- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben bi kaç ay önce matofin kullandım. Bugün De glukofen e başladm. Metformin tarzı ilaçlar işte. Kimisinde De mide bulantısı yapıyomuş. Ama ben yaşamadım önceden içtiğimde de. Bakalım bir ay sonra kontrole. Gidicem sonuçlar nasıl olacak. Bu bi ayda 5 kilo verebilsem keşke. Yemek yeme alışkanlığım falan tamamen fiyaskoydu. Şimdi hepsine düzene sokmaya çalışıcam. Hayat boyu bu şekilde beslenmem gerekiyor. Beyaz ekmekden oldukça uzak durmam lazım. 3 ana 3 ara öğün. :)) beni çok zorluyo çünkü evde tekim sabah ekmek arası bişeyler yerdim eşim gelene kadar ağzıma bişey sürmezdim. Sigara da kullanıyorum. Akşamları da tatlıaı tuzlusu hamuru :)) abanırdım. Ne kadar sağlıksız yaşıyomuşum. Şu 3 gündür dikkat ediyorum da diyetime. Daha hafifim gerçekten daha enerjiğim. Aç da hissetmiyorum kendimi. Bunu yaşam tarzı haline getirmek lazım. Az az sık sık. Ve 2 gündür de spor yapıyorum evde. Salona gitmiyorum günümde dolacak 4 gün sonra zaten :) olmadı kışa tekrar yazılırım. Ay ne kadar çok yazdım. Ama birbirini anlayan insanlarla olmak çok farklı iyi hissettiriyorBen kendi kendime hamile kaldım canım tedavi filan görmedim. Ama çok dediler tedavisiz çocuğun olmaz diye.
Kilo verince insülin direncin kırılacak, benimki yarı-yarıya düştü. İlaç kullanmıyorum bu arada ama verirse sen kullan tabi ben ishal oldum diyr bıraktım 2 gün sonra.
İnsülin direncinin nedeni zaten pcos oluyor. Kilo vermek çözüm. Adet düzensizliği de bitiyor böylece tabi.
İnşallah senin de kilo verince olsun güzel düşünelim güzel olsunMaşallah allah ömrünü hayırlı eylesin annesi. Tedavisiz mi gebe kaldın.
Ah ahh çok üzgünüm bu hafta niye böyle oldu anlamadım tebrikkk ederimm
Bende diyetisyene gitmiştim gerçi çok oldu aradan zaman geçti ama bu sefer diyetisyene gitmeden ama listeleri karıştırarak bazen denemeler yaparak diyete devam ediyorum ..az azdık sık yemek bana kilo verdiriyor gerçekten ..hamurişi kızartma beyaz ekmek yemiyorum anında kilo yapıyor ..zamanla alışıyorsun aslında ..kendini tanıyorsun ..sigarayı da bıraksan süper olur aslındaEvet ben bi kaç ay önce matofin kullandım. Bugün De glukofen e başladm. Metformin tarzı ilaçlar işte. Kimisinde De mide bulantısı yapıyomuş. Ama ben yaşamadım önceden içtiğimde de. Bakalım bir ay sonra kontrole. Gidicem sonuçlar nasıl olacak. Bu bi ayda 5 kilo verebilsem keşke. Yemek yeme alışkanlığım falan tamamen fiyaskoydu. Şimdi hepsine düzene sokmaya çalışıcam. Hayat boyu bu şekilde beslenmem gerekiyor. Beyaz ekmekden oldukça uzak durmam lazım. 3 ana 3 ara öğün. :)) beni çok zorluyo çünkü evde tekim sabah ekmek arası bişeyler yerdim eşim gelene kadar ağzıma bişey sürmezdim. Sigara da kullanıyorum. Akşamları da tatlıaı tuzlusu hamuru :)) abanırdım. Ne kadar sağlıksız yaşıyomuşum. Şu 3 gündür dikkat ediyorum da diyetime. Daha hafifim gerçekten daha enerjiğim. Aç da hissetmiyorum kendimi. Bunu yaşam tarzı haline getirmek lazım. Az az sık sık. Ve 2 gündür de spor yapıyorum evde. Salona gitmiyorum günümde dolacak 4 gün sonra zaten :) olmadı kışa tekrar yazılırım. Ay ne kadar çok yazdım. Ama birbirini anlayan insanlarla olmak çok farklı iyi hissettiriyor![]()
