Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tabi eskiden 6.takımdaydım 3 yıl önce sanırım 78 e kadar indim sonra kursum vardı düzen alt üst oldu çıktım ardından 2. Hamilelik oldu öyle zaten 2. Hamilelik sonrası toparlanamadım
Ah ah ben de hamileliklere suç atmak istiyorum feleğim şaştı bir daha toparlanamadım ama millet doğumdan geliyor ki kilo sıkıntısı nerdeyse kalmamış ben koca hamilelik göbekleriyle döndüm nerdeyse , doğumdan sonrada battı balık hesabi hamileliklerimde ulaştığım kiloya bebeksiz ulaşıp aştım sonuç burdayız ama bu defa başarmak için

Evet ya 2.hamilelikten sonra bende zorlanmıştım ..neyse inşallah burda güzel kilolar verirsin ..:halay:
Burda toparlanırsın spor falan yapabiliyor musun?fırsat kalıyor mu?
Aslında isteyince fırsat yaratabiliyorum zaten bana spor şart göbek çok kötü kollar sumocu o nedenle sporla hemen incelmem lazm

Ben ilk doğumda 60 'tan 85 le doğuma girdim doğum sonrası kilo veremedim çok düzensiz beslenme oldu eşimin işi geç biterdi onu beklerdim beraber akşam yemeği gece 10 da yerdik ağır yemek hepsi
Oğlum 3 yaşındayken kk ile karşılaştım diyet gruplarını keşfettim yine 90 dan 78 e kadar indim zamanında sonra çıktım hamilelik te oldu saldım falan 2. Hamilelik 82.3 ile başladım 95 le girdim doğuma
90 'la çıktım 88 89 arası gittim geldi.
Bi ara dukan yaptım 81 i gördüm sonra yine bi yılma motivesizlik anı ve sonu hüsran verdiğimi aynen geri aldım 93 'üm şuan
Anladım ben genelde 3 ana öğün 2 ara öğün yapıyorum aç kalamıyorum fazla ..85i geçmiştim bir ara bu Cuma 63,3 çıktım ..darısı başına hedefin kaç?

Ah ah ben de hamileliklere suç atmak istiyorum feleğim şaştı bir daha toparlanamadım ama millet doğumdan geliyor ki kilo sıkıntısı nerdeyse kalmamış ben koca hamilelik göbekleriyle döndüm nerdeyse , doğumdan sonrada battı balık hesabi hamileliklerimde ulaştığım kiloya bebeksiz ulaşıp aştım sonuç burdayız ama bu defa başarmak için
Aynen ya ben de öyle ..hatta emzirme dede almıştım :KK70:

Ben ilk doğumda 60 'tan 85 le doğuma girdim doğum sonrası kilo veremedim çok düzensiz beslenme oldu eşimin işi geç biterdi onu beklerdim beraber akşam yemeği gece 10 da yerdik ağır yemek hepsi
Oğlum 3 yaşındayken kk ile karşılaştım diyet gruplarını keşfettim yine 90 dan 78 e kadar indim zamanında sonra çıktım hamilelik te oldu saldım falan 2. Hamilelik 82.3 ile başladım 95 le girdim doğuma
90 'la çıktım 88 89 arası gittim geldi.
Bi ara dukan yaptım 81 i gördüm sonra yine bi yılma motivesizlik anı ve sonu hüsran verdiğimi aynen geri aldım 93 'üm şuan
Motivasyon en önemlisi zaten canım..pes etmemek lazım kaçamak yapınca da öyle ..önceden pes ederdim şimdi devam etmeyi öğrendim grupça güzel kilolar veriyoruz :halay:

Sorma bende pazartesi başlardım salı öğleden sonra pes ederdim :KK70:çok şükür artık öyle olmuyor ..
Uzun zamandan beri diyetteyim 6-7ay oldu iyi gidiyor şükür ..alıştım artık ..nasıl bir beslenme planı var mı kafanda?
Ya eskiden 1 ay 1 hafta dayanırdım son zamanlarda 1 gün bile dayanamayıp bozuyorum bi yandan mutsuzumkilodan
Artık yeter dedim bi şekilde işin ucundan tutmam lazım
Sanırım karatay yemekleri yicem daha çok
Ama son kararım değil :)
Ama elimden geldikçe un şekerden uzak durcam
Hipotiroidi hastasiyim ilaç kullanıyorum
18 de akşam yemeği yemeyi düşünüyorum
Belki çok karnım kazınursa salatalık yada havuç ayran bitki çayı bi şekilde onlarla telafi edeyim diyorum

Motivasyon en önemlisi zaten canım..pes etmemek lazım kaçamak yapınca da öyle ..önceden pes ederdim şimdi devam etmeyi öğrendim grupça güzel kilolar veriyoruz :halay:
Evet gördüm maşallah güzel kilolar verilmiş grupça kimi 90 lardan inmiş 70 lere çok özendim tezbitsin tezbitsin e maşallah :) zaten beni buraya o davet etti

Ya eskiden 1 ay 1 hafta dayanırdım son zamanlarda 1 gün bile dayanamayıp bozuyorum bi yandan mutsuzumkilodan
Artık yeter dedim bi şekilde işin ucundan tutmam lazım
Sanırım karatay yemekleri yicem daha çok
Ama son kararım değil :)
Ama elimden geldikçe un şekerden uzak durcam
Hipotiroidi hastasiyim ilaç kullanıyorum
18 de akşam yemeği yemeyi düşünüyorum
Belki çok karnım kazınursa salatalık yada havuç ayran bitki çayı bi şekilde onlarla telafi edeyim diyorum
Evet ben de erken yiyorum acıkırsam tarçınlı süt içiyorum yada meyve falan ..çok etkisini gördüm gerçekten ..

