- 30 Mart 2013
- 2.841
- 4.578
- 333
SelamSelam kizlaaar![]()
Nasıl, yendi mı içli köfteler,içildi mi kola fantalar:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SelamSelam kizlaaar![]()
bu hafta kilo veririrm.hatta odem gitti biraz.Bugün tartılamıyorum ama bu hafta eksideyim:)meliyke balım
Sımdı katılım kılo verme durumların nasıl
Bu hafta lıstede olursan artılarla gelırmısın
Katılımı arttırma şansın varmı
Bak bunları konusalım bır yoksa cuma karambola gıdecek
Senın oğlan pılav ıstıyor bol tereyağlı haberın olsun
Abla basta bitmemesi normal yaa. Hakkaten zorluyo hatun. Sen simdi salonda hocayla super kilo verirsin valaGerçekten kız bak ben bıle spor yapıyom
Ct zıllı nın 17 dakıkasını yapmiştım ama utandım kocaman kadın bıtıremedım
Bırde sakkadana senın resmî görünce helal dedım zıllıye
Abla superim cumaya bomba gelcem. Sen nasilsinn?Nasılsın bestenmm
Oooo süper hadi bakalımAbla superim cumaya bomba gelcem. Sen nasilsinn?
slm canim yok ya kotu degildi. Yazdim ama hic KH yok soyliyim yaniKızlar dün geçeyı okuyamadım
@DeryaOnDiet menğn nasıl cıtlat bır
Yazdınsada gormedım
Bakmaya korkuyom
Masallah canim sana bravoooUzunnn zamandır pilav makarna mantı yemiyorum ki mantı bizim vazgeçilmez yemegimizdir ama yemiyorum yemicem canım istemiyor mu bazen istiyor ama kalkıp iki bardak su içiveriyorum olup bitiyor
İnşallah zaten adetliyim halen. Ondan da olabilir bir miktarı bilemiyorum. Progesteron östrojen vs durumları ???+900 kılo degıl bır kere
Kılo şıpadanak olmuyor
3 günde yerlesıyor yağ olarak
Salı'ya bıter canım 900 felan kalmaz
Kuzuuum artik kizmiyom kimse yapmiyo dogru durustiyiyim sen nasilsin
![]()
Canım nasıl kısır istiyor biliyor musun kim bilir ne zaman yemiştim en son belki 2 sene olmuştur şöööyle bool limoon ooffİşte o mınık kase bulgur ödem yapıyor akşam yemişsın bırde
Zor zor yöresel yemeklere hayır demek
YaaaAbla basta bitmemesi normal yaa. Hakkaten zorluyo hatun. Sen simdi salonda hocayla super kilo verirsin vala
Mantı ben açamam zaten hiç denemedim ama 1 kere deniycrm ya millet nasıl açıyo ben de yapabilirim belkiMasallah canim sana bravooo
Artik sen masallah cok guzel kilo veriyorsun canim. Arada kucuk bir tabak yersin. Arada bir de istedigini yemek lazim bence, yoksa insanin gozu cok ac oluyor sonra herseyi yemek istiyor. Benim gecen gun yaptigim gibiMantı ben açamam zaten hiç denemedim ama 1 kere deniycrm ya millet nasıl açıyo ben de yapabilirim belki
Makarnada en büyük hayalim evde hamurunu yapıp taze makarna yapabilmek bir gün hani ufak makinaları var ya hemen spagetti gibi filan kesip haşlıyorlar ondan yapmak istiyorum erişteyi sevmiyorum
Pilavı çok severim beyaz pirinçle olanını, 2 tabaj filan yiyebilirim zeytinyağlı olacak ama benim pilav, bir türlü tereyağına alışamadım hayatta ya ben
Amma ben de yememeye çalışıyorum hepsini artık
Aslında yesek ama frenleyebilsek kendimizi ve ertesi gün düzgün yesek ölçüyü kaçırmadan...
Yapılması gereken bu aslında dimi
Sagol canim hatirlatma icin iciyorum iciyoruz iciyorlardir herhaldeArkadaşlar
Su içmeyi ihmal etmeyiniz
İçiyorum lıkır lıkırSagol canim hatirlatma icin iciyorum iciyoruz iciyorlardir herhalde![]()