Bu hafta korksunlar bizden acaba grupça mı yarışsakAh ahh çok üzgünüm bu hafta niye böyle oldu anlamadım tebrikkk ederimm
Ben de bazı öğünler listeyi karıştırıyorum açlık durumuma göre. Kendini tanıdıktan sonra daha kolaylaşıyo tabi. Hamur işine bayılırım. 3 öğün olsa yok demem. Bana kilo aldıran o zaten. Beyaz unu da çıkarım diyorum Hayatımdan. En azından kepekli çavdarlı vs onlarla yaparım hamur işini ekmek yerine. Tamamen bırakamam çünküBende diyetisyene gitmiştim gerçi çok oldu aradan zaman geçti ama bu sefer diyetisyene gitmeden ama listeleri karıştırarak bazen denemeler yaparak diyete devam ediyorum ..az azdık sık yemek bana kilo verdiriyor gerçekten ..hamurişi kızartma beyaz ekmek yemiyorum anında kilo yapıyor ..zamanla alışıyorsun aslında ..kendini tanıyorsun ..sigarayı da bıraksan süper olur aslında
Ben de bakınıyorum geçmiş sayfalara :) menüler yok. Sen yazmasaydın daha bakardım. Akşam yazarım o zaman :)Tabi konuşursun diyetisyeninle ama yeni başladıysan liste dışına çıkma bence vücudun nasıl tepki verecek ona bakıyorlar önce ..sonra ekleyip çıkarmalar yapıyorlar ..az kaldı benim gerçi araya tatil girecek ama uzzuuunn bir koruma düşünüyorum bende hedefime ulaşırsam inşallah ..
Akşamları yazıyoruz menülerimizi ..içtiğimiz su yaptığımız sporları ..Cuma sabahları listedekiler yarışmaya giriyorlar ..herkesin tartı günü yani
Zaten takip ettikçe tanıyorsun birbirini seviyorum takımımı![]()
27 yaşındayımK kokunhuzurmus Hosgeldin cnmm bende gecen hafta katildim
Karatay yapiyorum ya sen?
Yukarida belirttigim gibi tanitirmisin kendini
Evet ben bi kaç ay önce matofin kullandım. Bugün De glukofen e başladm. Metformin tarzı ilaçlar işte. Kimisinde De mide bulantısı yapıyomuş. Ama ben yaşamadım önceden içtiğimde de. Bakalım bir ay sonra kontrole. Gidicem sonuçlar nasıl olacak. Bu bi ayda 5 kilo verebilsem keşke. Yemek yeme alışkanlığım falan tamamen fiyaskoydu. Şimdi hepsine düzene sokmaya çalışıcam. Hayat boyu bu şekilde beslenmem gerekiyor. Beyaz ekmekden oldukça uzak durmam lazım. 3 ana 3 ara öğün. :)) beni çok zorluyo çünkü evde tekim sabah ekmek arası bişeyler yerdim eşim gelene kadar ağzıma bişey sürmezdim. Sigara da kullanıyorum. Akşamları da tatlıaı tuzlusu hamuru :)) abanırdım. Ne kadar sağlıksız yaşıyomuşum. Şu 3 gündür dikkat ediyorum da diyetime. Daha hafifim gerçekten daha enerjiğim. Aç da hissetmiyorum kendimi. Bunu yaşam tarzı haline getirmek lazım. Az az sık sık. Ve 2 gündür de spor yapıyorum evde. Salona gitmiyorum günümde dolacak 4 gün sonra zaten :) olmadı kışa tekrar yazılırım. Ay ne kadar çok yazdım. Ama birbirini anlayan insanlarla olmak çok farklı iyi hissettiriyor![]()
