- 30 Mart 2013
- 2.841
- 4.578
- 333
hadi hayırlısı=)Oooootamamdir o zaman anlastik
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi hayırlısı=)Oooootamamdir o zaman anlastik
![]()
Iyi olan kazansiiinhadi hayırlısı=)
Benı nıye ortaya koydum bunlar benı sıkıştırıyor yaaaaBaşka yarışmak isteyenler kimler şimdi?
Beste -Melike
Efehatun -anderes
Gökmavisi90-berilcee-güldane
Kim yarışıyordu başka unuttum![]()
Beste kım kazanmalı bılıyorsunIyi olan kazansiiin
İyi iyiBenı nıye ortaya koydum bunlar benı sıkıştırıyor yaaaa
Ne ara akşamı yedin kız erkencisin vallahaSabah yumurta
Domates salata maydanoz salam
Öğlen
1 dilim ekmek
4 ince dilim salam
Aksam
Taze fasulye 1 kepçe
Bulgur pilavı 3 kasik
Ayran
Şu 1 litre
Akşama leslie yapılacak
Bestttt senin haberin yok ama biz seninle yarışmaya başladık=)
Aboov bestenin tarafındasın baaaşkaaaan haBeste kım kazanmalı bılıyorsun
Vur zıllının gözüne
Aslında olur yada eve söyle yorgunsan zaten insanın hali olmuyor bazen dinlenirsin hem kolay değil çocuk hastalığıNe ara akşamı yedin kız erkencisin vallaha
Benim akşama planım yok ne yesem bilemiyorum yemek yapmadım dışarda yeriz belki
![]()
Aynen ablaBeste kım kazanmalı bılıyorsun
Vur zıllının gözüne
Gizliden gizliye ezeli rakibim Nalanla yarışırım atışırım amma bu hafta kendime C cilginkimyaci Zeynepi seçiyoruuuum ve onu gerçekten çıldırtıcağımı taahüt ediyorum
Aynen öyleeeee
Hıhhhh sacımı savırttım bılesınberilceee ve @guldanee
Beriiiiil ve Güldaneeeee arasında süregelmiş bugün bitmiş olaaan 1 haftalık yarışı Beril bacı kazanmııış olup takıöca tebriklerinizi ve çiçeklerimizi haketmiştir
Bebebe rilrilril Beril Beril çoook yaaşaaaaa
Başarılarının devamını dilerken hala Güldanenin tarafında olduğumu bildirir haftaya onun kazanacağına emin olduğumu söylemek isteriiim cınııııım
Hadi bakalım 2.hafta rövanş together
![]()
Salıyorum artık son haftalarda yaAslında olur yada eve söyle yorgunsan zaten insanın hali olmuyor bazen dinlenirsin hem kolay değil çocuk hastalığı
Tamam tamamGizliden gizliye ezeli rakibim Nalanla yarışırım atışırım amma bu hafta kendime C cilginkimyaci Zeynepi seçiyoruuuum ve onu gerçekten çıldırtıcağımı taahüt ediyorum![]()
Bak bu bır yarış degılAynen abla![]()
Olur bazen ya çocuk hastaya ondandır ..her zaman bir olmuyor ..pes etme sen yine ..Salıyorum artık son haftalarda ya
Hedefe yakınlaştıkça mı rehavet çöktü nedir anlamadım gitti motivasyonum azaldı