Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

insanin gozu de doyuyo :))

hadi insallah canimmm
bende turkiyeye 79 kilo ile gelmek istiyorum ama biraz zor gorunuyo tam 2 ay var bakalim 12 13 kilo vermem lazim 2 ayda az SIKSAM belki gider ama bakalimmm bana bagli azmime bagli
Valla böyle bana iyi geliyor ..meyve falan da yiyorum bu sayede..aç kalırsam saldırıyorum yemeklere ..ama herkesin bünye farklı tabi

Evet baktırmıştım bu hafta hiv kaçamak yapmayacağım eğer yine böyle az verirsem sorun var demektir. Gerçi adet günüme de 2 3 gün felan kaldı vücudum ödem topluyor da olabilir.
Ha o zaman kesin ödemdir. Zaten haftada 500 gramla 1 kilo arasına gitsin ama yeter ki yağdan gitsin de
Spor yapıyor musun

2 ayda 8 kilo veririsin ama sporla sıkılaşırsan 12 kilo vermişsin gibi olursun merak etme
Ay sonuna 67 olmak istiyordum ama biraz motivasyonsuzum bu ara
iyi o zaman bu hafta motivasyonu tavanlayalim :))insan guzel kilo verdikten bir sure sonra salamaya meyilli oluyor
sekil a ben :) az yapmadim :)
Evet baktırmıştım bu hafta hiv kaçamak yapmayacağım eğer yine böyle az verirsem sorun var demektir. Gerçi adet günüme de 2 3 gün felan kaldı vücudum ödem topluyor da olabilir.
canim uzulme eksi eksidir ne olursa olsun daha alisma suren var duzenini oturtma suren var korkma yavas yavas olacak
Valla böyle bana iyi geliyor ..meyve falan da yiyorum bu sayede..aç kalırsam saldırıyorum yemeklere ..ama herkesin bünye farklı tabi
aynen oyle canimm valla aksam 9da son araogunum bile var ohh miss belki ben onu 8 de yaparim bakcam :))

Ha o zaman kesin ödemdir. Zaten haftada 500 gramla 1 kilo arasına gitsin ama yeter ki yağdan gitsin de
Spor yapıyor musun
Yürüyüş yapıyorum yarım saat kadar ama terletmiyor. En iyisi tekrardan zumbaya baslayayim ben acayip terletiyor daha işe yarıyor gibime geliyor. Ama onu yapınca da eklem yerlerim çok ağrıyor

Yürüyüş yapıyorum yarım saat kadar ama terletmiyor. En iyisi tekrardan zumbaya baslayayim ben acayip terletiyor daha işe yarıyor gibime geliyor. Ama onu yapınca da eklem yerlerim çok ağrıyor
Eklemlerini ağrıtma bence yürüyüşü az az artırabilirsin 1 saate çıkarabilirsin
Şu leslie leri denedin mi

Eklemlerini ağrıtma bence yürüyüşü az az artırabilirsin 1 saate çıkarabilirsin
Şu leslie leri denedin mi
Evet biliyorum ama denemeyi tercih etmedim çünkü yaparken aşırı sıkılıyorum :skandal: bu hafta voleybol oynamayı deneyeceğim çünkü leslie ya da diğer fitness videolarini yaparken çok sıkılıyorum :KK51:

Kafamı sokamıyorum valla suya :KK70:klor kokusu etkiliyor kafa üstte yüzme çabalarım :KK70::KK70:
Of bayılırım o havuz kokusuna yaaa
Evet biliyorum ama denemeyi tercih etmedim çünkü yaparken aşırı sıkılıyorum :skandal: bu hafta voleybol oynamayı deneyeceğim çünkü leslie ya da diğer fitness videolarini yaparken çok sıkılıyorum :KK51:
Hareketli birisin demek ki seni kesmiyor leslie meslie ben malak gibiyim ya o bile zor geliyo :D

Back
X