- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
Selamlar canım ben Döne.Okudum anladım. Ben de takımınıza geldim. Şimdiden heyecanlandım. İnşallah çok güzel olacak.
Nasılsın iyi misin öncelikle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlar canım ben Döne.Okudum anladım. Ben de takımınıza geldim. Şimdiden heyecanlandım. İnşallah çok güzel olacak.
Ne zaman diyete başladın canım. İsmin neydiOkudum anladım. Ben de takımınıza geldim. Şimdiden heyecanlandım. İnşallah çok güzel olacak.
Aleykümselam Döne memnun oldm. :) iyiyim Sizler nasılsınız.Selamlar canım ben Döne.
Nasılsın iyi misin öncelikle
Çocuk yokk aahh her şey onun için zaten. Tabi başta kendi sağlığıma kavuşmam lazım. 13 kilo fazlam var inşallah bu kez azimle gidecek.Ne zaman diyete başladın canım. İsmin neydi
Kaç kiloyken başladın hedefin kaçtı boyun kilon kaç
Çocuk çoluk var midur kız midur erkek midur
İnşallah canım ..hoşgeldin tekrar inşallah bu grup uğur getirir sana ..hep beraber veririz inşallahHoşbuldum :) kendimden bahsedeyim 27 yaşındayım 14 aylık evliyim. Bebiş istiyoruz kilo hep karşıma çıkıyo. Pco illeti ve inisülin direncim var. 72 kiloyla başladım. Ramazandı tatildi derken şuan 69.0 kiloyum. 2 GÜn önce diyetisyene gittim ve hemen başladım. Hedef kilom ilk etapta 60. Sonra 55 de bırakmak istiyorum.
Diyetisyene de gitmişsin ne güzel ..yavaş yavaş bizim çıtır adayı hatunlarla tanışırsın gün içinde ..bugün kilo bildirimleri vardı ..Cuma'ları heyecanlı geçiyorÇocuk yokk aahh her şey onun için zaten. Tabi başta kendi sağlığıma kavuşmam lazım. 13 kilo fazlam var inşallah bu kez azimle gidecek.
Evet kilo verdikçe insülin direnci düzeliyor gerçekten kontrol altında olman ne güzel ..kilo çoğu şeye sebep oluyor ya ama inşallah geçecek hepsi ..Çocuk yokk aahh her şey onun için zaten. Tabi başta kendi sağlığıma kavuşmam lazım. 13 kilo fazlam var inşallah bu kez azimle gidecek.
Selam canım. Ben de kendimi anlatayım sana biraz, burdakiler ezbere biliyordur artık beni malum gerçi de. Ben nisan ayında diyete başlamaya karar verdim. Öncelikle benim de polikistik over im, insülin direncim var, hatta tiroidim de az çalışıyormuş kontrollere gidiyorum 3 ayda 1. Ara ara kilo alıp veriyordum zaten, ama evlenmeden önce daha kilo almaya başladım, stresten sanırım, sigarayı bıraktım sonra, evlilik derken bayağa kilo aldım. Yıllarca polikistik nedeni ile doğum kontrol hapları kullandım çeşitli markalarda. Sonra tam rejim yapayım derken hamile kaldığımı öğrendim. Gebeliğe maalesef kilolu başladım ama gebelikte çok kilo almadım Allahtan. Doğumdu bebek büyütmeydi derken iyice kendimi saldım, tabi bebeğin olunca göreceksin inşallah hele ki ilk zamanlar gecen gündüzün birbirine karışıyor ve çok değişiyor insanın hayatı. Geçtiğimiz nisan ayında 90.9 kilo ile rejime başladım. Ama kışın 93-94 leri de gördüğüm olmuştu.Hoşbuldum :) kendimden bahsedeyim 27 yaşındayım 14 aylık evliyim. Bebiş istiyoruz kilo hep karşıma çıkıyo. Pco illeti ve inisülin direncim var. 72 kiloyla başladım. Ramazandı tatildi derken şuan 69.0 kiloyum. 2 GÜn önce diyetisyene gittim ve hemen başladım. Hedef kilom ilk etapta 60. Sonra 55 de bırakmak istiyorum.
