Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

masallah ne guzel kilo vermissin canimmm tebrik ederimmm :))

cocuk var 1 kizim 1 oglum
ama anladim seni yeterince :)))
Allah kolaylik versinnn

tebrik ederimmm ne guzel mezun oldun demek
darisi benim de basima insallah
insallah bundan sonra kilo sorunu yasamazsin :))
Insallah darisi hepinize canimmm

Bence en mantıklı beslenme tarzı 6-7 öğün ve ara öğünlerle desteklemek, 3 saatte 1 ağzına bir şey atmak
Doğru yol bence
Diabet hastalarına her zaman uygulanan diyetisyen programı bu, demek ki sağlıklı
Ben yapabiliyor muyum, hayır
ya o tarz bes¨lenen arkadaslarim cok guzel kilolar verdi diyetisyen esliginde bende yapayim dedim

ya o tarz bes¨lenen arkadaslarim cok guzel kilolar verdi diyetisyen esliginde bende yapayim dedim
Yap yap ya hatta bu hafta yarından itibaren ben de yapayım cumaya kadar cuma da tatile çıkıcaz zaten bakalım olacak mı
Seninle yarışalım mı bu hafta

Bence en mantıklı beslenme tarzı 6-7 öğün ve ara öğünlerle desteklemek, 3 saatte 1 ağzına bir şey atmak
Doğru yol bence
Diabet hastalarına her zaman uygulanan diyetisyen programı bu, demek ki sağlıklı
Ben yapabiliyor muyum, hayır
Bana da bu işe yarıyor daha çok ..yemeyi seviyorum galiba

***13. TAKİM 529.ETAP***

berilceee (87.4/ 84.9/ 2.5/ %2.86)
eliya (76.6/75.9/0.7/%0.91)
kitkurdu (89.9/
tezbitsin (69.4/ 69.6/ +0.2/ + %0.29)
anderes (62.2/ 60.6/ 1.6/ %2.57)
zukkum (87.5/ 86.7/ 0.8/ % 0.91)
Bestttt (59.2/56.6/2.6/%4.39)
DeryaOnDiet(74.7/73.4/1.3/%1.74) 12.7.17 tarıhınde 78 kg takıma gelen yeni üye.Hedef kılosu 65.
meliyke (61.4/ 60/ 1.4/ % 2.28) 15.07.17 başlangıç tarihi, 62,2 başlangıç kilosu, hedefi 55 kg

13.takım ortalaması:

Kizlaaar yalnızca -500 gram verebilmişim koskoca hafta boyunca :KK43: ilk hafta olduğu için mi böyle oldu bilmiyorum. Halbuki diyetisyenimin verdiği eski diyet listelerime uymaya çalışmıştım. Ne olacak gruptan atılacak mıyım o_O başlangic kilom 77 şimdiki kilom 76.5 katılma sürem 1 hafta
Kız niyr moralini bozuyorsun ne gruptan atılması ya ekaidesin ya işte
Tiroid hormonlarına filan baktırmış mıydın
Bence direniyor vücudun devam edersen haftaya iyi vereceksin

Bana da bu işe yarıyor daha çok ..yemeyi seviyorum galiba
insanin gozu de doyuyo :))
Hedefim yoktu ağustos sonuna hedef koymuştum sadece
hadi insallah canimmm
bende turkiyeye 79 kilo ile gelmek istiyorum ama biraz zor gorunuyo tam 2 ay var bakalim 12 13 kilo vermem lazim 2 ayda az SIKSAM belki gider ama bakalimmm bana bagli azmime bagli

G Gundirella kaçamak yaptıysa ön
Kizlaaar yalnızca -500 gram verebilmişim koskoca hafta boyunca :KK43: ilk hafta olduğu için mi böyle oldu bilmiyorum. Halbuki diyetisyenimin verdiği eski diyet listelerime uymaya çalışmıştım. Ne olacak gruptan atılacak mıyım o_O başlangic kilom 77 şimdiki kilom 76.5 katılma sürem 1 hafta
yok canım ne atılması ?deneme süresindesin daha ..
Olsun eksi eksidir ..makarnalara dikkat edersin yediklerine de spor yaparsın hızlanırsın haftaya
Tebrikler :KK9::KK66:

insanin gozu de doyuyo :))

hadi insallah canimmm
bende turkiyeye 79 kilo ile gelmek istiyorum ama biraz zor gorunuyo tam 2 ay var bakalim 12 13 kilo vermem lazim 2 ayda az SIKSAM belki gider ama bakalimmm bana bagli azmime bagli
2 ayda 8 kilo veririsin ama sporla sıkılaşırsan 12 kilo vermişsin gibi olursun merak etme
Ay sonuna 67 olmak istiyordum ama biraz motivasyonsuzum bu ara

Kız niyr moralini bozuyorsun ne gruptan atılması ya ekaidesin ya işte
Tiroid hormonlarına filan baktırmış mıydın
Bence direniyor vücudun devam edersen haftaya iyi vereceksin
Evet baktırmıştım bu hafta hiv kaçamak yapmayacağım eğer yine böyle az verirsem sorun var demektir. Gerçi adet günüme de 2 3 gün felan kaldı vücudum ödem topluyor da olabilir.

Back
X