- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Supermis canim, okudum ve hemen yogurduma ekledim tarcin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Supermis canim, okudum ve hemen yogurduma ekledim tarcin :)
Cook gecmis olsun canimSelam kizlar elif ateslendi gece sifir uykuyla duriyorum. Aksam bisi yemedim menumu isimi hafifletince yazicm
Kizinin karari canim. Gerci belki kucuk bir tartisma buyumus de olabilir bazen cabuk sinirleniyor insanoglu. Insallah sonu kizin icin cook hayirli olurGünaydın kızlar
Dünden berı bıraz hararetliyız
Kızım sözü atmiş ortalık fena
Damatta akraba olunca...
Bana kalsa sorun yok ıyı bıle oldu ama derneğin öbür ucu Urfa yaniii
bakayim internette var mi bolumleriTrt Belgesel i olanlar varsa Mükemmel Diyet diye bir program var saat 10.55 te birazdan yani kaçırmayın ben izledim geçen çok güzeldi
Oooo hayırlı olsun sevindim işine. Bursayı muydun daha önceden ev mi tutacaksın nasıl olacakberilceee abla hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..
Kızlar kusura bakmayın bugün giremedim hiç Bursa'ya geldim.tezbitsin iş için aradılar Bursa'da sözleşmeli olarak çalıcağım inşallah :)
Neyse menüme geçeyim
Kahvaltı 5.45 1 haşlanmış yumurta az peynir 1 çeri domates azıcık közlenmiş biber ve patlıcan 1 tane kuru kayısı 3 dl çavdar ekmeği
Ara 1 Türk kahvesi
Öğle 13 gibi tam buğday ekmeğine tonbalıklı sandeviç dışarıdaydım en az kalorili bu duruyordu
Akşam 2-3 çatal taze fasulye 2 yemek kaşığı erişte
Su 2 lt
Spor şuan yürüyorum sanırım 45 dk olur
Bilmem ki bakmadım ama vardır inşallah 1 bölüm sanırım zatenbakayim internette var mi bolumleri
Yedim iş ya fena değildiYedin mi Yeliz nasıl olmuş kabaklı şey
Bazen bana da oluyor aynaya bakıyorum hemen geçiyorYakamasam da umrumda değil artık ya bezdim rejim yapmaktan![]()
1 gün olsa iyiymiş deYedim iş ya fena değildiyenilebilir yani
Bende kabak çorbası daha doğrusu vicdan çorbası yaptım ..Yeni denemeler işte herzamanki benPembe_patikli Yeliz ne yapıyorsun yeşil yeşil dereotu çiğneyip duruyorum birde maydanoz kürüne başlayacağım daha doğrusu yeşil çay limon karışımına maydanoz sapı ekledim sabah kalktım ki kokusu filan baya baya güzel içtim iyiydi
Aynaya bakınca iyi kilo verdim diyorum ama devam ediyim diyemedimBazen bana da oluyor aynaya bakıyorum hemen geçiyor![]()
Ins canimİnşallah hedef kiloya inip korumayıda yaparız burda![]()
Aynen ya ne yerdikVallaha bizim orda bi pastane vardı açması çok güzel olurdu içi boş sade açmaydı ama 2 tane yerdim yanında vişnesuyu of of hey gidi eski ben heeey
İnşallah sen elinden geleni yapta olacak inşallahSagol canim benim. Insallah yaa bir zayiflayayim da kocam da ben de cok mutlu olcaz. Degil mi ama hic yarmagule benziyom mu yaabiraz fazla geldi galiba benim menuler Berilcime ins cumaya eksileri gorururm ben de cok mutlu olurum kaptanim da
![]()
Soyleme canim oyle masallah 20 kilo vermissin simdiden sonra onemli olan hedefine gidip kilonu korumak. Cogu gitti azi kaldi senin icin.Yakamasam da umrumda değil artık ya bezdim rejim yapmaktan![]()
İnşallah ya 4 kilo filan kaldı da sıkıcılaştıSoyleme canim oyle masallah 20 kilo vermissin simdiden sonra onemli olan hedefine gidip kilonu korumak. Cogu gitti azi kaldi senin icin.
Insallah canim. Yazarim birazdan menumu bence bugun de gayet kararinda ve saglikli yedimİnşallah sen elinden geleni yapta olacak inşallah
Aslında burada farkındalık oldu ..öyle bir tepsi yemek yok artıkSoyleme canim oyle masallah 20 kilo vermissin simdiden sonra onemli olan hedefine gidip kilonu korumak. Cogu gitti azi kaldi senin icin.
Ha gayret canim hedefine ulas sonra korumasi kolay olur.İnşallah ya 4 kilo filan kaldı da sıkıcılaştı