Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

meliyke meliyke balım
Sımdı katılım kılo verme durumların nasıl
Bu hafta lıstede olursan artılarla gelırmısın
Katılımı arttırma şansın varmı
Bak bunları konusalım bır yoksa cuma karambola gıdecek
bu hafta kilo veririrm.hatta odem gitti biraz.Bugün tartılamıyorum ama bu hafta eksideyim:)

Gerçekten kız bak ben bıle spor yapıyom
Ct zıllı nın 17 dakıkasını yapmiştım ama utandım kocaman kadın bıtıremedım
Bırde sakkadana senın resmî görünce helal dedım zıllıye
Abla basta bitmemesi normal yaa. Hakkaten zorluyo hatun. Sen simdi salonda hocayla super kilo verirsin vala

Geç oldu kusura bakmayın kızlar

Eklentiler

• 20170731_124344-1-1.webp
    20170731_124344-1-1.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar dün geçeyı okuyamadım
@DeryaOnDiet menğn nasıl cıtlat bır
Yazdınsada gormedım
Bakmaya korkuyom
slm canim yok ya kotu degildi. Yazdim ama hic KH yok soyliyim yani ;)
gayet uygun bir menuydu
Bugun de tartildim en azindan kilo almamisim 74.7 hala. Cumaya ins eksilerle gelcem

+900 kılo degıl bır kere
Kılo şıpadanak olmuyor
3 günde yerlesıyor yağ olarak
Salı'ya bıter canım 900 felan kalmaz
İnşallah zaten adetliyim halen. Ondan da olabilir bir miktarı bilemiyorum. Progesteron östrojen vs durumları ???
Kuzuuum artik kizmiyom kimse yapmiyo dogru durust :63: iyiyim sen nasilsin :KK15:
o_O
İşte o mınık kase bulgur ödem yapıyor akşam yemişsın bırde
Zor zor yöresel yemeklere hayır demek
Canım nasıl kısır istiyor biliyor musun kim bilir ne zaman yemiştim en son belki 2 sene olmuştur şöööyle bool limoon ooff
Abla basta bitmemesi normal yaa. Hakkaten zorluyo hatun. Sen simdi salonda hocayla super kilo verirsin vala
Yaaa:KK12:ilk yaptığımda bana dememiştin öyle hırpaladım kendimi:mad:bitirecem diye öldüm:KK34:bitirmesem olurmuş demek ki yaa tüüh:kızgın: Beesteeeee:işsiz:

Masallah canim sana bravooo
Mantı ben açamam zaten hiç denemedim ama 1 kere deniycrm ya millet nasıl açıyo ben de yapabilirim belki
Makarnada en büyük hayalim evde hamurunu yapıp taze makarna yapabilmek bir gün hani ufak makinaları var ya hemen spagetti gibi filan kesip haşlıyorlar ondan yapmak istiyorum erişteyi sevmiyorum
Pilavı çok severim beyaz pirinçle olanını, 2 tabaj filan yiyebilirim zeytinyağlı olacak ama benim pilav, bir türlü tereyağına alışamadım hayatta ya ben
Amma ben de yememeye çalışıyorum hepsini artık
Aslında yesek ama frenleyebilsek kendimizi ve ertesi gün düzgün yesek ölçüyü kaçırmadan...
Yapılması gereken bu aslında dimi

Mantı ben açamam zaten hiç denemedim ama 1 kere deniycrm ya millet nasıl açıyo ben de yapabilirim belki
Makarnada en büyük hayalim evde hamurunu yapıp taze makarna yapabilmek bir gün hani ufak makinaları var ya hemen spagetti gibi filan kesip haşlıyorlar ondan yapmak istiyorum erişteyi sevmiyorum
Pilavı çok severim beyaz pirinçle olanını, 2 tabaj filan yiyebilirim zeytinyağlı olacak ama benim pilav, bir türlü tereyağına alışamadım hayatta ya ben
Amma ben de yememeye çalışıyorum hepsini artık
Aslında yesek ama frenleyebilsek kendimizi ve ertesi gün düzgün yesek ölçüyü kaçırmadan...
Yapılması gereken bu aslında dimi
Artik sen masallah cok guzel kilo veriyorsun canim. Arada kucuk bir tabak yersin. Arada bir de istedigini yemek lazim bence, yoksa insanin gozu cok ac oluyor sonra herseyi yemek istiyor. Benim gecen gun yaptigim gibi :P

Kızlar bu arada birşey hatırlatmak istiyorum ..
Listede olmak büyük sorumluluk istiyor gerçekten ..listeye girildiğinde 2 ay dolmadan izne ayrılınmıyor
..
Bir kişinin artı olması bütün takımı etkiliyor ..herkesin emeğini yani ..sonuçta diğer takımlarla da yarışıyoruz bir yarışma bu..çok özel durumlar hariç eksi olmak lazım yani ..Burdaki vaktimizin boş geçmemesi için de önemli ayrıca :KK66:
Diyet yarışmalarından kendi isteğiyle ayrılınca da 6 ay tekrar yarışılamıyor..
Yeni üyelerimiz için deneme süresi var ..
Katılımı ,takımla uyumu ,kilo vermesi hepsi çok önemli..
Bu sorumluluğu alıp takımla yola devam ederim diyenler (deneme süresi dolduğunda)sorulduğu zaman söylesin ..ama olur da tatile gideceğim takıma vakit ayıramayabilirim diyecek yeni üyelerimiz varsa bunu da belirtsinlikler ki bir süre daha liste dışı yarışabilirler ki takım Cuma günleri zor durumda kalmasın ..
Yeni üye olanlar var bilsinler istedim ..
İnşallah hep birlikte güzel kilolar veririz:KK66:

Ayrıca elimizden geldiğince sayfayı takip edip yorumlamaya çalışalım ..ne kadar iletişim o kadar iyi bence..:KK66:
Hemen girip bir menü yazınca pek kaynaşma olamıyor gerçekten ..şartlarımız zor olsa bile biraz vakit ayıralım mümkün olduğu kadar ..bu takımdaki herkesin motivasyonu yüksek olsun inşallah ..
Evet kızlar haftasonu geçti önümüzde bugün ve 3gün daha var ..ben kendi adıma bu hafta sporu arttıracağım suyu arttıracağım ..akşamları karbonhidrat tüketmeyeceğim..inşallah güzel bir eksi görürüm :KK73:
Sizde planlar var mı?

Back
X