Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok coşturan bır kaptan degılım ama kızlarım fırtına gıbı
Buda benım şansım
Sevıyorum hepınızı
Seviliyorsun :KK200:sen olmasan o terliklerini atmasan kafaya kafaya çimçiklemelerin olmasa biz bu rahatlıkla zor kilo verirdik :KK70::KK70:valla korkumuzdan eriyozzz
:KK73::KK73::rolleyes:
İşin şakası bu tabi :-)
Tüm takım destek oluyoruz birbirimize
birbirini hiç tanımayan insanlar biraraya geldik motive olmaya birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz ne güzel :nazar:inşallah hepimiz amacımıza ulaşırız :halay::halay:
İlk mezunumuz Bestttt Bestttt i tebrik eder hamilelik dışında hiçç kilo almamasını dilerim :-):-):KK48::sampiyon:

Tam da diyetisyen e uymuyorum. Sabah öğle akşam 3 er dilim ekmek yazdı, 8 yk sebze yemeği yazdı :) ben o kadar yemiyorum :) listeyi atmaya çalıştım buraya ama kabul etmedi :)
Ha yatmadan 2 3 saat önce de 2 dilim ekmekten tost yapıp ye dedi :) inisülin için. Kan şekerim düşmemeliymiş. Gece boyunca :KK70:
Onlar da benim anladığım sistemi oturtuyorlar sonradan çıkarmalar yapıyorlar ..
Atıştırmanı kaçamak yapmanı engellemeye çalışıyorlar

Kırpıp attım :))
20170802_111005-1-1.webp
20170802_111005-1-2.webp

Güzelmiş
Şeker için meyve ve yoğurt vermiş ..biraz kilo verdikçe ekmekleri azaltır büyük ihtimal ..ama beyaz ekmek yememeye çalış uyabilsen keşke :KK66:haftada bir mi gideceksin ?

Onlar da benim anladığım sistemi oturtuyorlar sonradan çıkarmalar yapıyorlar ..
Atıştırmanı kaçamak yapmanı engellemeye çalışıyorlar
Aynen kaçamak yapmaya vakit kalmıyor ki sürekli ağzımda bişeyler oluyor :))) inisülin biraz düşsün de Listemi yeniletcem ağzım boş kalmıyor valla sıkılırım ben :KK66:

Güzelmiş
Şeker için meyve ve yoğurt vermiş ..biraz kilo verdikçe ekmekleri azaltır büyük ihtimal ..ama beyaz ekmek yememeye çalış uyabilsen keşke :KK66:haftada bir mi gideceksin ?
Beyaz ekmek kessem müthiş olcak zaten. Ama yine de beklediğimden iyi dayanıyorum şimdilik.

Seviliyorsun :KK200:sen olmasan o terliklerini atmasan kafaya kafaya çimçiklemelerin olmasa biz bu rahatlıkla zor kilo verirdik :KK70::KK70:valla korkumuzdan eriyozzz
:KK73::KK73::rolleyes:
İşin şakası bu tabi :-)
Tüm takım destek oluyoruz birbirimize
birbirini hiç tanımayan insanlar biraraya geldik motive olmaya birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz ne güzel :nazar:inşallah hepimiz amacımıza ulaşırız :halay::halay:
İlk mezunumuz Bestttt Bestttt i tebrik eder hamilelik dışında hiçç kilo almamasını dilerim :-):-):KK48::sampiyon:
Amin kuzummmmmmm darisi sizlere.