Sana da Allah önce kilo vermeyi nasip etsin, kesinlikle öncelik bu olsun, biliyorsun pcosta esas sorun kilo yüzünden hamile kalamamak oluyor kısır döngü aslında.tezbitsin maşallah 90 kilodan 69 a. Darısı bizlere :)
Yüzme ne oldu kızEvet kilo verdikçe insülin direnci düzeliyor gerçekten kontrol altında olman ne güzel ..kilo çoğu şeye sebep oluyor ya ama inşallah geçecek hepsi ..![]()
Eheheu :) ben bile heyecan yaptım :) tam da gününde gelmişim amaDiyetisyene de gitmişsin ne güzel ..yavaş yavaş bizim çıtır adayı hatunlarla tanışırsın gün içinde ..bugün kilo bildirimleri vardı ..Cuma'ları heyecanlı geçiyor![]()
Allah bağışlasın senin bebişin olmuş. İnşallah bana da naaip olur. Gerçekten çok zor hem pco hem inisülin direnci ile savaşmak ve bu şekilde kilo vermek. Helal olsun sana. Böyle gördükçe ben de gaza geliyorum işte. Demek ki isteyince oluyor. Ve ben de çok istiyorum tüm kalbimle.Selam canım. Ben de kendimi anlatayım sana biraz, burdakiler ezbere biliyordur artık beni malum gerçi de. Ben nisan ayında diyete başlamaya karar verdim. Öncelikle benim de polikistik over im, insülin direncim var, hatta tiroidim de az çalışıyormuş kontrollere gidiyorum 3 ayda 1. Ara ara kilo alıp veriyordum zaten, ama evlenmeden önce daha kilo almaya başladım, stresten sanırım, sigarayı bıraktım sonra, evlilik derken bayağa kilo aldım. Yıllarca polikistik nedeni ile doğum kontrol hapları kullandım çeşitli markalarda. Sonra tam rejim yapayım derken hamile kaldığımı öğrendim. Gebeliğe maalesef kilolu başladım ama gebelikte çok kilo almadım Allahtan. Doğumdu bebek büyütmeydi derken iyice kendimi saldım, tabi bebeğin olunca göreceksin inşallah hele ki ilk zamanlar gecen gündüzün birbirine karışıyor ve çok değişiyor insanın hayatı. Geçtiğimiz nisan ayında 90.9 kilo ile rejime başladım. Ama kışın 93-94 leri de gördüğüm olmuştu.
İlk başladığım zamanlar kimse bana destek olmadı, ben de kendime inanamadım ama kilo verdikçe inancım güvenim yerine geldi. Hededim 25 kilo vermek, çok az kaldı inşallah ama bu aralar debeleniyorum, sonlara doğru zor oluyor.
Maşallah allah ömrünü hayırlı eylesin annesi. Tedavisiz mi gebe kaldın.Sana da Allah önce kilo vermeyi nasip etsin, kesinlikle öncelik bu olsun, biliyorsun pcosta esas sorun kilo yüzünden hamile kalamamak oluyor kısır döngü aslında.
2.olarak da bebek nasip etsin sağlıklı nur topu misali bir bebeğin olsun. Yaşın çok genç merak etme olacaktır.
Ben 35 yaşındayım, 17 aylık bir kızım var bu arada canım.
Ben kendi kendime hamile kaldım canım tedavi filan görmedim. Ama çok dediler tedavisiz çocuğun olmaz diye.Allah bağışlasın senin bebişin olmuş. İnşallah bana da naaip olur. Gerçekten çok zor hem pco hem inisülin direnci ile savaşmak ve bu şekilde kilo vermek. Helal olsun sana. Böyle gördükçe ben de gaza geliyorum işte. Demek ki isteyince oluyor. Ve ben de çok istiyorum tüm kalbimle.