Ben de aynı şekilde hamurişini çok severim ama tatlıyı patates kızartmasını da çok seviyorum. İştahım çoktur maşallahBen de bazı öğünler listeyi karıştırıyorum açlık durumuma göre. Kendini tanıdıktan sonra daha kolaylaşıyo tabi. Hamur işine bayılırım. 3 öğün olsa yok demem. Bana kilo aldıran o zaten. Beyaz unu da çıkarım diyorum Hayatımdan. En azından kepekli çavdarlı vs onlarla yaparım hamur işini ekmek yerine. Tamamen bırakamam çünkü![]()
27 yaşındayım
14 aylık evliyim
Bebek istiyoruz malesef olmadı
69 kiloyum şuan ilk hedef 6o sonrası 55 :)
Öğretmenlik mezunuyum atama olmadı daha hoş, hazırlanmıyorum da üni biter bitmez evlendim :))
Diyetisyene gittim 3 ana 3 ara. Diyabet diyeti uyguluyorum. İnisülin direncim çok yüksek ve pco var. Böyle durum bende.
Ay ama var öyle takviyeler kız herbalife gibi bi ara çok düşündüm de cesaret edememdimKıııız ne kullandıysa biz de alalım Hilaaaal
Yok kız ne kullanacak işi başından aşkın baksana koşturuyor hep günde 20 kilometre yürüyor ya her tarafı kas aslında kendi yağ sanıyo bence
Anladım ablacimBızım evde suan herkes zatıflayabılır hılalım
Yok be kuzum
Aldığım kalorının 3-5 katı kalorı yakıyoz sadece
27 yaşındayım
14 aylık evliyim
Bebek istiyoruz malesef olmadı
69 kiloyum şuan ilk hedef 6o sonrası 55 :)
Öğretmenlik mezunuyum atama olmadı daha hoş, hazırlanmıyorum da üni biter bitmez evlendim :))
Diyetisyene gittim 3 ana 3 ara. Diyabet diyeti uyguluyorum. İnisülin direncim çok yüksek ve pco var. Böyle durum bende.
Var evet bir arkadaşım sürekli suya karıştırıp içiyorduAy ama var öyle takviyeler kız herbalife gibi bi ara çok düşündüm de cesaret edememdim
Anladım ablacim
Meraba bende hilal 23 yaşındayım İstanbuldayım 1 kız evlat annesiyim pco lu insülin direncliyim glifor kullanıyorum işte burada kızlara katıldım sağolsun lar çok müvekkil ediyorlar eriyip gidiyoruz senin ismin ne
Evet canim biz de ogretmeniz hosgeldin K kokunhuzurmusBen de aynı şekilde hamurişini çok severim ama tatlıyı patates kızartmasını da çok seviyorum. İştahım çoktur maşallah
Metformin türevi ilaçların bir etkisi insülin direncini kırmak tabi bir etkisi de iştah azalmasını sağlamak, sen de kullandıkça 1 aya anlayacaksın farkı bence.
Ben de dışarda bebek arabası ile yürüyüş yapıyordum ama hava çok sıcak güneşli olunca akşamları ancak çıkabiliyoruz bebekle zor oluyor
Şimdi evde Leslie 3 mil yapıyorum, sen salona kayıtlıymışsın gerçi o da güzel ben devam edemiyorum öyle yerlere maalesef çocukla da zor zaten bu aralar
Gidebilseydim yüzmeye gitmeyi isterdim veya pilatese
Ne öğretmenisin canım takımımızda öğretmen çokturPembe_patikli
Bestttt @kitkurdu öğretmen
ise yarıyor mi ki acep haftaya inşallah 85 olucam ama sanki kiloyu bir günde almış gibi bir günde vermek istiyorumVar evet bir arkadaşım sürekli suya karıştırıp içiyordu