Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar. Sabah oğlum uyutmadı erkenden uyandık. Hafif bir kahvaltı yaptım. Öncesinde tartıldım. 71.1 kiloyum. Bu hafta 1.100 den kurtulmayı hedefliyorum. Herkese mutlu haftalar olsun :emir_bebek:
Canım senı hatırlıyomda nerden onu bılmıyom
Daha önce yarıştın mı gruplarda
Yada nicc değişikliği oldumu hiç bılgılerını verırsen bir bakalım

Cumaya bunun üstüne çıkarsan terliği değil boutı lerımı fırlatırım
Yalnız ayak 41 dıkkat et

Çocuk nasıl oldu canısı
Tartıya sevındım bıtanesi
Hahaaaa şimdi igneye gidiyoz 1 saatlik yürüyüş yapicam cikmicam sen merak etme ;)

Günaydın kızlar. Sabah oğlum uyutmadı erkenden uyandık. Hafif bir kahvaltı yaptım. Öncesinde tartıldım. 71.1 kiloyum. Bu hafta 1.100 den kurtulmayı hedefliyorum. Herkese mutlu haftalar olsun :emir_bebek:

Hoş geldiniz nikiniz çok güzel murat eşiniz mi çocuğunuz mu merak ettim doğrusu umarım hepimiz cumaya kadar en az 1 kg veririz muratadivane muratadivane

Göreceğiz bakalım cuma tartısı daha:))
@guldanee kız bu kaptan berilceee berilceee seni yıldırmaya çalışıyor sakın pes etme :halay::halay:
cumaya 4 gün kaldı yap atağını abariii,:KK55::KK55:
tartısını bile söylemedi kız o bize sürpriz yapmadan biz ona yapmalıyız taktik için bugün bilahare görüşelim fırtına gibi geliyor sanki bu kaptan baksana rahatladı az dinleneyim dediğine göre :işsiz::işsiz:

Yeşil çayıma kavuştum :kahve:
Bugün güzel bir menü yapacağım inşallah kafamda planladım :KK52::KK48:başladım bile :KK48:

Back
X