Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm

Sabah
Sabah 6 gibi kalkıp bebisle birlikte kan şekerim düştüğü için yarim browni yedim

Pişman olup 10 gibi kahvaltıda sadece 4 zeytin,2 dilim peynir yedim

Aksam

Yeşil mercimek çorbası
Salata
Börek vardı ben yemedim

Ara

2 şeftali

Bugün kotu başladı fena bitmedi

İyi geceler dilerim kızlar malum baby uyudu=)
Canım sabah yediğin browni için butun gun nerdeyse ac kalmışsın zaten. Hiç uzme canını bence o cooktan erıdı

Jilliana iyi diyorlar baksana bir ayda toplam 40 cm incelen varmış ..yorımlara bakmıştım biraz
onu yapcam aklımda ama 1 ay istikrar gösterebilmek için önce şu hastalık tek falan bi başımın rahat etmesi lazım yoksa çok. Merak ediyorum onu anlatamam

İyi geceler kizlar
Menumu yazayim çok yoğundum ancak gidebildim bu gün ara ara girdim ama bı turlu tam okuyamadım yarın okucam geçmişi ins
Sabah domates salatalık
Bir dilim peynir
Bir yumurta
Bir dilim ekmek 3 zeytin
Ara 3 kaysi
Öğlen taze fasulye ve salata
Ara 2 dilim karpuz
Akşam disardaydim evde değildir çantamda bir nektari ve badem vardı onları yedim geç geleceğimi bildiğim için o saatte bişi yemek istemedim öyle işte herkese hayırlı geceler

Iyi geceler arkadaslar...aranizdan ayrilma karari aldim.artik tam motivasyonum yok ne yazikki ve cuma günü annemlere gidiyorum ve 2 ay kalacagim buraya vakit ayiramam zaten yeni tasindilar yardima gidiyorum firsat bile bulamam.Cok üzgünüm suan keske mezun olarak ayrilsaydim yarismadan ama oldugum yerde sayiyorum ve kk yada pek giremiyorum. @berilceee kusura bakma ne olur. Gercek bi takimdiniz siz sizi tanidigim icin cok mutluyum ben.muhabbetiniz cok guzel hic kimse ustunluk taslamiyor en cok bu yanınızı sevdim insallah hersey istediginiz gibi olur arkadaslar
Yolun açık olsun canım. Ara sıra girebilirsin inşallah gene muhabbet ederiz. Sevgiyle kal.

Back
X