- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sabah yediğin browni için butun gun nerdeyse ac kalmışsın zaten. Hiç uzme canını bence o cooktan erıdıMenüm
Sabah
Sabah 6 gibi kalkıp bebisle birlikte kan şekerim düştüğü için yarim browni yedim
Pişman olup 10 gibi kahvaltıda sadece 4 zeytin,2 dilim peynir yedim
Aksam
Yeşil mercimek çorbası
Salata
Börek vardı ben yemedim
Ara
2 şeftali
Bugün kotu başladı fena bitmedi
İyi geceler dilerim kızlar malum baby uyudu=)
Uykusuzlukla genelde bende yapardım sebebi odur büyük ihtimalle ..ama gün içinde dikkat etmiş o güzelCanım sabah yediğin browni için butun gun nerdeyse ac kalmışsın zaten. Hiç uzme canını bence o cooktan erıdı
onu yapcam aklımda ama 1 ay istikrar gösterebilmek için önce şu hastalık tek falan bi başımın rahat etmesi lazım yoksa çok. Merak ediyorum onu anlatamamJilliana iyi diyorlar baksana bir ayda toplam 40 cm incelen varmış ..yorımlara bakmıştım biraz
Bende yeni başladım heyecanlıyım bakalım be olacak sonucuonu yapcam aklımda ama 1 ay istikrar gösterebilmek için önce şu hastalık tek falan bi başımın rahat etmesi lazım yoksa çok. Merak ediyorum onu anlatamam
İyi geceler canım ben de uyumaya gidiyorumBen kaçtım kızlar haydi görüşmek üzere![]()
İyi geceler canımİyi geceler kızlar, bugün çok yorulmuşuz bizde
öncesi sorası yap da watsaptan at bizeBende yeni başladım heyecanlıyım bakalım be olacak sonucu![]()
Yolun açık olsun canım. Ara sıra girebilirsin inşallah gene muhabbet ederiz. Sevgiyle kal.Iyi geceler arkadaslar...aranizdan ayrilma karari aldim.artik tam motivasyonum yok ne yazikki ve cuma günü annemlere gidiyorum ve 2 ay kalacagim buraya vakit ayiramam zaten yeni tasindilar yardima gidiyorum firsat bile bulamam.Cok üzgünüm suan keske mezun olarak ayrilsaydim yarismadan ama oldugum yerde sayiyorum ve kk yada pek giremiyorum. @berilceee kusura bakma ne olur. Gercek bi takimdiniz siz sizi tanidigim icin cok mutluyum ben.muhabbetiniz cok guzel hic kimse ustunluk taslamiyor en cok bu yanınızı sevdim insallah hersey istediginiz gibi olur arkadaslar