 cm . Hayat boyu bir diyet yapıp bir bırakanlardanım :$ doğru diyet ve sporla bu sefer başarıcam inşallah. Motive olmak amaçlı burayı gördüm. Gruba alırsanız çok sevinirim. Herkese bol eksiler :KK25:
Hoş geldin canım

Hosgeldin canim. Insallah en kisa surede hedefine ulasirsin. Ilk sayfadaki kurallari okudun mu?

Hoşgeldin canım . İnşallah hepimiz güzel kilolar vereceğiz ..

Kızlar irademi kullandım pazar diye coşmadım ..:KK49:şimdi yeşil çay içeceğim :kahve:
Ev işlerine dalış yapacağım :KK70:ne zamandır keyfime bakmıştım :KK3:

Back
X