- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
5 santim süper benceEn son ölçtüğümde göbek 5 cm küçülmüştü
Bunca zamandır gayet yayılmış large göbeğin gitmesi toparlanması kolay değil benim içinçabalıyorum bakalım ağustos başı ölçcem
yine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 santim süper benceEn son ölçtüğümde göbek 5 cm küçülmüştü
Bunca zamandır gayet yayılmış large göbeğin gitmesi toparlanması kolay değil benim içinçabalıyorum bakalım ağustos başı ölçcem
yine
Squat popoyu çok dikleştiriyormuş ya büyütüyor diyenler de varmışSeni böyle sporcu olarak görünce gözlerim yaşardı![]()
Oooo maydanozlu peynirli omlet en sevdiğimMenüm
Kahvaltı 09: 1 yk zeytinyağında 2 yk lor ile ve 1 avuç maydanozla yapılmış 2 yumurtalı omlet, 1 adet kivi, 1 adet bazlama
Öğlen 14: 1 kase çorba, 1 kase keçi yoğurdu, karışık salata yağsız
Akşam 18: Yağsız salata, ayran, 1 kaşık siyah pirinç pilavı (yiyeceğim)
2.5 litre su içtim daha içerim belki
Sporlar: Kraliçem Leslie 3 mil, wallsit 99 saniye.
Pazar gittiğimiz çiftlikteki teyze o kadar çok maydanoz verdi ki. Dün gece anca ayıkladım. Birazını derin dondurucuya attım ama kalanını yemem lazım. Çiğ çiğ de sevmiyorum aslında omlet iyi oldu.Oooo maydanozlu peynirli omlet en sevdiğim
Güzel olmuş şu siyah pirinç pilavı nasıl yazarsın bende de siyah fasulye var ama daha denemedim gaza gelip almıştım
Spor güzel hadi bakalımsalatana peynir falan ekleyebilirsin tok tutar ben ne bulsam ekliyorum
![]()
Çörekotu yağı ne işe yaramaktaBende yazayım o zaman
Sabah 1 çay kaşığı çörekotu yağlı su
Domatesli yumurta
Az peynir 3 zeytin çay yarım dilim ekmek
Yeşillik
Ara sade kahve 4 fındık 2 badem
Öğlen mantarlı tavuk sote salata ayran
Ara
Yeşil çay 1 dilim ananas 1 küçük dilim kivi
Akşam
Az Bulgurlu pazı yemeği yoğurt salata
Ara
1 çay bardağı zerdeçallı yoğurt yemeği planlıyorum olmazsa tarçınlı süt olur
Spor zill ana 50squat
Wall sit 47 saniye
Akşam plank olur
Su 2,5 litre
Şimdi de tırtıl olmuşsunPazar gittiğimiz çiftlikteki teyze o kadar çok maydanoz verdi ki. Dün gece anca ayıkladım. Birazını derin dondurucuya attım ama kalanını yemem lazım. Çiğ çiğ de sevmiyorum aslında omlet iyi oldu.
Onu sağlıklı diye 40 kilonasıl gider içiyordu bir de aspir yağı ..ben çörekotu aldım bazen içiyorum ama çok keskin tadıÇörekotu yağı ne işe yaramakta
Maydanoz candırPazar gittiğimiz çiftlikteki teyze o kadar çok maydanoz verdi ki. Dün gece anca ayıkladım. Birazını derin dondurucuya attım ama kalanını yemem lazım. Çiğ çiğ de sevmiyorum aslında omlet iyi oldu.
Ya canım fıstık çekip duruyorŞimdi de tırtıl olmuşsun![]()
Yok un koymadım ben. Geçen gün fırında yaptığım mücver vardı ya ona tam buğday unu koymuştum, ay un un ağzıma tadı geldi hep, kabak tadı almadım resmen ya tiksindim.Onu sağlıklı diye 40 kilonasıl gider içiyordu bir de aspir yağı ..ben çörekotu aldım bazen içiyorum ama çok keskin tadı
Bitince keten tohumu yağı alayım diyorum onu da önerenler var ..
Birde omlete acıbiber döküyorum ben pek seviyorum öyle içine un koyan var ama bence maydanozlu peynirli daha güzel hem az kalorili![]()
Tavuk aldım ben de inşallah yapıcam bir ara kızım iyileşince tavuk nasıl yenirmiş bi öğrensin artık 16 aylık çok bekledi yazıkYalnız hem yumurta hem tavuk yemişimannesi ile yavrusunu
![]()
Hmm yapiyim yarın baaaak yeter ki maydanozlar tükensinBu iyi olmuş
Maydanoz limon suyu blenderla çekip kür yapabilirsin de salatalıklı falan![]()
Arada bir alıyorum bende ne pişireceğimi şaşırıyorum valla ..bir ara çıtır parmak tavuk yapardım kızartma çocuklar pek severdiTavuk aldım ben de inşallah yapıcam bir ara kızım iyileşince tavuk nasıl yenirmiş bi öğrensin artık 16 aylık çok bekledi yazık![]()
Kızartma eşim çok sever ama kv ye gizliden gizliye telefon açıp ondan istiyormuşArada bir alıyorum bende ne pişireceğimi şaşırıyorum valla ..bir ara çıtır parmak tavuk yapardım kızartma çocuklar pek severdiuzun zamandır yapmadım
Aman istesin boşver daha iyiKızartma eşim çok sever ama kv ye gizliden gizliye telefon açıp ondan istiyormuşyapamıyorum ben evde ya her yer batıyor fritöze rağmen