Aynen öyle yaaa insanlar doğum sonrası 2. Ayında eski haline dönüyo
Ama ben onların bizim gibi yeme işine çok kafa yorduğunu düşünmüyorum
Biz hem iştahlıyız eşim de bende seviyoruz da güzel yemek yemeyi
Onlar geçiştiriyo heralde herhangi birşeyle:))

Evet gördüm maşallah güzel kilolar verilmiş grupça kimi 90 lardan inmiş 70 lere çok özendim tezbitsin tezbitsin e maşallah :) zaten beni buraya o davet etti
Evet ya o da bir ara ilaç kullanmış ama devam edememiş ..maşallahı var onun :nazar::KK48:
Bugün hastalar biraz yoksa hep atışırız :KK19::KK48:
Eğlenerek zayıflıyoruz işte ..spor davet de yapıyoruz o Leslie yapıyor ben jilliana geçtim :KK76::KK76:

Evet ya o da bir ara ilaç kullanmış ama devam edememiş ..maşallahı var onun :nazar::KK48:
Bugün hastalar biraz yoksa hep atışırız :KK19::KK48:
Eğlenerek zayıflıyoruz işte ..spor davet de yapıyoruz o Leslie yapıyor ben jilliana geçtim :KK76::KK76:
Ya jillian ı ben 79 kilo iken yaptım allahım o ilk 10 günde aldığım sonuca inanamadım
Yine 80 e ineyim yaparım inşallah ben 2 level yaptım sonra bilekte ağrı oldu bırakmak zorunda kaldım

Bazı alışkanlıkları değiştirmemiz lazım artık ..mesela ekmek :halay:ben normal ekmek yemeyeli aylar oldu ..ara sıra esmer ekmek yiyorum sabahları yada öğlen..makarna pilav 2 kaşık en fazla ..eve ayrı yapıyorum alıştım artık :kk77:
Ben yeşillik bakanıyım :KK48:@tezbitsin su bakanı :KK48:

Aynen doğru bir saptama kardeşler bir araya gelince hemen yemek planları yaparız benim eşim zayıf ve yemek çok da umrunda değil ben tereyağlı olmazsa yemem lezzetsiz olursa yemem efendim kızarmazsa yemem al şimdi niye yemedim diye dövünüyorum

Bazı alışkanlıkları değiştirmemiz lazım artık ..mesela ekmek :halay:ben normal ekmek yemeyeli aylar oldu ..ara sıra esmer ekmek yiyorum sabahları yada öğlen..makarna pilav 2 kaşık en fazla ..eve ayrı yapıyorum alıştım artık :kk77:
Ben yeşillik bakanıyım :KK48:@tezbitsin su bakanı :KK48:
Bende esmer ekmek alayım en yakın zamanda ama yersem gerisi gelir diye hiç elimi sürmüyorum daha İyi oluyo bazen :)
Ohh ne güzel bakanlarsınız siz öyle :)

Ya jillian ı ben 79 kilo iken yaptım allahım o ilk 10 günde aldığım sonuca inanamadım
Yine 80 e ineyim yaparım inşallah ben 2 level yaptım sonra bilekte ağrı oldu bırakmak zorunda kaldım
Şu an 1 deyim..ilk günler kötüydü :confused::confused:şimdi alışıyorum iyice ..sporsuz olmuyor ..koruma döneminde de yaparım diyorum inşallah :KK73:

Burda dikkat çekici bir cümle var nasıl bir değişimdi lütfen söyleyin kalkıp yapmak için ekstra motivasyona ihtiyacım var

Aynen doğru bir saptama kardeşler bir araya gelince hemen yemek planları yaparız benim eşim zayıf ve yemek çok da umrunda değil ben tereyağlı olmazsa yemem lezzetsiz olursa yemem efendim kızarmazsa yemem al şimdi niye yemedim diye dövünüyorum
Valla ben yemeğin her türlüsün0 severim ayırmam :))
Açık büfe bir asya restoran var varya favorimiz ama artık oraya gitmemem gerek :) yada sadece ızgara balık sebze tarzı yerim orada o da olur sağlıklı varken sağlıksıza saldırıyoruz hep :)

Aynen ya ..aklımızı yemekle bozmuşuz :confused:
Az yemek daha güzelmiş aslında

Back
X