Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

berilceee berilceee abla hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..

Kızlar kusura bakmayın bugün giremedim hiç Bursa'ya geldim. tezbitsin tezbitsin iş için aradılar Bursa'da sözleşmeli olarak çalıcağım inşallah :)

Neyse menüme geçeyim

Kahvaltı 5.45 1 haşlanmış yumurta az peynir 1 çeri domates azıcık közlenmiş biber ve patlıcan 1 tane kuru kayısı 3 dl çavdar ekmeği

Ara 1 Türk kahvesi

Öğle 13 gibi tam buğday ekmeğine tonbalıklı sandeviç dışarıdaydım en az kalorili bu duruyordu

Akşam 2-3 çatal taze fasulye 2 yemek kaşığı erişte

Su 2 lt
Spor şuan yürüyorum sanırım 45 dk olur

Günaydın kızlar
Dünden berı bıraz hararetliyız
Kızım sözü atmiş ortalık fena
Damatta akraba olunca...
Bana kalsa sorun yok ıyı bıle oldu ama derneğin öbür ucu Urfa yaniii
Kizinin karari canim. Gerci belki kucuk bir tartisma buyumus de olabilir bazen cabuk sinirleniyor insanoglu. Insallah sonu kizin icin cook hayirli olur

berilceee berilceee abla hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..

Kızlar kusura bakmayın bugün giremedim hiç Bursa'ya geldim. tezbitsin tezbitsin iş için aradılar Bursa'da sözleşmeli olarak çalıcağım inşallah :)

Neyse menüme geçeyim

Kahvaltı 5.45 1 haşlanmış yumurta az peynir 1 çeri domates azıcık közlenmiş biber ve patlıcan 1 tane kuru kayısı 3 dl çavdar ekmeği

Ara 1 Türk kahvesi

Öğle 13 gibi tam buğday ekmeğine tonbalıklı sandeviç dışarıdaydım en az kalorili bu duruyordu

Akşam 2-3 çatal taze fasulye 2 yemek kaşığı erişte

Su 2 lt
Spor şuan yürüyorum sanırım 45 dk olur
Oooo hayırlı olsun sevindim işine. Bursayı muydun daha önceden ev mi tutacaksın nasıl olacak
Bence öğleni süper atlatmışsın bu arada canım balık istedi vallaha ama tonu sevmiyorum ya ben
bakayim internette var mi bolumleri
Bilmem ki bakmadım ama vardır inşallah 1 bölüm sanırım zaten

Eveet evdeki hesap çarşıya uyöadı menümü o kadar erken yazınca uyamadım maalesef
Ara yok ve akşam da 1 büyük kase süzme yoğurt yedim
Spor olarak evi süpürdüm ama sayılır mı bilmem :D

Ben hiç kilo vermiyorum ya zaten pazartesi artıdaydım o artı azalıyor ama cumaya iyi bir eksi getiremem ümidim yok C cilginkimyaci sen kazanacaksın kesin :(

Pembe_patikli Pembe_patikli Yeliz ne yapıyorsun yeşil yeşil dereotu çiğneyip duruyorum birde maydanoz kürüne başlayacağım daha doğrusu yeşil çay limon karışımına maydanoz sapı ekledim sabah kalktım ki kokusu filan baya baya güzel içtim iyiydi
Bende kabak çorbası daha doğrusu vicdan çorbası yaptım ..Yeni denemeler işte herzamanki ben :KK70:

Sagol canim benim. Insallah yaa bir zayiflayayim da kocam da ben de cok mutlu olcaz. Degil mi ama hic yarmagule benziyom mu yaa :KK70: biraz fazla geldi galiba benim menuler Berilcime ins cumaya eksileri gorururm ben de cok mutlu olurum kaptanim da :KK66:
İnşallah sen elinden geleni yapta olacak inşallah

Back
X