- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
O kadar diyorsun tabii :)Tartımı koymayım şimdi kıyamam sana annemmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar diyorsun tabii :)Tartımı koymayım şimdi kıyamam sana annemmmm
Bende cabaliyorum vereceğim inşallah sabah sabah leslie mi yaptim 3 mil akşamüstü kardeşimle birlikte yürüyecegim akşam bakalım hadi hayırlısı bakalım yüzünüzu kara cikarmayacagim@guldanee kız bu kaptanberilceee seni yıldırmaya çalışıyor sakın pes etme
cumaya 4 gün kaldı yap atağını abariii,
tartısını bile söylemedi kız o bize sürpriz yapmadan biz ona yapmalıyız taktik için bugün bilahare görüşelim fırtına gibi geliyor sanki bu kaptan baksana rahatladı az dinleneyim dediğine göre![]()
Yokkk etmem kendim için vereceğim edermiyim hiç cabaliyorumNe inatsın kız hiç bırakıyım demiyon
Yapmaya devam dinlenmeye degil
Valla @guldanee ben bile gaza geldimYokkk etmem kendim için vereceğim edermiyim hiç cabaliyorum
Evet 2 yıl öncede 9.takımdaydımCanım senı hatırlıyomda nerden onu bılmıyom
Daha önce yarıştın mı gruplarda
Yada nicc değişikliği oldumu hiç bılgılerını verırsen bir bakalım
Dıyorum canım tanıyomEvet 2 yıl öncede 9.takımdaydım
Murat eşim. Çok aşığım, öyle geldi aklıma nick alırkenHoş geldiniz nikiniz çok güzel murat eşiniz mi çocuğunuz mu merak ettim doğrusu umarım hepimiz cumaya kadar en az 1 kg veririzmuratadivane
Aman Allah ağız tadını bozmasınMurat eşim. Çok aşığım, öyle geldi aklıma nick alırken![]()
hosgeldiniz oncelikleMurat eşim. Çok aşığım, öyle geldi aklıma nick alırken![]()
Kız aıleden degılhosgeldiniz oncelikle
Meraktan soruyorum,eşinize aşık kalmayı nasıl basardiniz?
Sanırım eşinizin ailesinden uzakta yasiyosunuzdur:)
Malesef aynı binada yaşıyoruz eşimin ailesiyle. Tek problem kaynım ve görümcem. Bunlarla olan sıkıntıları da öyle böyle atlatıyoruz. İlişkide ki en önemli şey bence saygı ve hoşgörü. Karşılıklı bunu birbirimize verebiliyoruz çok şükür.hosgeldiniz oncelikle
Meraktan soruyorum,eşinize aşık kalmayı nasıl basardiniz?
Sanırım eşinizin ailesinden uzakta yasiyosunuzdur:)
Kız aıleden degıl
Benım ilk adım Hasan'ın berılıydı
22 sene sonra gözü körolmasın dedım berılce ettım
o zaman sizi tebrik ediyorum:)Malesef aynı binada yaşıyoruz eşimin ailesiyle. Tek problem kaynım ve görümcem. Bunlarla olan sıkıntıları da öyle böyle atlatıyoruz. İlişkide ki en önemli şey bence saygı ve hoşgörü. Karşılıklı bunu birbirimize verebiliyoruz çok şükür.
bu arada evliliklerde çocuk dışında 22 sene içinde filizlenen,güzelleşen duygular oluyo mu yoksa herşey rutin e mi bağlı?Kız aıleden degıl
Benım ilk adım Hasan'ın berılıydı
22 sene sonra gözü körolmasın dedım berılce ettım
Kolay gelsin bende yapicamValla @guldanee ben bile gaza geldim..şu rahat koltuğumu bırakıp kalkayım da bir spor yapayım dedim
Hadi bakalım
![]()
Yokkk tam tersı bol ekşınlıbu arada evliliklerde çocuk dışında 22 sene içinde filizlenen,güzelleşen duygular oluyo mu yoksa herşey rutin e mi bağlı?