Selam kızlar menü bildirimini yapayım hemen
Sabah
Limonlu su
1 yumurtadan maydanozlu peynirli omlet
2 zeytin
Çay yarım dilim ekmek
Arada sade kahve 5 badem
Öğlen
Yoğurda 4 kaşık yulaf böğürtlen kattım yedim
Ara yarım şeftali 1 erik
Akşam
Karnabahar yemeği yoğurt bol salata
Acıkırsam tarçınlı süt
Su 3litre ve bir bardak soda
Spor yüzme
Kankicim meyve günü mü ilan ettin ya şekerin çıkmasın kııız :D
Sabah kahvaltım
9.3o da çeyrek tost. Beyaz ekmekli ya. Eşime yapmştm dayanamadım yememem gerekiyodu beyaz ekmekkk ;(
Yanında 3 çeri domates, 2 biber
Bol su içiyorum zaten.
Biraz da badem, 1 ceviz.
12.3o 3yk yoğurt 1yk yulaf ezmesi 1yk nesfit. :)) yemek istemiyorum ama sırf ara öğün olsun diye.
14.00 5 badem 2 ceviz
Yeşil elmalı yeşil çay
15.00 tavuk sote 3 4 yk.
2 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran :)
16.oo da spor yaptım 1 saat toplamda.
1 mile ile başladım 3 gün önce.
Bugün 3 mile yaptım. Gözümde büyüttüğüm kadar yokmuş tabi zorladı yine ama 3 mileden devam ederim artık.
1o 15 dk kadar da zumba.
17.15 bi kase süt ve nesfit yulaf ezmesi ve tatlı kaşığı tarçın koydum. :KK70:
21.00 de 3 kaşık patates yemeği
1 dilim çavdarlı ekmek
1 kase cacık.
22.3o gibi de yeşil elmalı yeşil çay.
Akşam eşim 20.00 / 20.30 da geliyor beraber yiyelim istiyor. Ama bu akşam yemeği saatini düzenekoycam inşallah.

Hay allahım ilk defa böyle toplu yazdım. Ne çok şey yemişim. Ama normalde bunları 2 öğüne sığdıra. Bi insandım. Böyle ara ana öğün çok daha iyi oldu :))

Tam da diyetisyen e uymuyorum. Sabah öğle akşam 3 er dilim ekmek yazdı, 8 yk sebze yemeği yazdı :) ben o kadar yemiyorum :) listeyi atmaya çalıştım buraya ama kabul etmedi :)
Ha yatmadan 2 3 saat önce de 2 dilim ekmekten tost yapıp ye dedi :) inisülin için. Kan şekerim düşmemeliymiş. Gece boyunca :KK70:
Huzurcum ben normalde yeni gelen arkadaşların menülerine birkaç gün hiçbir şey yazmıyorum, motivasyon kaybı olmasın diye hani daha tanışmadık ağır eleştiri olmasın diye canım ama sana yapma ama karar verdim :D Kızmak yok beybisi
.Patates yemeğini kareşine yapmış olsan da yemeseydin keşke hele akşam yemeğinde yeme nişasta nişasta pöööf
.Nesfiti pek önermezdim ben aslında sana ama diyetisyenlerin bazısı öyle şeyler öneriyorlar biliyorum maalesef yanlış bence
.Yeşil çayın sallama sanırım bence demlemeye geçmen lazım
.Leslie 3 mili birlikte yapalım mı bu hafta Huzur?
.Akşam 2 dilim ekmekten tostu anlayamadım keşke 2 günkurusu, çiğ badem filan olsaymış bence daha sağlıklı olurmuş gibime geldi
.Ara ara yediğin için menün fazla gibi duruyor canım ama iyi bence senin diyet tarzında bu olacak demek ki alışırız biz
Öptüm

Kizlaaar yalnızca -500 gram verebilmişim koskoca hafta boyunca :KK43: ilk hafta olduğu için mi böyle oldu bilmiyorum. Halbuki diyetisyenimin verdiği eski diyet listelerime uymaya çalışmıştım. Ne olacak gruptan atılacak mıyım o_O başlangic kilom 77 şimdiki kilom 76.5 katılma sürem 1 hafta
Olsun canim yine de vermissin ben bu hafta verdim ama bundan once 2 hafta neredeyse hic vermedim. Bak bu hafta ne gyzel gitti. Ins senin de haftaya gider merak etme

Afiyet bal şeker olsun, ekşili lahana nasıl oluyor Hilal tarif versene kız
lahana turşusu varya canım ev yapımı onu bir yemek kaşığı bulgur 1 küçük patates varsa porcuk kemik li et ile salça soğan kavuruyorum düdüklü 10 dakika pisiriyorum tabi kemikleri daha evvel bi 40 dakika pisiriyorum 10 dakika da yetiyor sonra bide pul biber mis gibi oluyor Bayburt usulü bir yemek

Back
X