Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hahhahaha :KK70: diyetteyken olur öyle arada :KK70:
Bugün kıyma ile çok işim vardı ondan oldu heralde ikide bir eşimi aradım kıyma getirmeyi aman unutma falan dedim yarın için karışık dolma saracaktım dolduracaktım
Sabah 6 da pişircem eşim arkadaşlarına götürcek geçen hafta istediler benden
Evde kıyma bitmişti :) sanırım o yüzden oldu :)

Evet aslında iyi olurdu sağol yorumun icin

Sabah ki ekmek 1 dilim mi olsa ki canim gerisi çok begendim

Sana çok üzüldüm canım ne denir bilmiyorum ama Allah cc canını malını korusun bir daha göstermesin..
Valla bugün sallamasyon oldu :) ekmeği bırakmak istiyorum ama işte öyle kolay olmuo yavaş yavaş inşallah :)

Günaydın , ilk tartı benden
Ben geçen salı diyete başlamıştım
Başlangıç kilom:112
Bugün :109,500
Oran: % 2,23 (8 günde)
Ancak oranı 1 haftalık istediğiniz için adaletli olalım isterseniz Benim skoru bu hafta % 1.23 yazın
Diyetin başında kilo vermek daha hızlıdır sonradan yavaşlar ya benim o hızdan herhalde
Allah bereket versin skorlarımızı artırsın
Rakibem anderes Yeliz , seni bekliyorum :rapci:

En tuhaf olanı şu oldu geçen pazartesi kot pantolon almıştım, daha hiç giymedim, bedeni baya büyük ama iyi olmuştu, malum sezaryen göbeğim var hala
Dün akşam denedim , hafif bollaşmış hani kot pantolon da birkaç saat giydin mi esner genişler ya dedim keşke bir küçük bedenini alsaymışım
Yaşasın diyet yaşasın küçük bedenler :KK49:

Bu arada benim diyetimi protein ağırlıklı yapıyorum , yumurta peynir yoğurt bol yedim , et de yedim , kabızlık oluşmasın diye günde 2 mürdüm erik yedim onun lifi yetti, bu sayede yorgunluk halsizlik çok acıkma gibi şikayetlerim olmadı hiç, bu sıkıntıları yaşayan varsa protein miktarını artırsın

Günaydın , ilk tartı benden
Ben geçen salı diyete başlamıştım
Başlangıç kilom:112
Bugün :109,500
Oran: % 2,23 (8 günde)
Ancak oranı 1 haftalık istediğiniz için adaletli olalım isterseniz Benim skoru bu hafta % 1.23 yazın
Diyetin başında kilo vermek daha hızlıdır sonradan yavaşlar ya benim o hızdan herhalde
Allah bereket versin skorlarımızı artırsın
Rakibem anderes Yeliz , seni bekliyorum :rapci:
Vavvv süpersin :KK9::KK9:tebrikler
Bende az sonra tartılıp yazıyorum :confused:

***13. TAKİM 528.ETAP***

berilceee (89,7/
eliya (77/
kitkurdu (91.6
tezbitsin (70.2/
anderes (63.3/
zukkum (88.4/
plasticwoman (105.5/

Bestttt(60.1/

13.takım ortalaması: %

Yeliz sen hatta YouTube dan aç , dinleye dinleye uyu (rakibi şaşırtma planları :KK57:)

Sabah bir kalkıyormuşsun canın bunları istiyormuş , yok yok emeklerine kıyamam , yok şöbiyet baklava filan :KK19:
:KK70:Kaptan berilceee berilceee duymasın ama bugün cuma (incir uyutması ve 1 kaşık fıstık ezmesi yiyecem :kk77::KK48::KK48:)ödül yapcam :KK70:

Bugün tartıldım aynıydım ama bilemiyorum kendime güveniyorum yediklerim belli:) çikolata yemiyorum ama genede korkuyorum:/
neyse 1 ay sonra inşallah ilk hedefim olan 90 a yaklaşacağımı düşünüyorum:KK70:
Olur canım güzeldi menün ..biraz sabırlı olmak lazım nasıl 3-5 günde almadıysak yavaş yavaş gidecek kilolar inşallah

Saat 2 olacak benimkiler hala uyanık kızımın uyku saatine son 7 dk :) şaka gibi ağlanacak halime gülüyorum üstelik 6 da uyanmam lazım oyy oyy :KK43: hadi benden iyi geceler diyeyim hepinize bol eksiler yarın takım için başarılar dilerim :)
Kolay gelsin çok zor bir çözüm bulmalıyız yoksa dayanamazsın bu tempoya baksana ..4 saatlik uyku ooo
noooo :uykucu:

105,4 kilo 9. Takıma transfer
Geçen hafta 105,5 kg

Eklentiler

• IMG_8780.webp
    IMG_8780.webp
    7 KB · Görüntüleme: 29
Back
X